Gość: Witold IP: 31.135.24.* 09.02.12, 11:29 Witam! Czy zna ktoś firmę Vb Beton Deutschland Gmbh ? Jakie są warunki pracy,zarobki.Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 31.135.24.* 12.02.12, 22:11 Nikt nie zna tej firmy? niemiecko-belgijska.w Polsce mają siedzibę w Legnicy.Prowadzą nabór na stanowisko specjalista ds.sprzedaży w kilku większych miasatch. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh 13.02.12, 01:12 Gość portalu: Witek napisał(a): > Nikt nie zna tej firmy? niemiecko-belgijska.w Polsce mają siedzibę w Legnicy.Pr > owadzą nabór na stanowisko specjalista ds.sprzedaży w kilku większych miasatch. Czyli będziesz latał z workiem cementu na plecach od mieszkania do mieszkania i usiłował go wcisnąć jakiemuś jeleniowi. Nogi wytrenujesz że hej! S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcic Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.access.telenet.be 31.05.13, 20:59 najgorsza firma z jaka mialem do czynienia wlasciciel jest belgiem ktory jest oszustem i wyzyskiwaczem ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arson Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 21:12 kto zna numer telfonu do tej firmy jak sie skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano italiano [...] IP: *.superkabel.de 22.03.12, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 16:38 Potwierdzam paranoja objecuja na rozmowie w polsce normalne warunki nasteopnie klamia nie daja umowy o prace tylko jakies smieci praca bo 60h tygodniowa a nie placa za godzine totalna paranoja wyjechalem stamtad ppo tygodniu jak zobaczylemjak to wyglada, uwazajcie i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibigi Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 145.253.156.* 21.05.12, 12:01 niech niemcy pracuja im za taka stawke a nie jezdza i sciagaja polakow obiecujac zlote gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 14:58 zgadzam się z przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:02 ostrzegam wszystkich szukających pracy: nie decydujcie się na pracę w VBB eton bądźcie mądrzejsi doświadczeniem innych -straciłem na pracy dla nich conajmniej 400 euro Odpowiedz Link Zgłoś
matkat Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh 09.11.12, 09:08 Miałem okazje pracować, generalnie właściciel bardzo majętny ale słoma z butów wystaje. Ma sprawdzone sposoby żeby u.........ć ludzi. Dopóki człowiek się nie połapie jak to gra, to jest wystawiony. Reszty dop[ełniają sami Polacy którzy są u Niego zatrudnieni. Totalna piaskownica!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vs Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 09.11.12, 17:10 mógłbyś napisać jakieś konkrety, jak tam jest (Gross Rosenburg) bo nie bardzo rozumiem. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkat Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 16:16 nie wiem co by Cie interesowało ale wiem to i owo. A z drugiej strony wiesz, nie chcę się wdawać w dyskusje na ich temat publicznie. Napisz co konkretnie Cię interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vs Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.hsi2.kabelbw.de 14.11.12, 00:51 Podobno zatrudnienie jest na warunkach niemieckich; ile wynosi tydzień pracy - 40 godz czy dłużej? Za jaki czas pracy wypłacają wynagrodzenie (czy są nadgodziny)? Co z urlopem? Płacą Urlabsgeld i Weinachtsgeld? Z czego składa się pensja, mam na myśli składniki nie podlegające opodatkowaniu (diety, dojazdy itp.)Dzięki za odpowiedź. e-mail: vs_sieg@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.13, 14:46 Witam mam pytanie odnośnie pracy w Niemczech w firmie Vb Beton .Byłem na rozmowie w Poznaniu obiecali mi samochód i mieszkanie 8 eu na godzine praca po 8godzin i wszystkie nadgodziny super płatne no i oczywiście umowa .Chciałbym się dowiedzieć ile w tym prawdy ile tak naprawdę mógłbym tam zarobić i na jakich warunkach.Z góry dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik6 Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 27.02.13, 19:47 i wyjechałeś tam do pracy czy nie jak tam jest o do mnie też dzwonili ale zrezygnowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 11:34 I dobrze ze zrezygnowałes, pracujesz nadgodzinami, cały dzien za które nikt nie płaci, udupiają na bule czym zeby nie dac połowe wyplaty, kierownik produkcji Polak kazali mu eobic całymi dniami bez przerwy i spał na firmie na materacu, w końcu zaczał chlac wóde i wcale mu sie nie dziwie bo ile mozna wytrzymac i go wyrabali, kobiety Polki maja zabronione rozmawiac z mezczyznami, zadnych zwiazków w firmie ma nie byc bo odrazu wylatujesz.. Ja zanaleazłem juz inna prace w koeln 2 razy lepiej płatna i ludzie normalni. Na zachodzie zawsze było lepiej nigdy wiecej w DDR. Nawet nie patrzcie na ta firme, biora Polaków płacą połowe i oszukuja dobrze wiedzac ze nikt ich do sadu nie poda. Szukajcie pracy albo na Bawarii albo na zachodzie tam sa normalni Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:17 OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! te niby rozmowy kwalifikacyjne z właścicielem firmy Mathieu we wrocławskim hotelu, mają stworzyć pozór, że to firma z klasą, a to dno. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 09:47 a na jakie stanowisko aplikowałeś? do Niemiec? czy do pracy w Polsce w ich biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 22:25 Ludzie nie nabierajcie się na to kompletne DNO - VBBEton !!!! Werbują jeleni gdzie tylko mogą, poczytajcie opinie o tej "firmie" zanim zdecydujecie się pojechać na rozmowę do Wrocławia. Nie powielajcie naszych błędów!!!!! Jagoda Zaroda werbuje do pracy, przedstawia atrakcyjne warunki, a co na miejscu ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaph Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 17:02 Chciałem zapytać jak wygląda tam praca i czy wogle nie płacą czy tylko za nadgodziny nie wypłacają? Umowa jakies smieci - to na zlecenie tylko? prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastalina Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh 01.06.15, 21:29 czy ktoś ma aktualne informacje jak wygląda na chwilę obecna sytuacja w Vb Beton? dalej to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 82.113.99.* 12.08.12, 20:13 witam a jakie tam sa zarobki na prefabrykacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.lan.bermudy.net 10.11.12, 19:45 Niestety potwierdzam, brak profesjonalizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 11:44 Nie rozumiem. Firma "zachodnia" a standardy typowo polskie. Brak profesjonalizmu. Spotkania rekrutacyjne w kawiarni dobrego hotelu we Wrocławiu. Żadnego kontaktu, odpowiedzi, informacji. Nie wiem czy i kogo szukają. Może "profesjonalistów" za 1500 zł brutto? Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 89.174.100.* 13.12.12, 09:53 Witam, a czy mógłbyś podesłać trochę więcej info na temat rozmowy i tej firmy? Rzeczywiście dają przedstawicielowi 1500 zł brutto ? Dają samochód? ( w ofecie pracy jest auto). Do mnie dzwonili dzisiaj żeby umówic się na psoktanie w Poznaniu. zielonak123@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 80.54.19.* 26.11.12, 19:51 Miałem możliwość podjęcia pracy w tej "firmie", ale w porę zrezygnowałem. Propozycja wyjazdu do Niemiec na niby szkolenie, brak konkretów, "rozmowa kwalifikacyjna" jeśli można to tak nazwać w hotelu, co chwilę kontaktował się ze mną inny pracownik firmy. Z czego widzę na tym forum nie jestem jedyny w swojej opinii. Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.173.39.170.tesatnet.pl 05.12.12, 16:45 Brałem udział w rekrutacji na przedstawiciela handlowego. Uzyskałem wszystkie informacje telefonicznie od Pani Moniki, ale data rozmowy kwalifikacyjnej mi nie pasowała, mieliśmy się umówić na spotkanie w dogodnym dla mnie terminie, jednakże w tej chwili nie jest to możliwe, ponieważ nie ma już tej Pani w firmie, taką informację uzyskałem od innej Pani. Czy ktoś może podpowiedzieć co powinienem dalej zrobić w tej sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzozka Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 07.12.12, 09:22 dać sobie spokój... uwaga bo vb znowu "rekrutuje" - nie dajcie się wrobić w wyjazd do Wrocławia, spotkanie z panem prezesem który właśnie wrócił z banku etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.173.39.170.tesatnet.pl 14.12.12, 21:52 Dlaczego mam dać sobie spokój? Czy ktoś pracował już w tej firmie lub pracuje i może się wypowiedzieć? Widziałem, że znowu rekrutują i nie wiem czy wysłać jeszcze raz CV. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 89.174.100.* 13.12.12, 13:48 Mam pytanie, jak wyglądała ta rekrutacja? Jakie warunki proponują, jaka podstawa, auto służbowe? Dzwonili do mnie żeby przyjechać na rozmowę do Poznania, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzozka Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 14.12.12, 09:11 Pan Prezes jak zwykle przyjechał na parę godzin do Polski i spotkanie po południu bo właśnie wrócił z banku ? Czy zmienili bajeczkę ? Widocznie już Wrocław spalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejson Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.30.43.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.12, 21:23 nie polecam. masakra. zatrudniają na krótki czas po czym wywalają. beznadziejna firma i radziłbym się zastanowić nad aplikacją i rozmowami z przedstawicielami firmy w Polsce. jezus maria nie ogarniam, nie ogarniam nie. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 22:50 Omijać szerokim łukiem, marne pieniądze. Żal mi ludzi, którzy tam pracują. Problemy z komunikacją są normą w tej firmie. Pracowałem w wakacje, nie zostałem ubezpieczony. Zakwaterowanie na terenie firmy - śmiech na sali. Nie idzcie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asystentka Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.play-internet.pl 04.02.13, 20:10 Teraz robia rozmowy w Poznaniu, poszukuja tez asystentki, byłam na rozmowie, wymagania mieli bardzo wysokie ale ja wszystkie spełniałam. Ale za to ze mam urode modelki powiedział ze mnie nie przyjmnie bo mu facetów z firmy zahipnotyzuje i powiedział ze moze wziasc mnie do domu do Belgii, zebym mu zupy gotowała no i wiecie co jeszcze......... KU... we własnym kraju jakis H... BElg Maethiu robi sobie zlewke z Polaków, mam magistra, znam biegle 2 jezyki, jestem przystojana i moge wsadzic sobie to w dupe, propozycja nie do odrzucenia, chetnie bym mu ugotowała tą zupe ale z cyjankiem wodoru!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.13, 16:37 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Office Manager Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 82.113.106.* 15.02.13, 15:00 Zgadzam się z przedmówczynią. Byłam na rozmowie na stanowisko Office Manager i nie otrzymałam tej pracy ze względu na fakt, że jestem kobietą. Od kilku lat mieszkam w Niemczech, specjalnie przyjechałam do Poznania na to spotkanie, a dla szefa najważniejsze było czy mam męża, dzieci itp. Po czym zaproponował mi świadczenie usług nie dla firmy a dla niego. Jestem strasznie zawiedziona. Po co zapraszają na spotkania kobiety, które są wykształcone, szukają pracy skoro i tak nie chcą z nimi współpracować na płaszczyźnie zawodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asystentka Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 20:03 Ja też jechałam na rozmowę z Niemiec z Berlina a masz tego męza i dzieci? Mnie tez sie o to pytał i jeszcze czy wchodze w zwiazki w firmach... Ten cały Maethiu to żony sobie szuka chyba raczej przynajmniej ja takie wrazenie oddniosłam a do firmy zadnej kobiety nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.igloonet.pl 21.03.13, 10:59 Chyba kochanki bo z tego co mi wiadomo to żonę ma.Dobrze,że się tam nie wkopałam bo chcialam się u niego zatrudnic na pomoc domową do domu w Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 95.108.57.* 24.03.13, 08:06 to są bzdury co wy gadacie! pracuje tu 8 lat i jakos mi płacą... jaka praca taka płaca! to jest zmowa nierobów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 95.108.57.* 24.03.13, 08:25 potwierdzam Criss! ja od 5ciu lat tu pracuje i nie nażekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 24.03.13, 15:51 Gregory napisz jak tam jest w tej firmie bo raz wysłałem cv do tej firmy i dzwonili do mnie ale sie rozmyśliłem jak poczytałem te komentarze mój e-mail szymik6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 95.108.57.* 25.03.13, 19:39 szymi w jakiej specjalizacji szukasz pracy? znasz niemiecki albo angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 25.03.13, 21:06 Ja pracuje jako betoniarz z językami u mnie słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 95.108.57.* 27.03.13, 06:27 z kad jestes szymi? jako betoniarz zarobisz w VBBETON okolo 1500euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 27.03.13, 06:51 Jestem z okolic Szczecina. Odezwij się na mojego e-maila szymik6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bytoniarz Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.paradowski.pl 05.04.13, 13:32 Móżna zarobić niezłę kasę,nawyt 1500 erło,no wiadomo za 360 godzin na misiąc.no ale jak sie komu robić nie chce,to won.Ja łosobiście jak sie nie napier.... w robocie to spac nie mogę.Firma luksus,roboty nie brakuje,a ze kasy ni ma,no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.customers.d1-online.com 04.05.14, 21:29 360 godz masz czas sie wysrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 24.03.13, 14:20 Criss pracujesz w tej firmie to napisz mi jak naprawde tam jest to mój e-mail szymik6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.13, 12:32 chyba sie przyzwycziłes do tej firmy bo jest naprawde smiesza, ja mam porównanie teraz. Pracuje na Bawarii i sto razy lepsza płaca i normalne warunki wszystko według przpisów i zarabiam jak Niemiec a nie jak na wykorzystanie tańszej siły roboczej!!!!! Zmarnowqałem late w Betonie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 24.03.13, 15:46 Ana bawarii w jakiej firmie pracujesz daj namiary to mój e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bytoniarz Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.paradowski.pl 07.04.13, 21:13 Kuniu.Nie chrzań,że firma jest zła ino zataraniać ci się nie chciało.A roboty w VB Betunie jst,że jej nie przerobisz.A łoto głównie chodzi,żeby sie narobić,a nikoniecznie zarobić.Zdrówka życzę-to dla ludzi którzy szukają u nas pracy,bo na pewno będzie im potrzebne,jeśli zdecydują się zatrudnić w tym bytonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 18:07 wyzyskiwacze! szukają frajerów do pracy fizycznej za 8 Euro brutto! Poza tym Ci w biurach lepiej też nie mieli, bo pracowali w wakacje po 12 godzin, bez wolnych weekendów! Nigdy więcej do takiego syfu! Narobiłem się jak koń, a zarobek marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sinusnet.pl 04.04.13, 19:30 były pracownik odezwij sie do mnie mam pare pytan szymik6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.Netcominternet.pl 07.04.13, 20:24 Witam mój mąż też był na rozmowie w Poznaniu w sobotę proszę o więcej szczegółów o pracy w tej firmie czy warto na ala353@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.centertel.pl 05.04.13, 06:30 Widzę że rozpoczęto nową rekrutację.Ludzie jak najdalej od tych oszustów.Szkoda nerwów,czasu,zdrowia.Praca po minimum 12 godz.,soboty identycznie,a niekiedy niedziele.Zapłata marna,wyjdzie ci 4 euro na czysto.Kicha i kaszana.Nie dajcie się zwieść zapewnieniom,że jest inaczej.Byly pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmuzu Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.tktelekom.pl 25.04.13, 14:53 Czytam wypociny niektorych aktualnych pracownikow ,to ze trzeba tam sie narobic to fakt ale takiego syfu i burdelu dawno niewidzialem pracowalem tam przez miesiac .Na spodkaniu we wroclawiu wygladalo to pieknie i cudownie no i po przyjezdzie na miejsce niespodzianka ludzie tam pracujacy nasi rodacy normalnie jedna wielka porazka tak sie dawac szmacic za pare groszy to normalnie masakra , wychodzilo im po 4,30 na godzine naprawde cirzkiej pracy .Pewnego dnia zrobili mala rewolucje ale obiecano im gruszki na wiezbie i dalej robia za darmo. Kierownik cy jak mu tam Krystianek smial sie glosno z calej sytuacji .Jedyni ludzie ktorzy tam zarabiaja sa na dzialalnosci gospodarczej oni niezle zarabiaja .Atmosfera pracy super ludzie pracujacy tam dluzej uwazaja sie za szefow znajac kilka slow po niemiecku jesli pojawi sie ktos znajacy niemiecki lepiej jak przecietny pracownik jest odbierany jako zagrozenie dla pseldo szefow na produkcji jak i w biurze tak bylo w moim przypadku.Kierownictwo tej firmy normalnie niema slow na okreslenie ich niekompetencji ,np po upomnieniu sie o zapasowy klucz do mieszkania dyrektor firmy odpowiedzial mi ze jego to poprostu wali i jak chcemy mozemy spac na ulicy .Wyplate dostalem po 2 tygodniach po mojej wizycie . Apel do przyszlych pracownikow jesli macie szacunek do samych siebie omijajcie ta firme szerokim lukiem strata czasu .Mozna by wiele pisac ,jedynie pracujacy tam niemcy z jednym wyjatkiem byli,sa naprawde wpozadku .Wiec naprawde OMIJAC WIELKIM LUKIEM SZKODA CZASU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.07.13, 19:29 byłem tam pare dni temu.jedne wie3lkie gó... tak samo jak ten krystianek.musisz dojeżdżać do pracy na swój koszt 11km w jedną strone robisz 13 godzin żeby ci wyszło 12 bo za śniadanie odliczają godzine i stawka wynosi dla spawacza 6euro netto jedna wielka ściema.i lepieiej nie przekraczać 250 godz. mc bo podatek cię zeżre.ja przyjechałem27.06.2013.i tego samego dnia ten burdel opuściłem.tragedia i niewiadomo czy będziesz miał spanie.na miejscu.bo ogólnie cę olewają.chociaż tych co poznałem ajest ich niewielu to pozdrawiam.chociaż widać że ch cą do domu.firma duża a pracujących mało.cały czas im brakuje ludzi chociaż wokół pzalewane wioski i miasteczka bo była powódz to tylko paru palaków tam pracuje bo żaden niemiec tam nie pójdzie.weżcie busa i jedzcie na wystawki lepiej na tym wyjdziecie botam polaków po to jest od groma bo sam widziałem.a firme vb beton omijajcie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.icpnet.pl 21.11.13, 11:10 Dostałem wezwanie na rozmowę do Poznania w sprawie pracy w VB beton czy warto jechać ? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: 185.18.135.* 22.11.13, 10:56 Mozesz napisac na jakie stanowisko? Bo ze mną też się kontaktowali i się zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.13, 06:57 Pewnie warto jechać, tylko z góry załóż że będziesz pracował za naszą Polską stawkę daleko od domu. Ja nie mogłem narzekać za 12h dziennie dostawałem 850 Euro, w zamian nie miałem wyrzutów sumienia że nie chodziłem do kościoła bo firma wystawia zwolnienie z tego obowiązku oferując przyjemniejsze zajęcia oczywiście na terenie zakładu. Na rozmowie otrzymasz mieszkanie do dyspozycji (na miejscu łóżko w pokoju, jak akurat ktoś będzie miał ochotę wręczyć Ci klucze i podać adres, jak nie to twój problem). Dodatkowym atutem jest elastyczny czas pracy najlepiej jak byś pracował 6 godzin (tzn. minimum od 6.00 do 6.00) postępując w ten sposób oraz wykazując szczególne zaangażowanie droga kariery stoi przed tobą otworem, możesz nawet otrzymać pochwałę wzrokową oraz klepnięcie w ramię od samego szefa (tylko pamiętaj że od klepnięcia w ramię do kopa w dupę jest tylko kilkadziesiąt cm) Jeśli mówisz po niemiecku i jesteś zaradny to możesz ryzykować, bo zaraz po zwolnieniu zostajesz wystawiony w mieście którego nie znasz z bagażami i bez żadnej pomocy. Szef naprawdę gość na poziomie jakim odpowiedz sobie sam. Pieniądze ma ale szacunku nie będzie miał nigdy. Dziękuję.......to na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.13, 15:32 Witam wszytkich znających realia tej firmy.Mam pytanie po rozmowie w Poznanu zaoferowali mi prace w kontroli jakości.Na początek mam się zglosic do zakładu w Belgii.Powiedzcie jakie sa realia pracownika jakości , jakie korzyści , wady , atmosfera itd.Czy warto podjąc współpracę z tą firmą.Piszcie szczerze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 16:58 Witam. W VB Beton pracowałem rok i przeżyłem kilku kontrolerów jakości i innych dyrektorów itp. Organizacji w tej firmie nie ma żadnej. Atmosfery również, a zarządzanie to z epoki jaskiniowców albo i gorzej. Trudno cokolwiek dobrego powiedzieć, może po za tym doświadczeniem (wiem gdzie już nigdy nie będę chciał i w jaki sposób pracować). Muszę jednak przyznać iż pracowało by się lepiej gdyby wszystko było poukładane, z odpowiednimi osobami zarządzającymi i ze świadomością że tylko twoja praca będzie miała wpływ na zatrudnienie. Jest natomiast tak że dziś pracujesz a jutro już nie, bez powodu. Nic w 1 dzień dobrego nie powstało a tego by chcieli za ochłapy i traktowanie ludzi jak śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monti Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.14, 13:54 w tej firmie liczy się tylko lizanie tyłków jeden drugiemu ale prawdo podobnie firma jest sprzedana tak że miejmy nadzieje że kierownictwo się zmieni a przedewszystkim pl.Eryk de.Krystian,bo jeśli chodzi o nich dwóch wyleci niebawem to się wszystko zmieni tak że narazie nie polecam pracy w vb beton praca dla niewolników wykożystanie do spodu a zarobki znikome w porównaniu do wykonywanej pracy a najlepiej pracować i nic się nie odzywać jak niewolnik a następnie wkońcu zostaniesz na lodzie wyśmiany inikt tym się nie przejmie czy ty coś zrobiłeś dla firmy czy też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monti Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.14, 13:59 w tej firmie liczy się tylko lizanie tyłków jeden drugiemu ale prawdo podobnie firma jest sprzedana tak że miejmy nadzieje że kierownictwo się zmieni a przedewszystkim pl.Eryk de.Krystian,bo jeśli chodzi o nich dwóch wyleci niebawem to się wszystko zmieni tak że narazie nie polecam pracy w vb beton praca dla niewolników wykożystanie do spodu a zarobki znikome w porównaniu do wykonywanej pracy a najlepiej pracować i nic się nie odzywać jak niewolnik a następnie wkońcu zostaniesz zwolniony, na lodzie wyśmiany i nikt tym się nie przejmie czy ty coś zrobiłeś dla firmy czy też nie,bo dla tych ludzi liczą się wyniki(po trupach do celu)LICZĘ SIĘ TYLKO JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten czy tamten Re: Praca w Vb Beton Deutschland Gmbh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.14, 12:10 I co sprzedali się??? Odpowiedz Link Zgłoś