Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel Handlowy w Coca Coli

IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 26.07.04, 13:23
    Dostałem zaproszenie do Coca Coli na rozmowe, staram sie o pracę PH, może
    znajdze się jakiś forumowić ktory tam pracuje na tym stanowisku? Ciekaw
    jestem jak wyglada rozmowa, jakie dają profiti i czego oczekują. Dzięki z góry
    Obserwuj wątek
      • Gość: ostrow2 Re: Przedstawiciel Handlowy w Coca Coli IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 26.07.04, 21:52
        no nikt... prosze...
        • Gość: ostrów jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 02.08.04, 21:17
          Jutro jestem zaproszony na 2 etam rekrutacji w Coce. Na co sie przygotować?
          czego się spodziewać? Czy ktoś może naskrobać pare zdać?
          • Gość: jupi Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:31
            daj se spokoj z tam firmom, dostaniesz 1000 i 35 punktów dzienne, hehehehehe
            • Gość: ostrów Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 03.08.04, 17:28
              No wlasnie wrócilem dostalem konkretna choc nieco nizsza niz sadzilem oferte
              pracy. Jupi, czy ty moze jestes PH Coli? Skąd wiesz to, co napisałes? Bede
              wdzieczny za kontakt.
              • Gość: ja Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:19
                hej,
                a jak znalazłeś tam prace??Z ogłoszenia czy może jakoś inaczej??
                POzdrawiam :)
                • Gość: ostrów Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 03.08.04, 19:53
                  Ta, ogłoszenie w "praca" Gazety... pozdrawiam i nadal sie zastanawiam czy się
                  tam zatrudnić ;)
                  • Gość: Hermiona Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.crowley.pl 03.08.04, 21:37
                    Hej...
                    Mam dobrego kolege po pracy jako PH w Coca Coli...
                    Hmm jakie są jego wspomnienia???ja i kolega jestem z Wawy
                    1)firma choc lider po...a:(
                    2)pracuja tam chorzy ludzie
                    3) orka !!!!!!!!!orka w dosłownym tego słowa znaczeniu
                    4)kolega wpadł w nerwice depresje spał po 4,3 h na dobe...wspomnia cole
                    fatalnie!!!!!
                    ostatnio nawet poznałam jego kolege z coli ktory jeszcze tam pracuje po 3
                    latach zmienili mu angaz na mercha z PH...taka wdzięcznosc. Poza tym bylam
                    swiadkiem jak PH coli kontaktował sie ze swoim biurem za pomoca budki
                    telefonicznej....wiesci z rynku mam na temat coli fatalne...
                    Teraz moj kolega pracuje w innej takze liczacej sie firmie i ma sie swietnie i
                    bynajmniej nie poleca pracy w coli.
                    Pozdrawiam
                    Hermiona

Ps. pamietaj ze w obecnych czasach bierze sie to co sie ma...niestety.Powodzenia
                    • Gość: ostrów Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 03.08.04, 23:04
                      no średnio mi pocieszyłaś... muszę się zdecydować i naprawdę jest mi trudno,
                      tym bardziej, że wraz z tą decyzją muszę podjąć inną - o zwolnieniu się z
                      obecnej pracy.. może jeszcze jakieś głosy?
                      pozdrawiam
              • Gość: Paragraf22 Re: jutro druga rozmowa, na co sie nastawić IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.11.04, 19:26
                Ja lasnie dzisiaj byllem na pierwszym etapie w coca w sprawie PH, jak ty byles
                na 2 to o czym byla rozmowa?moze chociaz Ty napiszesz o co pytaja i ile Ci
                zaproponowali?I ogolnie jakie warunki?
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka