Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK

08.08.04, 13:52
    CZY KTOŚ Z WAS WYKONYWAŁ KIEDYS TAKĄ DOMOWA PRACĘ? Firma jest z Bytomia i
    oferuje średnio wypłatę ok. 390 zł. Praca polega na wykonywaniu kartek, np.
    ozdabianie brokatem, piórkami etc.
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 02:17
        O wiarygodnosci daje pojecie to, czy chca od ciebie jakis pieniedzy (kaucji za materialy, zakupu materialow, farb itp wylacznie od nich oraz wiele innych mutacji wspomnianego) nie w formie potracenia z zaplaty za wytworzone produkty, a przed przystapieniem do prac.
        W ocenie wiarygodnosi pomaga tez logika - czy dana praca wymaga na tyle unikalnych zdolnosci, ze oplaca sie produkty i materialy przesylac poczta po calym kraju, zamiast wywiesic kartke na przystanku i wybrac z osob zgalaszajacych sie na takie ogloszenie.
        Jesli jest to praca w twoim rodzinnym miescie i bez wstepnych kosztow wlasnych - to probuj.
      • Gość: ola Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK IP: *.chorzow.um.gov.pl 24.08.04, 14:04
        Czy moglbys mi podac adres tej firmy ,tez chetnie bym sie taka praca
        zainteresowała moj mail dyskusje@poczta.fm
        dzieki:)
        • venilia Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 20:58
          Również jestem zainteresowana adresem. Z góry dzięki:)
          • ramshe Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 21:30
            Ale ja jeszcze nie mam podpisanej umowy. Mam tylko 2 numery telefonow, stacj. i
            komórkowy. Firma wydaje się być solidna, dzwoniłam już chyba tam 5 razy, w
            roznych zawilych sprawach dot. umowy i zawsze dostalam odpowiedź. Jestem
            zarejestrowana w Urzędzie Pracy, wiec musze mieć nawet zawiadczenie z urzedu, ze
            jestem bezrobotna, nie wiem czy taka solida firma czy ściema. Przekonam sie
            niebawem.
      • losiu4 Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 25.08.04, 07:21
        nie, nie wykonyałem, natomiast słyszałem o ludziach, którzy sie przejechali na
        takich ofertach. Tak wiec: próbuj, ale ostrożności nigdy nie za wiele :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: bodzio Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK IP: *.238.88.166.adsl.inetia.pl 25.08.04, 17:42
          Chyba ściema. Pozdrawiam
      • losiu4 Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 10.09.04, 18:48
        Gość portalu: jj napisał(a):

> slyszalam ze niektore ofety sa uczciwe

tak, tylko że sa to baaardzo niektóre... tak jakoś 10^(-9) :)

Pozdrawiam

Losiu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka