Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwrot podatku z niemiec ,gdzie wyslac?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 17:04
    Witam,
    Mam takie pytanie ponieważ uzupełniłem rozliczenie ktore przysłali mi z niemiec samemu tylko nie wiem dokladnie gdzie wyslac koperte z wyżej wymienionymi dokumentami.
    W miejscowosci gdzie pracowałem mam 5 urzedów (Bad Hersfeld) i nie weim czy mam wyslac do najblizszego urzedu czy moze moglbym w papierach znalesc gdzies adres ???
    Z gory dzieki za pomoc!!!
    Obserwuj wątek
      • darklan69 Re: Euro-Tax 14.08.16, 10:49

prosze przeczytajcie , po podpisaniu umowy z EURO TAX nie macie zadnych praw , firma nie zwraca dokumentów ani vollmachtów łamiac artykuł 740 KC , PO ODZYSKANIU KINDERGELD rosci sobie prawo do prawie 50% prowizji od kazdego otrzymanego zasiłku az do jego ustania czyli nawet przez kilkanascie lat to sie nazywa w umowie OKRES WNIOSKOWANIA , czy jakikolwiek rodzic przy zdrowych zmysłach , bedzie oddawał taki haracz przez tyle lat ???????,konsultant na FB unika jak ognia odpowiedzi na temat długosci OKRESU WNIOSKOWANIA , odsyła do konsultacji telefonicznej gdzie staraja sie przekazac Ci jak najwiecej nieprzydatnych informacji, PO PODPISANIU UMOWY POZOSTAJE WAM TYLKO OBOWIĄZEK PŁACENIA ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka