Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Akademia polpharmy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 00:37
    Zostalem zaproszony na spotkanie w sprawie rekrutacji do akademii polpharmy i poinformowano mnie, ze bede musial przejsc test pisemny z chemii, statystyki, jezyka angielskiego i test SHL.
    Czy ktos uczestniczyl w tej akedmii, albo przechodzil rekrutacje? Jak wygladaja te testy - chodzi mi konrektnie o test z chemii, bo naprawde nie wiem czego sie spodziewac...
    Obserwuj wątek
      • Gość: zxc Re: Akademia polpharmy IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 13:54
        tyle ludu na testy się wybrało, a nikt nie zajrzał na to forum....Przeważnie można znaleźć coś w necie na temat danej firmy, a tutaj cisza
      • Gość: gosiak Re: Akademia polpharmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 23:58
        Witam, Chciałąbym zapytać czy jak już byłeś na tych testach do polfarmy czy możesz napisać czego faktycznie można się tam spodziewać? Bardzo bym była zainteresowana!! pozdrawiam
      • Gość: Magda Re: Akademia polpharmy IP: *.play-internet.pl 30.07.13, 12:00
        Witam,
        Czy mógłbyś opisać swoje wrażenia z rekrutacji do tej Akademii? Jak wyglądały testy, stopień trudności? Jak dużo osób uczestniczyło w rekrutacji, na co zwracali uwagę rekrutujący? Czy trudno przejść do kolejnego etapu? Ogólnie jak to wszystko wyglądało? Byłabym wdzięczna za informację, gdyż sama wybieram się 1 sierpnia do Starogardu na rekrutację do tej Akademii.

Pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: Akademia polpharmy IP: *.dynamic.mm.pl 31.07.13, 10:23
          Ja też się wybieram i nie mam pojęcia czego się spodziewać po tych testach. Wiem, że będą trwały 6 godzin, ale nie mam pojęcia o ich poziomie trudności. Gdyby ktoś coś wiedział to proszę o informacje
          • Gość: mephisto Re: Akademia polpharmy IP: *.internetia.net.pl 03.08.13, 15:39
            Hej! Jak testy? Jaka tematyka? Na czym Polpharma się skupiła? Jak poziom trudności? Jakieś specyficzne czy trudne pytania? Chcę pracować w Polpharmie i może w następnym roku uda mi się zakwalifikować do Akademii.
            Fajnie by było jakby ktoś się podzielił wrażeniami :)
        • Gość: Krzysztof Re: Akademia polpharmy IP: *.tkk.pl 02.08.13, 12:43
          I jak wrażenia po pierwszym etapie? Dużo było ludzi? Czego dotyczyły pytania?
        • Gość: Ewa Re: Akademia polpharmy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.13, 20:10
          Hej, ja też byłabym wdzięczna za wszelkie informację. Jaka tematyka testów? Bardzo trudne? Dużo teorii?
          Byłabym wdzięczna za wszelkie informację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka