ramshe 08.08.04, 13:52 CZY KTOŚ Z WAS WYKONYWAŁ KIEDYS TAKĄ DOMOWA PRACĘ? Firma jest z Bytomia i oferuje średnio wypłatę ok. 390 zł. Praca polega na wykonywaniu kartek, np. ozdabianie brokatem, piórkami etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 02:17 O wiarygodnosci daje pojecie to, czy chca od ciebie jakis pieniedzy (kaucji za materialy, zakupu materialow, farb itp wylacznie od nich oraz wiele innych mutacji wspomnianego) nie w formie potracenia z zaplaty za wytworzone produkty, a przed przystapieniem do prac. W ocenie wiarygodnosi pomaga tez logika - czy dana praca wymaga na tyle unikalnych zdolnosci, ze oplaca sie produkty i materialy przesylac poczta po calym kraju, zamiast wywiesic kartke na przystanku i wybrac z osob zgalaszajacych sie na takie ogloszenie. Jesli jest to praca w twoim rodzinnym miescie i bez wstepnych kosztow wlasnych - to probuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK IP: *.chorzow.um.gov.pl 24.08.04, 14:04 Czy moglbys mi podac adres tej firmy ,tez chetnie bym sie taka praca zainteresowała moj mail dyskusje@poczta.fm dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
venilia Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 20:58 Również jestem zainteresowana adresem. Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramshe Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 24.08.04, 21:30 Ale ja jeszcze nie mam podpisanej umowy. Mam tylko 2 numery telefonow, stacj. i komórkowy. Firma wydaje się być solidna, dzwoniłam już chyba tam 5 razy, w roznych zawilych sprawach dot. umowy i zawsze dostalam odpowiedź. Jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy, wiec musze mieć nawet zawiadczenie z urzedu, ze jestem bezrobotna, nie wiem czy taka solida firma czy ściema. Przekonam sie niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 25.08.04, 07:21 nie, nie wykonyałem, natomiast słyszałem o ludziach, którzy sie przejechali na takich ofertach. Tak wiec: próbuj, ale ostrożności nigdy nie za wiele :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK IP: *.238.88.166.adsl.inetia.pl 25.08.04, 17:42 Chyba ściema. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PRACA CHAŁUPNICZA - SKŁADANIE ITD. KARTEK 10.09.04, 18:48 Gość portalu: jj napisał(a): > slyszalam ze niektore ofety sa uczciwe tak, tylko że sa to baaardzo niektóre... tak jakoś 10^(-9) :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś