Gość: betty IP: 62.135.24.* 16.08.04, 18:16 Czy ktos z Was lecial z TUI na Malediwy? Jesli wylot jest z Warszawy, czy mimo to jest stop we Frankfurcie? Jakie sa samoloty i ile trwa lot? Dzieki za wszystkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:01 Witam... Ja wybieram się na Malediwy w tym roku... Tyle, że nie z TUI tylko z niemieckiego biura DER TOUR. Też niestety mam przesiadkę we Frankfurcie. Bardzo nad tym ubolewam, bo nie znoszę startów. lot na Malediwy z Frankfurtu trwa około 10 godzin. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: zTUI na Malediwy IP: 62.139.156.* 18.08.04, 11:59 o boze, to strasznie dlugo.. :( ja tez nie cierpie latac. a nie orientujesz sie, jakie tam sa ceny?? przynajmniej w przyblizeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunia Re: zTUI na Malediwy IP: *.tt.iac.es 18.08.04, 12:52 Napoje na wysepkach hotelowych sa b. drogie, 4 usd za cole nie nalezy do rzadkosci.Najlepiej wykup sobie all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:14 betty , powinnaś takie informacje otrzymać w biurze w którym chcesz zakupić wycieczkę.Zadzwoń a wszytskiego się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:40 Byłam na Malediwach w maju.Proponuję zdecydowanie ALL Inclusive, ceny są bardzo wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
canada81 Re: zTUI na Malediwy 20.09.04, 01:50 Iwona, z jakiego biura lecialas na Malediwy, na jak dlugo i jakie sa ceny? Szukam jak najwiecej info, bo sama planuje wyjazd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: zTUI na Malediwy IP: 195.94.200.* 20.09.04, 08:22 Słuchajcie, a jaką pora roku tam najlepiej jest pojechać? I apropos oferty TUI. Zobaczcie tez niemiecki katalog - oferta znacznie bogatsza od polskiej wersji. Przymiarzam sie do wyjazdu na Malediwy w przyszłym roku, mam nadzieje, że sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: zTUI na Malediwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:50 Leciałam z TUI,z wylotem z Warszawy ale hotel z katalogu niemieckiego.Ofertę na Malediwy miał również Neckermann ale okresie kiedy ja załatwiałam formalności TUI gwarantowało cenę po kursie 4,50 za Euro.( oficjalny kurs był 4.90).Teraz być może oferty tych biur są porównywalne.Z Obsługi TUI jestem bardzo zadowolona,zresztą to jestjedno z najlepszych biur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamla Re: zTUI na Malediwy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 19:27 czesc.. wybieram sie na sri lanke w grudniu , z sri lanki na malediwy na 3-4 dni bo bardzo drogo tam jest.. ale chociąz na troche poleżec na tych pieknych plażach . wyjazd organizyuje sama . znalazłam biuro podrózy na sri lanace i wyobraźcie sobie że oni oferuja znacznie tańsze wakacje niz polskie biura. np 14 dni , wszystko wliczone w cene , wycieczka objazdowa .. koszt za 14 dni 390 funtów.. to jest ok 2450 zł + bilet lotniczy . to biuro oferuje tez wypad na malediwy , 3 dni za 299 funtów. .. ja jeszcze wybieram sie potem do indii na tydzień .. ogónie teraz sa fajne oferty na sri lnace .. za grosze mozna pojechac do tajlandii na 4 dni , itp . cczy ktos sie chce ze mna zabrac ??? gamla maggdda@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedpodm Re: zTUI na Malediwy IP: 81.210.102.* 28.09.04, 13:37 Hej! Całkiem niezły pomysł!Napisz na jak długo(łącznie) chcesz się wybrać w tamte strony!Ile planujesz wydać kasy i jak wczesnie trzeba by sie nato decydować!My tzn. 2os powoli o tym myślimy ale wiadomo, że zależy to od b.wielu rzeczy...! Jakby co to daj ewentualnie znac na tedpodm@poczta.fm Heja! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: zTUI na Malediwy 30.09.04, 22:44 Gamla, czy mozesz podac strone tego biura na Sri Lance? Odpowiedz Link Zgłoś