marcinmar20 10.08.04, 00:13 Czy ktoś z WAS pracuje w CroppTownie ile tam mozna zarobić i jakie sa warunki pracy oraz jaka jest atmosfera, ile osób pracuje w taki jednym Cropptownie ??? Proszę o odpowiedz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: sklep Cropptown IP: *.kalety.net / *.kalety.net 10.08.04, 10:14 Ja też jestem ciekawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: sklep Cropptown IP: 195.214.217.* 29.08.04, 19:04 mnie tez to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: sklep Cropptown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 22:40 to sa Ci co reserved. Lpp pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: sklep Cropptown IP: 195.214.217.* 30.08.04, 18:31 no to to wiemy ale jakie tam są zarobki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: sklep Cropptown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:20 info z drugiej reki z premia do 1000 netto plus znizki naciuchy tak jest w reserved pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: sklep Cropptown IP: *.chello.pl 06.09.04, 20:42 Taa... cropptown jako czesc lpp podlega tym samym prawom,co cala reszta(reserved i henderson).z pierwszej reki nie powiem ci,ile sie tam zarabia,natomiast poniewaz sama startowalam do reserved(czekam na odpowiedz od nich) powiem ci,ze jest taki temat na forum (bodajze lpp,reserved ile tam sie zarabia...czy jakos tak)gdzie niejaki azazello pisze,ze daja(sprzedawcom) minimalna,czyli 824brutto(bodajze). Wiecej nie wiem,pytalam azaela skad wie,napisal ze od ludzi ktorzy tam pracuja.NA spotkaniu powqiedzialam,ze chce tysiaka na reke,maja sie odezwac do srody,wtedy jesli bedziesz chcial dam ci znac czy na tysiaka prezystali:)(jak sie nie odezwa znaczy ze nie przystali;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: sklep Cropptown IP: *.chello.pl 10.09.04, 09:17 ..no i nie przystali,bo nie zadzwonili:)))jakos jednak nieszczegolnie mnie to martwi-trzeba sie cenic:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś