Dodaj do ulubionych

zTUI na Malediwy

IP: 62.135.24.* 16.08.04, 18:16
Czy ktos z Was lecial z TUI na Malediwy? Jesli wylot jest z Warszawy, czy
mimo to jest stop we Frankfurcie? Jakie sa samoloty i ile trwa lot? Dzieki za
wszystkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:01
      Witam... Ja wybieram się na Malediwy w tym roku... Tyle, że nie z TUI tylko z
      niemieckiego biura DER TOUR. Też niestety mam przesiadkę we Frankfurcie.
      Bardzo nad tym ubolewam, bo nie znoszę startów.
      lot na Malediwy z Frankfurtu trwa około 10 godzin.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • Gość: betty Re: zTUI na Malediwy IP: 62.139.156.* 18.08.04, 11:59
        o boze, to strasznie dlugo.. :( ja tez nie cierpie latac.
        a nie orientujesz sie, jakie tam sa ceny?? przynajmniej w przyblizeniu?
        • Gość: Dunia Re: zTUI na Malediwy IP: *.tt.iac.es 18.08.04, 12:52
          Napoje na wysepkach hotelowych sa b. drogie, 4 usd za cole nie nalezy do
          rzadkosci.Najlepiej wykup sobie all inclusive.
          • Gość: Genia Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:14
            betty , powinnaś takie informacje otrzymać w biurze w którym chcesz zakupić
            wycieczkę.Zadzwoń a wszytskiego się dowiesz.
        • Gość: Iwona Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:40
          Byłam na Malediwach w maju.Proponuję zdecydowanie ALL Inclusive, ceny są bardzo
          wysokie.
          • canada81 Re: zTUI na Malediwy 20.09.04, 01:50
            Iwona,
            z jakiego biura lecialas na Malediwy, na jak dlugo i jakie sa ceny?
            Szukam jak najwiecej info, bo sama planuje wyjazd.
            Pozdrawiam.
            • Gość: lefkara Re: zTUI na Malediwy IP: 195.94.200.* 20.09.04, 08:22
              Słuchajcie, a jaką pora roku tam najlepiej jest pojechać?

I apropos oferty TUI. Zobaczcie tez niemiecki katalog - oferta znacznie
              bogatsza od polskiej wersji. Przymiarzam sie do wyjazdu na Malediwy w przyszłym
              roku, mam nadzieje, że sie uda!
            • Gość: Iwona Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:50
              Leciałam z TUI,z wylotem z Warszawy ale hotel z katalogu niemieckiego.Ofertę na
              Malediwy miał również Neckermann ale okresie kiedy ja załatwiałam formalności
              TUI gwarantowało cenę po kursie 4,50 za Euro.( oficjalny kurs był 4.90).Teraz
              być może oferty tych biur są porównywalne.Z Obsługi TUI jestem bardzo
              zadowolona,zresztą to jestjedno z najlepszych biur.
              • Gość: gamla Re: zTUI na Malediwy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 19:27
                czesc.. wybieram sie na sri lanke w grudniu , z sri lanki na malediwy na 3-4
                dni bo bardzo drogo tam jest.. ale chociąz na troche poleżec na tych pieknych
                plażach . wyjazd organizyuje sama .
                znalazłam biuro podrózy na sri lanace i wyobraźcie sobie że oni oferuja
                znacznie tańsze wakacje niz polskie biura.
                np 14 dni , wszystko wliczone w cene , wycieczka objazdowa .. koszt za 14 dni
                390 funtów.. to jest ok 2450 zł + bilet lotniczy . to biuro oferuje tez wypad
                na malediwy , 3 dni za 299 funtów. .. ja jeszcze wybieram sie potem do indii
                na tydzień ..
                ogónie teraz sa fajne oferty na sri lnace .. za grosze mozna pojechac do
                tajlandii na 4 dni , itp .
                cczy ktos sie chce ze mna zabrac ???
                gamla
                maggdda@hotmail.com
                • Gość: tedpodm Re: zTUI na Malediwy IP: 81.210.102.* 28.09.04, 13:37
                  Hej!
                  Całkiem niezły pomysł!Napisz na jak długo(łącznie) chcesz się wybrać w tamte
                  strony!Ile planujesz wydać kasy i jak wczesnie trzeba by sie nato decydować!My
                  tzn. 2os powoli o tym myślimy ale wiadomo, że zależy to od b.wielu rzeczy...!
                  Jakby co to daj ewentualnie znac na tedpodm@poczta.fm
                  Heja!
                • mufka Re: zTUI na Malediwy 30.09.04, 22:44
                  Gamla,
                  czy mozesz podac strone tego biura na Sri Lance?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka