Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZOZ Warszawa Ochota

IP: *.dpd.com.pl 11.04.12, 14:36

Przestrzegam wszystkich przez ZOZ Warszawa Ochota.Jego dyrektor traktuje ta instytucje jak prywatny folwark.Za poprzedniej dyrektorki był jeden zastępca a obecnie jest ich czterech a w pewnym momencie nawet pięciu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: ZOZ Warszawa Ochota IP: *.108.152.247.wlantech.pl 11.06.13, 22:55
        czas płynie jest rok 2013 a czytając wpis z 2012 można by pomyśleć że dotyczy dnia dzisiejszego.
        Nie wiem jak to działa ale to przerażające, że urzędnicy za nasze pieniądze mają taką władzę i mogą decydować czy i gdzie mamy się leczyć.

Nie ma pieniędzy na zatrudnienie lekarzy ale są na zatrudnienie zastępców dyrektora
        • Gość: Informator Re: ZOZ Warszawa Ochota IP: *.108.152.132.wlantech.pl 20.12.13, 22:24
          Ale dalej się nic nie zmieniło zastępców jak było dużo tak jest a do lekarza czeka się coraz dłużej w tym ZOZ-ie.Kto trzyma tego dyrektora tyle czasu.Ale jak się mam mamusię posła na Sejm to wcale nie powinno dziwić
      • Gość: zainteresowany Re: ZOZ Warszawa Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 10:37
        Popieram wypowiedz ,a pracowników traktuje się jak śmieci przez długie ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ
        • Gość: dobrze wiemy Re: ZOZ Warszawa Ochota IP: *.108.152.132.wlantech.pl 26.08.14, 18:48
          I znowu wracam do tematu dlaczego ten człowiek dalej dyrektorem.Stracił kontrakt na Stomatologię .zatrudnia dalej osobę,która ten kontrakt straciła i jest odpowiedzialna za ten fakt rzeczy.No cóż jak się ma mamusię posła to nie ma co się dziwić.Widać,że jednak kolesiostowo wkracza tez to naszego życia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka