drqgon 10.04.13, 17:52 Witam chciał bym się dopytać czy ktoś wie coś o firmie Genentech w ch ptak , jestem z wojewuctwa Ślaskiego i chce coś się dowiedzieć czy ta firma istnieje . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.04.13, 19:11 A co tez skladales cv:) Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 19:17 no składałem i dostałem odpowiedz a ty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris092 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 19:29 Witam.Tez bym sie chcial dowiedzieć.Otrzymalem cv,ze są zainteresowani moja osoba...ale niema nigdzie informacji o ich firmie Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 19:35 Ja też chciał bym się dowiedzieć rozmawiałem z tym panem i mam wszystko już załatwione tylko wszystko i czekam na email. Ale wszystko jest ciemno i nic nie wiadomo z ty kris092 z jakiego jesteś rejonu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 19:57 co myslicie o tej firmie ona istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:05 po co każa nam zakładać te karty debetowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 20:09 no własnie nie wiadomo . Napisałem do nich o nip i regon żeby podali tak się dowiem czy firma istnieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:11 nie ma o nich nic nigdzie . a te karty debetowe kazali Wam tez zakładać na siebie bez limitu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:15 też rozmawiałeś z nimi przez telefon ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:02 Cześć . Też dostałeś oferte pracy jak ja widzę . Więc tez sie zastanawiam szczerze powiedziawszy czy istnieje bo po co kazaliby nam zakladac karty debetowe na siebie ? mam watpiwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 20:15 Witam ja jestem z malopolski i tez mnie to dziwi ze tak szybko dostalem odp na moje cv i tez kazali mi zalizyc karte debetowa co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:17 nic by podejzanego w tym nie bylo jakby cokolwiek pisalo o nich w internecie a tak to nic nie wiemy . wszystko za pieknie jest . po jednym dniu odpowiedz na cv i w dodatku nie trzeba do nich przyjezdzac sie pokazac..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 20:24 dokladnie odpowiedz w jeden dzien na cv karta debetowa nowe auta renuald master to jest podejrzane bardzo dobrze ze tej karty nie zalozylem wydaje mi sie ze to jes oszustwo a wy jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMAK Re: Genentech CH Ptak IP: *.182.126.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.04.13, 20:24 MI kazali jutro zadzwonic ,Lubuskie,czuje kwas Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 20:26 wszytko ładnie rozmawiałem z panem i wszystko ok ale to że podejrzane ale napiłem o prośba o regon jak podadzą to będzie prawdziwa może ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:28 Roche otrzymał tytuł Firmy Farmaceutycznej 2010 Roku w rankingu magazynu branżowego Med Ad News, w którym ocenianych było 50 firm. Dla Roche to kolejne ważne wyróżnienie, po zeszłorocznym otrzymaniu – po raz drugi z rzędu, tytułu światowego Lidera ochrony zdrowia w indeksie giełdowym Dow Jones Sustainability Firma Genentech, należąca do Grupy Roche, po raz trzynasty został uznany przez magazyn Fortune jako jeden z najlepszych pracodawców. Genentech zajął 35. pozycję w zestawieniu 100 firm Co o tym myslicie . to jedyna wzmianka o nich w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 20:36 wiem czytałem to no i nie wiadomo co o tym wyślec no zobaczymy jak i co ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:38 Czyli zakladacie te karty debetowe i jeszcze z udostepnieniem online ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:40 A moze w banku sie zapytac czy ktokolwiek takie cos wymaga od swoich pracownikow zeby zakladali na siebie karty debetowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 20:39 Ja zrobiłem ale w każdej chwili chyba można te konto usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:41 Tylko jak beda chciec od Ciebie jakies piny czy numery to wiesz zapytaj po co im to i napisz nam tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 20:54 To też prawda no poczekam do jutra hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 20:45 dokladnie a przeciez ja sie jeszcze z tym nie spotkalem zeby przed podjeciem pracy kazali zakladac karty debetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:47 To ja juz nie wiem czy zakladac to kontto czy nie. przeciez na dowodzie sa nasze podpisy pesle itd w kazdej chcili moga nam cos narobic a my za nich bedziemy splacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:51 Fajnie jakby sie wypowiedzial jakis pracownik .ale chyba nikt tam do tej pory nie pracowal he.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 20:55 dokladnie tak jak mowisz mieli by nasze dane nabrali by kredytow i by sie zwineli a pozniej trzeba byloby splacac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 20:55 Hej. ja tez zlozylem tam cv i tez dostalem odpowiedz z mam sie tam z kims skontaktowac.ale widze ze tu pare osob dostalo odp. o co tu chodzi? ja nie bede zakladal zadnej karty debetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:59 Popytam jutro w banku czy ktokolwiek zakladal na siebie takie karty dla firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 20:56 Co robić praca fajna by byla ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 20:58 moze ktos z was napisac co wam powiedzieli przez tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:01 Wszystko ładnie piknie . praca od 9 do 17 . dwuletnie busy. praca tylko w swoim wojewodztwie . weekendy wolne. nic nie trzeba przyjezdzac i w sumie to nic takiego juz gosciu nie powiedzial. zarobek 2800 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:06 dzieki za info. jutro tam bede dzwonil do tego goscia to sie wypytam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Genentech CH Ptak IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.13, 00:32 www.gene.com/ witam, widzę że sami panowie na forum, jestem zainteresowana pracą jako kierowca, ale widzę że każdy z Panów ma mnóstwo wątpliwości co do tej pracy. Odnośnie tej firmy faktycznie nic konkretnego nie ma, kliknijcie w ten link, tylko tyle znalazłam. Pozdrawiam wszystkich Panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Gora Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 10:55 a to ze trzeba raz w tygodniu jezdzic do Lodzi wspminal wam ???? ja sprawdzalem w urzedzie statystycznym to bez regonu i nipu nic nie powiedzieli. Ten adres co jest podany to tez jakas sciema bo dzwonilem do tego centrum handlowego i takiej firmy tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 10.04.13, 21:06 no mi mówił że umowa na 3 miesiące samochód i telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:07 a powiedzieli od kiedy mozna zaczac albo cos? gdzie trzeba jechac czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLE Re: Genentech CH Ptak IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.04.13, 21:09 mi powiedzieli to samo 3 mies 2800 praca w swoim wojewodztwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:10 nic wlasnie . napisac tylko o dalsze instukcje i zrobic to co w tym i koniec temtu bylo. w instrukcji napisali ze jak sie zalozy ta karte debetowa to zeby odezwac sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:08 to daj od razu znac co to Ci powiedzieli . a o umowie tez mi mowil ze na 3 miesiace na poczatku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:11 no spoko jak bede cos wiedzial to od razu napisze co i jak. ja jestem z woj.wielkopolskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:13 no ale jak oni moga wymagac ode mnie karty debetowej? a jezeli ktos nie ma mozliwosci zalozenia takiej karty to co nie przyjma go?? smierdzi tu jakims wałkiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:16 No ale wlasnie zeby zalozyc ta cala karte to chyba tez trzeba miec jakas tam zdolnosc ? ja śląskiego jestem . tyle pracownikow by szukali ? kazdy prawie w innym wojewodztwie ? cos tu nie gra . podejrzane moim zdaniem i nie ma co probowac zakladac tej karty. narobia nam dlugow i beda kazac splacac a policja powie kto daje takie rzeczy przez internet i sprawa przegrana dla nas//;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:20 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:22 witam mi tez napisali ze jutro mam zadzwonic ale po tym co tu czytam to chyba jakis walek jest tyle ludzi potrzebuja niewierze ja ze slaskiego jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:22 moze chca miec jednego kierowce w danym woj. no nie wiem. ale z ta karta to jest jakis wałek. no i tak jak mowisz na ta karte to trzeba miec zdolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:23 no az tak duzo to nie potrzebuja bo tu sie wypowiada jakies 5 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:24 to juz jest nas trzech ze śląskiego z tego co czytałem .;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:28 nie wiem o co tu chodzi ale jutro sie wszystkiego dowiem. ja dzisiaj wyslalem cv o 13 a o 18 mialem juz odpowiedz EKSPRESOWO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:28 ja wszystko miałem tak samo. tez jestem ze slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris092 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:28 To jest jakas lipa....miałem podobnie z jedną firmą w zeszłym roku...kazali założyć konto itd...psychotesty zrobic...jak przyszlo co do czego to kazali wyslac dokumenty na jakis adres z Kanady....Wszystko z Banku razemz Hasłami...to jest walek a firma nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:32 jak oni moga od ciebie wymagac jakiekokolwiek hasla! chyba go wysmieje jak mi kaze zalozyc karte debetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris092 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:35 Lepiej sie w to nie pakować...jak nawet żadnej info o tej firmie niema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:36 pod tym adresem znajduje sie centrum chandlowe ptak wpiszcie sobie adres to jest walek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:39 no znajduje sie jakies tam centrum.. ale w sumie adres tego centrum jest ten sam co w meilu. hu* wie o co tu chodzi . ale nie ma co panikowac tylko trzeba jutro zadzwonic i sie dokladnie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:40 no adres ten sam ch... wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris092 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:42 Lepiej sie w to nie pakowac i szukać gdzie indziej roboty...Chlopaki ze Ślaska...z jakich jestescie miast? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:44 ja jestem okolice gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris092 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 21:46 okolice Gliwiwc powiadasz...tam to jeszcze jako tako kierowców szukają...Bo w Rbk to lipa straszna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:47 Dzwonilem wlasnie do tej galerii handlowej Ptak . pierwsze slysza o takiej firmie ktora by znajdowala sie na ich obiekcie . to lipa nie zakladajcie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 21:55 i co Wy na to ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.04.13, 22:13 a ja wiam powiem tak, ja jestem z innej czesci Polski niz wy tu piszecie i sporo pracowalem jako kierowca i w zadnej firmie nie kazali mi zakladac karty debetowej.kolejna sprawa,fajnie tu piszecie : 2800 zl,od 9-17 praca, 2 samochody itp,ale skoro jazda po danym wojewodztwie to mosi byc odzial firmy zeby sie z kims dogadac a nie na tel i wystarczy o to goscia zapytac i finito:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.13, 22:39 a no właśnie jedna podpucha z tego wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 11.04.13, 01:13 tak czy inaczej jak ktos cos bedzie wiedzial to niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Genentech CH Ptak IP: *.falconn.pl 11.04.13, 16:04 do mnie tez napisali woj podlaskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Genentech CH Ptak IP: *.falconn.pl 11.04.13, 16:06 2800 auto sluz komorka i umowa na 3 mies Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 16:12 Dziś pan z tej napisał mi tak .. Witam, prosze o przeslanie kopii zaswiadczenia o wykoniau badan psychotechnicznych oraz kopie umowy bankowej wraz z numerem rechunku. Asystent d/s rekrutacji Ewa Tomaszczyk Co o tym myślicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 16:36 ja im napisałem żeby mi podali nip i regon firmy to już sie nie odezwali nia dajcie sie nabrać firma taką karte debetowa na paliwo to daje sama a nie pracownik ma zakładać to wygląda że za paliwo my mamy płacic Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 16:45 Ja też tak napisałem i nikt nie odpisał jak ktoś może będzie dzwonił to spytajcie go o regon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 17:11 to poprostu złodzieje i naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 17:13 tak sie zastanawiam czy nie zgłosić tego na policje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 17:15 a mówili komuś żeby tam przyjechał czy wszystkie dokumenty wysłac? Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 17:47 Nie nie mówił tylko że jak się prześle dokumenty i trzeba poczekać dwa tygodnie około bo wysyła je do stanów bo tam jest gówna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 17:58 a mi mówił że na e maila mi wyśle jakie dokumenty mam skompletować i czekać na kolejnego kiedy je przywieść i bedzie szkolenie jedno dniowe i wróce odrazu ich autem z towarem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 18:01 mi też tak mówił a weź jeszcze raz zadzwoń i spytaj o regon bo ja już jestem spalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwd Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 18:05 dzwoniłem to sie rozłacza a pozatym jak z nim gadałem to ledwo go słyszałem bardziej siebie w tel. słyszałem niż jego Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 19:00 To trzeba jakoś załatwić żeby nikt nie wlazł na minę . Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Genentech CH Ptak 13.04.13, 20:42 Na to konto wezmą pożyczkę, ktora będziesz splacał. Takie afery były już opisywane w gazetach, niby faceta zatrudniają, niby zalatwiają formalności, a mając jego dane i nr rachunku biorą na konto faceta pożyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Genentech CH Ptak IP: *.emouse.pl 11.04.13, 20:45 witam czytam panowie wasze opinie i tak sie zastanawiam bo jestem z podlasia i też dostałem oferte pracy kiedy macie byc po odbiur ałta i towaru Odpowiedz Link Zgłoś
drqgon Re: Genentech CH Ptak 11.04.13, 21:29 Jeszcze nic nie podawał daty a tobie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 11.04.13, 21:42 Pytałem dziś w banku to pierwsze słyszą o takim czymś żeby pracownik zakładał kartę debetowa na siebie więc lipa i tyle . Pisze z telefonu więc ip pewnie jest inne niż wcześniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 11.04.13, 21:45 Trzeba coś wymyślic żeby ich sprawdzić tylko co ? Dzwoniłem dziś na ten numer to już nie odpowiada . . Siedzibę w stanach szkoda że nie w afryce . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 11.04.13, 21:48 Też to jest dziwne że do każdego z nas się odezwał i co tylu pracowników potrzebują ? Nas już chyba tu 11 jest . Ciekawe ilu jeszcze osobom odpowiedzieli . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Genentech CH Ptak IP: *.emouse.pl 11.04.13, 22:08 panowie przekopałem cały internet posprawdzalem całą książkę telefoniczna i nic niema takiej firmy a pozatym napisałem do tego ch ptak z prożbą o odpowiedz czy jest tam taka firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 11.04.13, 22:12 Ja tam wczoraj do tego ch Ptak dzwoniłem . Pierwszy raz słyszą o takiej firmie żeby znajdowała się na ich obiekcie . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Genentech CH Ptak IP: *.emouse.pl 11.04.13, 22:18 to lipa ta firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 11.04.13, 22:26 No chyba niestety tak :/ tak się napalilem na ta pracę a tu dupa . . Po co niby muszą wysyłać te dokumenty do stanów jak przecież firma jest nidy w polsce. Wszystko strasznie mieszają . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 11.04.13, 23:33 Sprawdzalem chlopaki i pytalem sie prawnika.Nic nie wysylajcie, nic nie zakladajcie firma jest Amerykanska i tylko i wylacznie! nie ma jej odzialow w Polsce!!! A sprawa powinna byc przedstawiona dla prokuratury.Szukajcie roboty gdzie indziej bo tu narobicie se klopotow.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 12.04.13, 07:09 Ale byśmy się nabrali. Długów by nam narobili . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoszły pracowni Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 12.04.13, 08:31 Witam.Jestem następnym "kandydatem" do tej pracy.Mieszkam na Śląsku,jestem po rozmowie telefonicznej z prezesem,czekam na maila z dalszymi instrukcjami.Mnie zastanawia jeszcze to,że nie mają strony w necie,a dziś ma to praktycznie najmniejszy sklepik,a co dopiero poważna i duża firma,a poczta też na publicznym serwerze zamiast własnej.Kiedyś było coś podobnego,nazywało się to chyba "Baobabs" czy jakoś podobnie (niby miało się rozwozić sadzonki,ale trzeba było wpłacić kaucję za te sadzonki).Oni mieli nawet swoją stronę w necie,a też to był kant. Sumując oferta wygląda zbyt "różowo" jak na dzisiejsze czasy,więc zaraz trzeba być podejrzliwym,bo cudów nie ma.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Gora Re: Genentech CH Ptak IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 19:47 www.epraca.com.pl/kierowcow_kat_b_z_wojewodztwa_lubuskiego_184225.html ktos prosil o link na ogloszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:00 sam byłem kandydatem na kierowce uwaga firma korzysta Z nipu i regonu innej firmy. wykonałem pare telefonów miedzy innymi kontaktowałem się z firmą PCH Ptak która widnieje pod numerem NIP i nie ma ona nic wspólnego z genetech CH Ptak a nawet nie mają takiego najemcy lokalu. UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.13, 15:17 Dobra więc tak . Przed chwilą dzwoniłem znów na ten numer . Pytałem czy to prawda czy firma nie istnieje facet bardzo się dziwił mówi że istnieje.Pytałem o siedzibę bo mowie że w ptaku pierwszy raz o nich słyszą upiera się przy tym że istnieje i jest tam na terenie centrum . Kwestia strony internetowej to powiedział że jest po angielsku że są firma ze stanów i wymagają od pracowników znajomości języka więc każdy powinien sobie niby przetłumaczyć . Mówię że bardzo dużo pracowników potrzebujecię a on na to że każdego muszą sprawdzić czy da sobie radę i ble ble . A i kazał przyjechać do Ptaka i sobie osobiście sprawdzić . Co do karty debetowej to mówi że jest potrzebna i tyle . Kolo bardzo przekonujący jest przez telefon . . Tylko i tak im nie ufam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 16:43 kolo posługuje sie nipem i regonem innej firmy, u ptaka nie ma zadnego najemcy związanym z farmacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.13, 18:55 To chyba wypadałoby to gdzieś zgłosić . . Żeby inni się nie nabrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.13, 18:55 To chyba wypadałoby to gdzieś zgłosić . . Żeby inni się nie nabrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 22:11 Panowie,czytam te wasze wypowiedzi i można się zdołować na amen.Nie będzie firmy Genentech bo wykupiła ich firma Rosche wraz z doskonałym lekiem na raka piersi. Szukajcie stron w naszym języku to poczytacie o tym. To stało się w lutym tego roku. Myślę że ktoś sprowadził ten lek do Polski i teraz trzeba go dostarczyć tu i tam. A teksty o koncie. Ludzie jak komuś nie dasz hasła do konta to ci nic nie zniknie z tego konta. A jeśli ci coś wpłacą a nie będziesz chciał pracować to zwracasz kasę zwrotnym przelewem i masz na to potwierdzenia. Mam wrażenie że ciemnogród pisze te bzdety. No chyba że po wsi rozdajecie loginy do kont i piny do karty. Numer konta możesz podać każdemu to teraz norma w transakcjach i rozliczeniach bezgotówkowych. Paliwo i service i inne sprawy włącznie z wypłatą. Zbierasz rachunki i rozliczasz. To nie lot na Marsa - prawda? Ale inna sprawa to firma która chce was zatrudnić. Chyba czytacie umowy przed podpisaniem? więc jeśli coś wam nie będzie odpowiadało to mówisz dziękuję i dowiedzenia. Likwidacja konta, zwrotny przelew to jest darmowe lub raptem koszt 6 zł za kartę którą oddasz w banku. Napędzacie się jak stare baby na targu.Trzeba być ostrożnym-to jest ważne. Ale pisanie bzdur-to lepiej nic nie pisać.Na tyle postów zaledwie kilka jest do zaakceptowania. Reszta to bzdety i ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 13.04.13, 07:27 Kochany "nemo", zdołowała mnie twoja wypowiedż.Znając życie pewnie nie miałeś styczności z nikim z tej firmy.Doczytaj w necie,że firma Roche kupiła Genentech,ale nie likwiduje jej.Skupiłeś się na koncie,a co z fikcyjnym adresem? a co z fikcyjnym NIPem i REGONem? co z brakiem odpowiedzi z ich strony na niektóre pytania? dlaczego tak dobra firma (według Ciebie) nie ma strony w necie ,a poczta na jakimś publicznym serwerze? dlaczego konto debetowe ,a nie takie zwykłe,które posiada praktycznie każdy? To chyba nie lot na Marsa - prawda? Jednak tych wątpliwości jest o dużo za dużo. Widać,że nie czytałeś postów ze zrozumieniem,bo nie podpisujesz żadnej umowy,tylko masz założyć konto debetowe i czekać,bo niby wszystko idzie do USA,do centrali i to dwa tygodnie,w czasach ,gdy kasa na konto na drugiej półkuli idzie kilka minut. Słyszałem kiedyś o wykradaniu danych? Myślisz,że wszystkie ataki hakerskie,phishing to bajki z księżyca. Napędziłeś się jak stara baba na targowisku z obroną tej firmy.Zastanawia mnie tylko co Ty z tego masz,że tak ich bronisz? Może Ty,to sam pan prezes? Jak uważasz,że to taka dobra firma,to kandyduj na stanowisko kierowcy i załóż konto.Kolejny "cffaniak" i parkingowy profesor,który innych potrafi wyzwać w necie,a pewnie żyje w myśl słów _-"kozak w necie,pi.da w świecie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 13.04.13, 14:26 Zgadzajac sie z przedmowca widac ze kolega Nemo nie czytal za bardzo postów, szczegolnie tych w ktorych napisane jest ze pytajacy sie w rozmowie telefonicznej kandt o nip i regon nie dostaje odpowiedzi a rozmowa jest nagle rozlaczna,albo chociazby tekigo gdzie jasno napisalem ze byl kontakt z osobami trzecimy ktore maja troszke wiecej pojecia o kruczkach prawnych niz my tu obecni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 16:40 No i pojechałeś. Ja nikogo nie obrażam.Ale widać Ciebie zagotowało bo nie obeszło się bez epitetów pod moim adresem.No cóż i tak bywa na forach.Nie piszę więcej bo to nie ma sensu.Wiesz wszystko najlepiej to ratuj świat. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 13.04.13, 17:39 Jasne,nikogo nie obraziłeś, tylko nazwałeś ludzi tu piszących ciemnogrodem wypisującym bzdety. To nie jest obrażanie? Może dla Ciebie i towarzystwa, w którym się obracasz. Myślisz,że drugiemu narobisz na głowę "inteligencie",a on ma siedzieć cicho? Masz rację, jak masz obrażać innych,to lepiej tu nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 13.04.13, 22:35 Widzę że ktoś się tu podpisuje moim loginem . -jak coś to sprawdzać ip . Żeby nie było że to ja ich bronię a wcześniet jechałem na nich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Genentech CH Ptak IP: *.a189.priv.bahnhof.se 13.04.13, 17:30 Pracowalem w wielu firmach transportowych i nie lapie o co wam tu chodzi ... nikt jak sadze nie ma bladego pojecia o transporcie a tymbardziej jakie zabezpieczenia sa stosowane przez firmy wobec potencjalnych pracownikow, weryfikacja po koncie jest norma oraz podpisywanie weksli inblanko, firmy zabezpieczja sie z kazdej strony tymbardziej na polskim rynku gdzie przekretow od licku. Panowie poszukajcie pracy na swoim poziomie IQ to was przerasta ... niedlugo zacznie sie sezon na zbior truskawek :) Nara Odpowiedz Link Zgłoś
abkruszynka Re: Genentech CH Ptak 13.04.13, 17:39 Romciu !!! "Mondrujesz" się jak nie wiem kto, a dla mnie to "ściema" od początku do końca. Sam chętnie zrobiłbym "taki wałek", ale sumienie mi nie pozwala. Naciągać ludzi szukających pracy to "cyste qrestwo" Mój Prezes też ma problemy z wypłacalnością. (a może mamy tego samego prezesa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.formlessnetworking.net 13.04.13, 17:45 i tu sie musze z Toba zgodzic Roman, wiekszosc to trole internetowe nie szukaja normalnej pracy tylko jak tu komu dupe obrobic, a sa tacy co naprawde maja kiepska sytuacje i rodzine na utrzymaniu, zeby jeszcze chodz jeden pofatygowal sie sprawdzic ale po co, lepiej trolowac zamiast pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 13.04.13, 17:52 Rozumiem,że według Ciebie CH Ptak okłamuje wszystkich,aby wprowadzić w błąd. Kolejny "trolik",który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ludzie sprawdzali, dzwonili do CH Ptak , sprawdzali NIP i REGON tej firmy,okazało się,że dane są z całkiem innej firmy. On , zajmnij się lepiej on-anizmem,a ten temat sobie podaruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 13.04.13, 17:48 Witam kolejnego mądrale ,który pozjadał wszystkie rozumy i doradza każdemu,tylko dlaczego piszesz ze Szwecji? No tak , w Polsce byś dziś nie istniał ,nawet jako zwykły pracownik. Jesteś w tej Szwecji,już czekasz na sezon na truskawki? Widać ,że z Twoim IQ nawet w Polsce nie mogłeś zbierać truskawek,litościwi Szwedzi,że dali Ci robotę. Jeśli uważasz,że masz takie wysokie IQ ,to dlaczego nie wrócisz do Polski? Wielmożny i zacny panie Romanie, tak się składa,że pracując w transporcie zwiedziłem całą Europę.Czy pan ma takie doświadczenie? Wątpię i to bardzo.Pański wyjazd do Szwecji to chyba pana całe doświadczenie z transportem. W Polsce są przekręty i dlatego ludzie sprawdzają wszelkimi dostępnymi metodami.Gdyby nie sprawdzili i mieli kłopoty,to by pan pisał,że jak można być tak naiwnym i że trzeba było sprawdzać wcześniej. Rozumiem ,że zabezpieczające się firmy,według pana,podają fałszywy swój adres, NIP i REGON z innej firmy? Coś to pańskie IQ bardzo kuleje i jakieś takie malutkie się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 13.04.13, 22:05 kolega przede mna ze tak powiem pozamiatal i zakonczyl plenta. tak czy inaczej mysle ze wspolnie dalismy rade nie wdepnac w gó... i oby wiecej bylo takich ludzi jak my, ze zanim popelnia zyciowy blad zasiegnal jezyka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 195.43.66.* 13.04.13, 22:37 Co racja to racja .w sumie dzięki dragonowi zaczęła się dyskusję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Genentech CH Ptak IP: *.snydernet.net 14.04.13, 00:37 Myslacy Twoj nik jest zaprzeczeniem siebie, expert od walkow sie znalazl, pewnie najwiekszy jaki zrobiles to przemyt agrestu przez Terespol, wracaj do swojej poprzedniej roboty zbierania puszek po smietnikach, zapryszczony trolu internetowy, jakbys raz sie przejechal w trase zobaczylbys niedorozwoju samochody z logiem tej firmy sa na tyle charakterystycznie opisane, ze nie sposob nie zauwazyc ich floty a to ze jakis trol co pewnie nawet wyslowic sie nie potrafi dzwoni na portiernie w Plaku i pyta o firme, sam bym Cie splawil i nie zawracal sobie dupy jakims pajacem ktory szuka sensacji zeby zaistniec w sieci bo u realu jestes zakompleksionym pryszczatym wychudzonym menelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Genentech CH Ptak IP: *.hostlife.net 14.04.13, 01:17 faktycznie koles "myslacy"robi tu wode z mozgu co niektorym a jak sadze sam zlozyl papiery i wyp*ierd*ala wszystkich na mine zeby konkurencje pogonic, latwo wyczuc takiego sliskiego kolesia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 07:47 Kibolku, jak chcesz ze mną wejść w dyskusję,to po pierwsze, najpierw naucz się języka polskiego. Śliskie to są Twe majtki, po "ataku" biegunki. Sam objeżdżę Śląsk i Podlasie? Sam to wymyśliłeś czy ktoś Ci za to płaci? Nie widzę problemu, złóż papiery do tej firmy , załóż konto debetowe i ... czekaj.Widzę ,że jesteś lepszy "cffaniak" ,więc złóż najlepiej 3 CV i załóż im 3 konta na swoje nazwisko. Chciałeś zabłysnąć,ale z IQ meduzy,to niestety trudna rzecz. Kibol vel Roman, nie pytaj skąd wiem. Zmiany hostów ,zmiany sposobu i stylu pisania nic nie dają. Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia z tą firmą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 07:40 Roman,Romek,Romciu,już wiem o Tobie :) Nie masz argumentów,więc pozostało Ci tylko obrażać.Na moje argumenty nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć.Ile Ci płacą za bronienie tej "firmy"? Ty nie bronisz tej firmy ,tylko osobę,która podaje się za nich. Widzisz Skarbeńku, jeżdżąc w trasy nawiązałem różne kontakty i sprawdzałem jak to z tą firmą w Niemczech,Holandii i Francji oraz Czechach. W żadnym kraju firma nie ma swego oddziału,tylko z USA przyjeżdżają,więc jakie ich samochody.Gdzie Ty cokolwiek widziałeś?Napiszę Ci prawdę,ktoś z moich znajomych przez organy państwowe sprawdził czy na CH Ptak jest taka firma (mam nadzieję,że rozumiesz to co napisałem) i niestety,nie ma takiej firmy. Zauważ (jeśli to w ogóle możliwe),że ludzie tu piszący sprawdzali daną firmę by potwierdzić czy firma jest poważna ,a Ty nie zrobiłeś nic (oprócz obrażania) i śmiesz twierdzić,że firma jest OK.Moim zdaniem Ty,to ten "prezes" tej firmy.Pokazują to hosty z ,których się logujesz,co post,to post to inny kraj,czyżbyś używał programu TOR? Jak chcesz się spotkać z tym pryszczatym menelem,to zapraszam na Górny Śląsk, tylko weż ... kilku kolegów i pampersy,Ty ekspercie (tak się pisze poprawnie po polsku,ale skąd Ty to możesz wiedzieć,jak Twoja nauka pisania polega na oglądaniu opisanych samochodów na parkingu) od spraw legalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzgow Re: Genentech CH Ptak IP: *.biznes-host.pl 14.04.13, 11:56 potwierdzam Genentech jest w Plaku jezdze tam czesto, pozatym kumpel pracuje w tej firmie i jak narazie chwali sobie robote u nich. Pozddro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 12:03 W życiu realnym niestety wiele osób sprawdzało i nie ma takiej firmy.Jak może u nich pracować,jak dopiero zabór pracowników jest ? kolejny "ynteligent" a'la Romcio. Możesz tu cuda pisać,już nikt nie uwierzy,że firma (a raczej ludzie podający się za nich) jest OK. Gdybyś chociaż trochę myślał,to byś wiedział,że w Rzgowie jest CH Ptak ,a nie Plak. Twoja wiarygodność jest taka sama jak ludzi podających się Genentech, czyli zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.04.13, 12:17 Rozczarowales mnie Myslacy, jestes spamerem, sapiesz i pocisz sie i nie potrzebnie sie tlumaczysz, nawet nigdy nie byles w CH Ptak i piszesz bez sensu, idz juz z tad albo pisz z innego niku sam ze soba. Frajer jestes i tyle, kilka osob potwierdzilo, ze Genetnech jest i dziala, myslisz, ze ktos bedzie sugerowal sie opinia takiego wichrzyciela i lesera jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 12:38 on,na twojej opinii,to mi najmniej w życiu zależy.Na takich,to leję z góry. Proponuję Ci zapoznać się z definicją słowa "spamer", co oznacza,co robi spamer itd.Pierwsze słyszę,żeby spamer się tłumaczył.Kolejny (a raczej ten sam osobnik), który na argumenty i fakty nie ma nic do powiedzenia.Czytaj "cffeliku" ze zrozumieniem. Nigdy nie pisałem,że ja byłem osobiście, tylko, że przez znajomych.No,ale cóż wymagać od Ciebie, gdy Ty nie rozumiesz tego co przeczytasz. Frajera to sobie w rodzinie poszukaj,a nie w ludziach, którzy szukają pracy. Kilka osób potwierdziło,raczej napisało,i to nie kilka osób ,tylko jedna i ta sama z kilku nicków.Tak jak Ty ...raz Szwecja,raz USA,raz Wrocław.Chciałeś pokazać,że z różnych zakątków świata ludzie mają dobrą opinię o osobach,które usiłują się podszywać pod Genentech. zapomniałeś jednak zmieniać nicka, tak jak teraz piszesz z Wrocławia,a nie masz polskich znaków. Niestety,myślałeś,że jesteś "cffaniak",ale ja takich spotykałem na swej drodze.Jeśli chcesz dalszej dyskusji,ze mną ,to najpierw słownik do ręki, co jest "z tad" ? Dlaczego tak bronisz ludzi,którzy podszywają się pod tą firmę? Co z tego masz,panie prezesie? Czyżby złość,że Ci twój wałek nie wyszedł i ludzie nie dali się naciągnąć? Obrażaj, pluj , tupaj nóżkami, tylko to Ci pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.co.cc 14.04.13, 13:51 ilu ma ci jeszcze powiedziec wypad Myślący !!! rwij sie fajo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 13:55 Romuś vel kibol vel on , ale się złościsz,co wałek nie wypalił i trzeba będzie wziąć się do uczciwej pracy? Ulżyj sobie,powyzywaj jeszcze trochę ,a potem możesz iść wypłakać się w podusię.Takie miękkie paluchy nie robią na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.org 14.04.13, 14:34 pytanie do Myślący: gdzie dostac take dopalacze jakie bierzesz ? ;) dobrze trzyma ;) haha Panowie dajcie mu umrzeć śmierią naturalna, pewnie do on jest autorem teorii, ataku Rosjan na tupolewa, obrońca krzyża nam sie trafił :) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 14.04.13, 14:41 Romuś kombinuj,kombinuj. Rozumiem,ze u Ciebie to normalne,że każdy Cię dyma,ale widzisz są też inni ludzie,którzy się nie dają. Naucz się wreszcie pisać w języku polskim.... "pewnie do on jest ..." co to ma być ? Widzisz, nigdzie nic nie pisałem o krzyżu i Tupolewie ( piszemy to z dużej litery). Nie masz nic na swoją obronę ,możesz tylko zmieniać IP (hosty) i wpisywać swe obrażalskie teksty,ale to nie zmieni już faktu,że Twój wałek nie wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 14.04.13, 17:27 haha tak czytam sobie wasze posty i smieje sie w duchu,czyzby pan prezes sie odezwal :) zal mi ciebie chlopcze naprawde, a to ze napiszesz z innego kompa to myslisz ze ludzie zmienia zdanie?:) a na twoim miejscu zajal bym sie uczciwa praca bo chyba nie wiesz ile ci grozi jak ktos pojdzie z tym na psy i namierza twoje ip , no chyba ze nie wiesz ze mozna namierzyc kogos na podstawie maila skad byl pisany do 10m :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Genentech CH Ptak IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.13, 07:10 To co wiadomo cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 15.04.13, 10:08 a czytales wszystkie posty? jezeli nie to przeczytaj to sie dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roche Polska Re: Genentech CH Ptak IP: *.bas.roche.com 15.04.13, 11:45 W związku z pojawieniem się na Forum Gazeta.pl dyskusji o działaniach CH Ptak Genentech oświadczam, że koncern farmaceutyczny Roche, którego częścią jest amerykańska firma Genentech nie ma nic wspólnego z firmą CH Ptak Genentech opisywaną w tym wątku. Agnieszka Brzezińska Dyrektor ds. Komunikacji Roche Polska Sp. z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 23:19 Tak już na koniec - panowie - czytajcie co napisała ta pani....nie ma nic wspólnego z firma CH Ptak Genentech .... NIC!!! czyli nawet im nie sprzedali leku czy czegokolwiek do dalszej dystrybucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultraviolet2 Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.13, 12:28 A gdzie ukazało się feralne ogłoszenie o naborze pracowników przez Genetech? Czy może ktoś wkleić linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: 176.53.69.* 15.04.13, 14:20 Bylem dzisiaj w CH Ptak i bez problemu znalazlem firme Genentech, trzeba byc slepym zeby nie znaleść, dla mnie sprawa jest jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 15.04.13, 14:23 Poczytaj kilka postów wcześniej informację firmy Roche, w której skład wchodzi Genentech. Czarno na białym napisane, a Ty nadal chcesz przekonywać, że to uczciwa i prawdziwa oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Genentech CH Ptak IP: *.privacyfoundation.ch 15.04.13, 15:20 Myślący ty zawszacńcu Roche to twoj post, jedziesz z bramki proxy i nawet nie potrafisz przepisac ze strony jej nazwiska tylko wklejasz bo inna czcionka. ty fajo, bezmózgowcu, zdychaj w tej dziurze gdzie pełzasz, mendo na jajach !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 15.04.13, 15:26 Kibol,witaj Skarbeńku,ja też Cię kocham. Dziś piszesz ze Szwajcarii? Nawet hostu nie potrafisz na tym forum odczytać.. no to jak to jest? Wklejam czy przepisuję? Jakby przepisywał,to był mógł zrobić błąd,ale twierdzisz,że wklejam,więc nie mogłem zrobić błędu. Znowu się "zapętliłeś". Rozumiem Twoją złość. Choćbyś tu już cuda opisywał, to wałek Ci nie wypalił,ale Ty "zdolniacha" jesteś,więc pewnie znowu coś ,za jakiś czas wymyślisz. Pozdrawiam Cię serdecznie, pozdrów swoją kobietę,no i wesołych świąt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vr Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 16.04.13, 11:13 Do mnie też napisali że mam dzwonić do pana prezesa w sprawie pracy na stanowisku kierowcy. To jak to z nimi jest? Kolejni złodzieje i naciagacze? Wie ktos coś konkretnego, dzwonił ktoś i kontaktował sie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vr Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 16.04.13, 11:40 Przeczytałem wszystkie posty wczesniejsze. Widze że to ściema i naciąganie i oszustwo. Ludzie to trzeba zgłosić na policje, do prokuratury gdzieś. Gdziekolwiek!!! Zróbmy z tym porządek! Nie dajmy swobodnie robić ludzi w bambuko!!! Jesli ktos jest chetny to zgłoszenia tego, piszcie tu na forum, skontaktujemy sie u udupimy złodzieji. Przeciez można to sprawdzic po ip, meilu, choćby po telefonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Genentech CH Ptak IP: *.beskidmedia.pl 16.04.13, 20:56 Ej Panowie ;) sprawdzę do kogo należy w ogóle ten numer telefonu, i zobaczymy co jest z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Genentech CH Ptak IP: *.beskidmedia.pl 17.04.13, 23:14 Numer jest zarejstrowany na firmę, na Pana Nowaka, został założony 3tyg temu, niestety nie mam wglądu żeby sprawdzić NIP lub REGON, jutro mam ostatni wyjazd służbowy do łodzi, więc sprawdzę to centrum handlowe i dam Wam znać co i jak. Na razie nie wysyłajcie im nic.. nawet nie róbcie tych psychotestów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.04.13, 12:12 No i co sie dowiedziales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golded Re: Genentech CH Ptak IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.13, 21:01 Jestem za tym, aby złożyć grupowe zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa sam zostalem oszukany i to bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Genentech CH Ptak IP: *.beskidmedia.pl 19.04.13, 12:44 Nie ma tam nic takiego... pytałem chyba z 30 osób pracujących w obsłudze CH ;) Oszusci !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.snydernet.net 19.04.13, 15:58 jeden i ten sam palant robi was tu w konia Myslacy Adi ta sama menda, jebany trol, troluje i smieje sie z was palanty zamoast w necie szukac info o Firmach, sluchacie tego pajaca na forum. Adi podaj telefon do siebie zadzwonie i pogadamy, skoro jestes taki pomocny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 19.04.13, 16:53 On,czyli panie prezesie, jest pan bardzo żałosny. Gdyby miał pan IQ ciut większe niż meduza ,to potrafiłby pan sprawdzić skąd się pisze. Nikt nie da się nabrać na Twoje słowa. Ciesz się wolnością, bo już niewiele Ci jej zostało. Jeśli ktoś ma wątpliwości, to zalecam zadzwonić do firmy Roche, która jest właścicielem Genentechu i zapytać czy mają oddział na CH Ptak. Hahahah, podaj telefon, może jeszcze kody PIN do tych kont debetowych? Panie prezesie zapraszam do siebie, bardzo chętnie wyjaśnię panu kilka spraw . Cała "praca" to ściema, a jeśli jest inaczej, to panie prezesie cóż za problem podać mnie do sądu o zniesławienie i szerzenie nieprawdziwych informacji na temat pana firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.04.13, 18:20 Moze sie tu normalna osoba wypowiedziec ?? Naprawde mi zalezy by prace znalesc... i żadnych szczegolow tu nie podajecie tylko sie wyzywacie.. Masz numer do tej firmy Roche ? Prezes czyli "Zbigniew Nowak" przez telefon wydaje sie bardzo przekonujacy.. Fakt ze slaba slyszalnosc jest, ale rozmowa wstepna byla przeprowadzona.. Ciekawi mnie dlaczego akurat w takich a nie innych bankach nalezy zalozyc to konto... Skoro ta firma nie istnieje to co mu da udawanie ze jednak jest ?? Wyjasni to ktos normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 19.04.13, 19:25 Poszukaj sobie w google numeru do Roche, to nie jest trudne. Poczytaj cały temat. Firma nie istnieje pod podanym adresem , nie podaje NIPu i REGONU, a jeśli już ,to nie swoje ,tylko innej firmy, firma Roche ,która jest właścicielem Genentech odcięła się firmy ,która podaje swój adres w Rzgowie, prawnik Ci powie, że wymaganie takiego konta od pracownika jest niezgodne z prawem.. Ile jeszcze trzeba faktów ,aby zrozumieć ,że to kicha? Jak myślisz, czy Ci ludzie wraz ze mną , nie szukają pracy, tylko hobby? Co prezesowi daje udawanie, że ta firma istnieje? Daje to, że paru "jeleniu" się złapie , on na ich konto narobi długu i spokojnie będzie sobie żył przez rok i ma czas wymyślić kolejny wałek ,a "jelenie" będą spłacali latami nieswoje długi. Chyba prosty schemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.formlessnetworking.net 19.04.13, 20:07 Myślący ty mendo po kiego sie odzywasz, Nowy pytal normalych na tym forum a Ty jestes je.ban.ym trolem zapryszczonym ktory sprzedaje swoje chore torie, bezmozgowcu !!! morda w kubel pedale, chcesz sie czegos dowiedziec o Firmie to do do nich zadzwon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 19.04.13, 20:15 Już do Ciebie dzwoniłem prezesiku,już od pierwszych słów mi podpadłeś. Ale Ci nie pasuje,że wałek się posypał. Ciesz się wolnością, bo niewiele Ci jej zostało, chyba rozumiesz te słowa ? Nie da Ci już nic pisanie przez bramki proxy. Czemu mnie nie podasz do sądu? Zażądałbyś ogromnego odszkodowania. Czego się się boisz prezesiku? No przecież ta twoja firma taka uczciwa,więc .... w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.04.13, 22:40 Skoro to takie łatwe to napisz mi ten numer.. A druga sprawa, debet to inaczej kredyt.. Maksymalna wyplata z konta moze byc tylko 3 000 zł. Nie zakladalem tego konta. Genentech dala mi odpowiedz ze jezeli zaloze to konto mam sie skontaktowac.. ale zadnych szczegolow wiecej.. Moje pytanie: zrobil ktos te konto i ich poinformowal ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.vm.31173.se 20.04.13, 00:10 zamotales sie przyjacielu, ponoc firma nie istnieje ale boisz sie podac maila i telefonu, zeby nie oskarzyli cie o znieslawienie, podajesz sie za Roche i pare innych niko, wszystkie negatywy na tym forum pochodza od ciebie, albo wyrzucili cie stamtad z roboty albo to sposob na zalapanie sie na miejsce gdy inni zrezygnuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spryciarz Re: Genentech CH Ptak IP: *.guilhem.org 20.04.13, 00:23 na konto dostajesz hajc na paliwo i zbierasz punkty na stacjach a nagrody sprzedajesz na allegro :) rozkminiłem ten wałek szybciej od was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 20.04.13, 08:00 Witaj prezesiku :) Ta Twoja wypowiedż jest umieszczona poprzez program TOR,który zmienia IP,ale jeśli myślisz,że nie można ustalić Twego prawdziwego IP ,to jesteś w błędzie. Kombinuj , pisz, może Ci się trafi jakiś "jeleń" i uwierzy w te twoje bajeczki, tym bardziej ,że Tobie czasu zostało bardzo mało. Nie wiesz dlaczego ? Domyśl się, taki jesteś "cffany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 20.04.13, 07:57 Drogi przyjacie(u)lu vel prezesiku. Co Cię to interesuje, jak siedzisz w Szwecji? Nigdzie nie podałem się za firmę Roche. Napisałem tylko,że można rozwiać wątpliwości dzwoniąc do tej firmy.Masz problem ze zrozumieniem tekstu,który przeczytasz,a właściwie usiłujesz na siłę mnie oczernić,bo uważasz,że to przeze mnie nie wyszedł Ci wałek.Mam do Ciebie jeszcze jedną niespodziankę,jak wiesz w necie nie ma anonimowości,więc powinni już niedługo wszyscy się dowiedzieć kim jesteś. Cweliku, tak wszystkich usuwam z tej pracy, sam w kilka godzin objadę całą Polskę.gdyś używał rozumu,to szybko doszedłbyś do realnego wniosku.Tylko jak to jest, jestem byłym pracownikiem czy dopiero staram się o pracę, tego nie wiesz? Jeszcze jedna sprawa, gdy piszesz do mnie,to naucz się w końcu pisać poprawnie!!! Pomijam fakt,że nie używasz polskich znaków (dlaczego? jesteś w Szwecji prezesiku,tylko dlaczego? przecież w Polsce masz firmę!),ale w języku polskim używamy znaków przestankowych.Wiem,dla Ciebie to za trudne aby sklecić dwa poprawnie ułożone zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 20.04.13, 07:48 Ludzie, jeśli wierzycie w to ,no to jaki problem zrobić ,to o co prosi ta firma.Po co szukacie informacji w necie. Zakładajcie konta ,tylko potem nie płaczcie ,że zostaliście oszukani. Czy tak trudno wpisać w wyszukiwarkę słowo "Roche"? I na ich stronach odnależć ich numer telefonu? Wszystko dać Wam przed ryjki? Czy to rzeczywiście takie trudne znależć numer telefonu do tej firmy? Dlaczego nie wystarczy zwykłe konto,tylko musi być debetowe? Czemu firma sama nie założy na siebie takich kont tylko na dane osoby? Jeśli uważacie ,że to jest taka "piękna praca", to zakładajcie konta i pracujcie. I jeszcze kilka słów do jakiejś tam miernoty,że nie podaję swoje maila i adresu ,aby mnie można było oskarżyć. Człowieku,gdyby Twoje IQ rzeczywiście byłoby większe od meduzy,to byś wiedział,ze ustalenie moich danych jest proste. Podpowiem Ci, bo pewnie byś w nocy nie spał. Tak,więc w pewnymi organami zwracacie się do właściciela portalu, następnie on udostępni Wam moje IP (chociaż,to nie jest potrzebne,bo pewne rzeczy można ustalić po hoście,który jest widoczny.Następnie mój operator internetowy poda wam moje dane.To w takim skrócie. O "ynteligencie" takie rzeczy wiedzą chyba już 12latki. Jeszcze jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.04.13, 11:51 Myslacy ale ty jestes przyjebany.... Napisz normalnie numer tej firmy roche i sobie tam zadzwonie.. Czemu nie podajesz skoro to takie latwe? Tak chce wszystko przed ryjek Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 20.04.13, 12:47 A dupkę ci też podetrzeć? Szukaj, a jak Ci się nie chce, to załóż konto debetowe i "pracuj" w tej firmie. A jak chcesz zobaczyć "przyjebanego", to spójrz w lustro. Skopiuj sobie nieporadny człowieku to i wklej w adres w wyszukiwarce --> roche.pl/portal/pl/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Genentech CH Ptak IP: *.guilhem.org 20.04.13, 13:43 skoro to taki wałek czemu sam tego jeszcze nie zgłosiłes Myślący, tylko podpuszcasz innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 20.04.13, 14:21 Hahahaha myślisz,że podpiszesz się admin i też każdy uwierzy? A skąd wiesz,że nie zgłosiłem? Może pisząc do Ciebie prezesiku vel Admin "niewiele ci zostało wolności" mam na myśli,że odpowiednie organa są już powiadomione?! Może firma "Roche" także podjęła kroki za to,że się podszywasz pod nich? Jak myślisz ,czy taka firma ma słabych prawników? Moim zdaniem stać ich na najlepszych, wiec ... nie chciałbym być w Twej skórze. Poza tym nie odwracaj kota ogonem ,prezesiku. Przecież to ja "działam" na szkodę Twojej firmy, więc nie chcesz mnie już podać do sądu i żądać odszkodowania? Nikogo nie podpuszczam ,jedynie uświadamiam,że to wałek ,a jak ktoś chce zgłosić ,to jego sprawa. Znowu poprzez program TOR piszesz i nadal myślisz,że ,że jesteś anonimowy? Gdybyś nie miał nic do ukrycia,to byś tego nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.04.13, 14:47 Dziekuje za ten kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajo Re: Genentech CH Ptak IP: 5.39.40.* 20.04.13, 21:34 Cisna ci tu wszyscy a ty z prezem gadasz, jestes chorym zje.bem ze zje.baną wyobraznią wszyscy na dzielni cie znają i wiedza jak w parku patrzysz na małe dziewczynki i sie masturbujesz ... lecz sie Myślący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 21.04.13, 07:11 Kajo vel Admin, ,dziwne,bo w moim mieście nie ma parku. Choćbyś dupką szóstkę namalował,to nikt Ci nie uwierzy,możesz obrażać , próbować ukrywać swe IP,ale to nic nie da. Wałek Ci nie wyszedł i nie wyjdzie.Wiem,wiem, bardzo Cię to boli,już liczyłeś kasę ,którą da Ci ten wałek ,a tu "zonk", trzeba się wziąć do roboty. Pisz sobie,pisz, dla mnie nie jesteś "zawodnikiem", tylko zwykłemcw...em (zapoznaj się z tym słowem,bo w krótkim czasie będziesz tą osobą).Pa Skarbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.ipredator.se 21.04.13, 16:28 aktualnie jestem na leczeniu a czasu recydywy miło wspominam, garowałem za gwałty na staruszkach i niepełnosprawnych a nie na dzieciach, żeby było jasne! a co tematu przecwelenia znam do dobrze moge doradzić jak dawać dobrze dupy chłopakom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 21.04.13, 17:32 Prezesiku, tylko dlaczego Twój host jest ze Szwecji? Mój jest i będzie zawsze z Polski.Tym bardziej,że ja nie robię takich błędów w pisowni jak Ty. Ciesz się wolnością ,bo niewiele czasu Ci zostało. Wiesz dlaczego? Domyśl się. Twoje posty wypisywane na tej stronie(czyli grożenie, wyzywanie,oczernianie,podszywanie się pode mnie) będą dowodem, więc szykuj pupkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 15:05 Myślący-muszę Ci przyznać rację na w całości.To jest ewidentny przekręt.Nie będę się tu rozpisywał bo nie imponuje mi cały rynsztok słowny jak tu pada.Ale jest to przekręt na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 23.04.13, 16:38 Co za koles ... od wczoraj pracuje w Genentech, bylem wczoraj na szkoleniu, wszystko przejrzyste i jasne, warunki niezle jak poczatek, jak chcecie sie dowiedziec najlepiej dzwonic tam i rozmawiac z pania Ewa, wew. 202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 23.04.13, 17:45 Adi vel...vel...vel... tak,tak , pracujesz w firmie,która nie istnieje.To bardzo interesujące,a co na to lekarze? Jest jakaś szansa dla Ciebie ,abyś wyzdrowiał? Ten sam styl pisania, te same błędy w pisowni i myślisz, że ludzie są aż tak głupi i nie się nie połapią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 23.04.13, 21:10 tak a propose Panowie jak ktos chetny, to chetnie obciagne, uwielbiam zaczynac dzien od kutasa w ustach, jestem ulegly a po dluzszej znajomosci lubie jak zwalisz kloca mi na klate, znajdziecie mine na wszystkich portalach gejowskich, dwoncie o kazdej porze 605586255 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 23.04.13, 21:46 Możesz się podszywać.Tylko zapomniałeś ,że mój host jest stały i niezmienny. Nie jesteś w stanie się pod niego podszyć. Co to jest "propose"? Nie używasz polskich znaków,więc kto Ci "cffeliku" uwierzy, że to ja?Tylko nie wiem dlaczego podałeś swój numer telefonu? Moje nie znasz? Taki jesteś cwany i nie znasz? Żal mi Cię człowiek,bo nawet nie wiesz jak mocno sobie namieszałeś w papierach. Nic Ci nie pomoże, ani ukrywanie się za TORem, ani inne "sztuczki". W internecie nie ma anonimowości. Udostępnienie czyjegoś numeru telefonu, to już dobiłeś sobie gwóżdż do trumny. Ale Cię boli jednak to,że wałek nie wyszedł,a teraz jeszcze czekają Cię bardzo poważne kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowyt Re: Genentech CH Ptak IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.04.13, 22:04 Ha ha ha xD o ku...... przepraszam za słownictwo... gosciu mi napisal: "Witam, komplet dokumentow, ktore Pan otrzymal z Banku wraz z karta i pinem nalezy przeslac do siedziby glownej Firmy celem weryfikacji oraz przypisania konta pracownika do systemu online Firmy, dla pozniejszego monitorowania zarzadzaniem srodkami Firmy. Po odeslaniu dokumentacji, rachunek automatycznie zostanie zasilony kwota zadatku paliwowego i bedzie do dyspozycji kierowcy. Przesylke nalezy przeslac listem zwyklym priorytetowym na adres:" xD wszystko na tacy... Trzeba byc idiota zyby im to wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Genentech CH Ptak IP: *.6.privacyrepublic.org 24.04.13, 00:18 Piszesz sam ze sobą pojebie, ale jesteś popie...ny gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 24.04.13, 07:14 Już się nie wysilaj.Możesz cuda pisać i nic nie da.Oddychaj pełną piesią ,bo za niedługo świat będzie w kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 24.04.13, 07:12 Pisałem,to nie chciałeś wierzyć.W "Roche" pewnie też Ci potwierdzili,że to oni ,hahaha. Wałek gościowi nie wyszedł i teraz siedzi na forum i wypisuje różne rzecz,ale już niedługo.Prawdopodobnie będzie wiele osób przesłuchiwanych,być może także piszących na tym forum. Facet wtopił jak mało kto,bo zero zysku,a kłopotów będzie miał na ładnych parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 24.04.13, 14:56 take, mamy juz wszystkie jego dane z peselem, dzis zlozylem zawiadomienie w prokuraturze, jak cos dam znac na gg, bedziesz mial duzo do wyjasnienia Myślący za podszywanie sie pod Roche i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mod Re: Genentech CH Ptak IP: *.conformal.com 24.04.13, 15:13 ok, czekamy na informacje, przekaze pozostałym z forum kontakt do Ciebie, na szczęście są paragrafy na takich jak Myślący, za długo nie pohula :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 24.04.13, 16:01 Mod to skrót od moderatora? czyli admin pisze z moderatorem (i to forum,bo inaczej nie mogą wymienić się informacjami)? Ty , rzeczywiście masz IQ meduzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 24.04.13, 15:14 Ha,hahahahahaha. Zarąbisty jesteś :) Admin vel... vel... dlaczego Twój host zamiast być od prawdziwego Admina jest taki sam jak od tego gościa,który się tu wścieka,bo wałek mu nie wyszedł? Kolejna nieudolna próba podszycia się pod administracje portalu. Pesel pewnie masz z IP? Hahahah ,Tylko skąd Ty możesz mieć moje IP i co po co one? Przecież te rzeczy można odczytać z hosta,który jest widoczny. Dasz znać na GG ? Tylko czyje? Pisujesz sam za sobą na GG? Znowu brak polskich znaków?! Znowu nie trafiłeś,bo dziś osobiście przez telefon rozmawiałem z tą firmą ,powiadamiając ich o sytuacji i o tym,że podjęte są kroki prawne.Uzyskałem informację od tej firmy,że oni rozważają się przyłączyć do zarzutów. Chyba masz trudny okres,non stop pod górkę,a to początek Twej drogi przez mękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmati3 Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 19:50 Witam, też dostałem propozycją pracy od nich, też jestem ze śląskiego. W meilu który do napisali jest jakiś kolejny adres: Drew Thomson 18-1534 Oullette Ave. N8X 1K7 Windsor, ONTARIO CANADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 24.04.13, 20:35 na google many pod tym adresem pokazuje siedzibe Genetech w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 23:08 Do Ja - Nie wiem co tobie pokazuje Google. Ale ja na google Earth mam zwykły obskurny budynek z czerwonej cegły i jakieś fitnes dla kobiet. To wszystko na przedmieściach tej mieściny. Adres podany przez "pracodawcę" widnieje na tabliczce tego domu. Niczym to nie przypomina siedziby tej firmy np. w Bostonie...Myślący ma dużo racji, choć uważam że szkoda jego zdrowia na użeranie się z co niektórymi. To wszystko jest oszustwem-możliwym w naszym kochanym kraju. Mam nadzieję, że nikt nie był na tyle głupi by wysyłać na ten adres dokumentację konta + kartę do konta wraz z pinem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 23:14 xmati3 - już to pisałem. Pod tym adresem jest zwykła obskurna chałupa z czerwonej cegły, na przedmieściach tego miasta.W tym budynku jest jakiś fitnes dla kobiet i parking dla aut.Jak na google earth przybliżysz sobie front domu to zobaczysz dokładnie ten numer 18-1534. Niczym ten dom nie przypomina siedziby Genentech w Bostonie. Mam nadzieję, że nie wysłałeś tam dokumentacji konta wraz z kartą i pinem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmati3 Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 11:35 @nemo Co ty, nie wiem kto mógłby być na tyle głupi, że im wysłać kartę razem z pinem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Genentech CH Ptak IP: *.free.aero2.net.pl 28.04.13, 18:10 A wiecie dlaczego są w Polsce oszuści i złodzieje? Bo znajdują naiwniaków takich jak WY! Chęć szybkiego i łatwego zysku za "nicnierobienie" zaćmiewa wam umysł! Przecież ludzie kochani, nikt nie da wam prawie za free auta, laptopa, komóry i 2800 zeta!!! To kolejny wał na 1000%. No ale żyjcie złudzeniami, a potem płaczcie, bo nabrali na was pożyczek czy wykradli dane osobowe do kolejnych wałków. Kiedy przejrzycie na oczy i zabierzecie się do normalnej, uczciwej roboty...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 29.04.13, 18:25 zdziwisz sie Realisto ale Genentech jednak istnieje i warunki jakie oferuja sa zajebiste, bylem i sprawdzalem, sorki panowie ale na poczatku wydawalo sie to podejrzane, zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Genentech CH Ptak IP: *.interpc.pl 29.04.13, 19:10 Kolejne żenujące podszycie pode mnie.Niestety, hosta nie podrobisz "cffeliku". Zwrócić to mogę ,ale wiesz po czym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Genentech CH Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 00:34 I tu się mylisz. Bo na pewno zgłosiło się wiele uczciwych ludzi. Nie wiesz - nie oceniaj. A po drugie to nie dlatego tacy jak ta firma mają tu raj, że ludziom się nie chce robić, czy tez są naiwni. Takie mamy prawo, że mogą robić co chcą i nikt ich za to nie ściga. W takim przypadku to państwo powinno takich z urzędu ścigać i zamykać. A tak są bezkarni i czują się jak ryby w wodzie.Tak będzie jeszcze bardzo długo a może i gorzej.A jeśli ktoś dał się nabrać i wysłać im to co chcieli...to najwyżej jakaś wzięta dziennikarka zrobi tzw. program dla gawiedzi gdzie wszyscy będą się trząść z oburzenia.Ktoś mądry zaproszony do studia powie co powinno się zrobić by zapobiegać....etc,etc,etc,etc... i też nieźle na tym programie zarobią.A bieda spadnie na zwykłego człowieka.Obyś nie musiał nigdy szukać roboty.Nie wiesz jak to jest.Podziwiam kolegę Myślącego, ale tego prawdziwego, że tak trzyma do końca to forum i walczy z draństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: Genentech CH Ptak IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.05.13, 00:23 ze wam sie chce jeszcze o tym samym walkowac przez tyle dni masakra....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Genentech CH Ptak IP: *.opera-mini.net 06.05.13, 14:25 nikt tu juz nie pisze poza jednym I tym samym smierdzacymcw...em, czy podpisze sie Myślący, nemo, Roche albo jeszcze inaczej, jebie od tych postow tym samym zgnilymcw...em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Genentech CH Ptak IP: *.malopolska.policja.gov.pl 17.11.13, 12:30 Ostrzegam przed tą oferta pracy, jest to fikcja, chca oszukac ludzi! W Centrum Handlowym PTAK w Rzgowie nie ma przedstawicielstwa firmy ,,GENENTECH" Odpowiedz Link Zgłoś