Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prace dla Ery - czy...

IP: 62.29.253.* 12.08.04, 11:56
    Witam, mam pytanie: czy ktos wykonywal jakies zlecenia dla PTC Era?
    Szczegolnie mam na mysli pracowników agencji reklamowych, ktore pracuja dla Ery.

Mozecie sie podzielic jakimis spostrzezeniami odnosnie tej wspólpracy?

PZDR, Arqu
    Obserwuj wątek
      • jasmina_tdi Re: Prace dla Ery - czy... 12.08.04, 14:27
        W bezposrednim kontakcie dzial mediow o niebo lepszy niz ludzie z Idea czy TP.
        Jesli chodzi o reklamy, to jesli 3 /4 projektu zajmie ich logo, to wszystko
        bedzie OK. Jesli nie zajmie, to tylko kwestia czasu, jak zajmie hehe.
        A tak serio, to jest to koropracja. Korporacja ma strategie. Strategia musi byc
        realizowana wg wytycznych. Wytyczne to takie, ze na kazdym obrazku pojawia sie
        przyjemna gęba i duze logo. Mniej przyjemna gęba oznacza kłopoty. To tak w
        skrocie.

Gość portalu: Arqu napisał(a):

> Witam, mam pytanie: czy ktos wykonywal jakies zlecenia dla PTC Era?
        > Szczegolnie mam na mysli pracowników agencji reklamowych, ktore pracuja dla
        Ery
        > .
        >
        > Mozecie sie podzielic jakimis spostrzezeniami odnosnie tej wspólpracy?
        >
        > PZDR, Arqu
        • Gość: Arqu To bardzo dobre IP: 62.29.253.* 12.08.04, 16:24
          :) no tak - bardzo celnie to okreslilas. Ja pracuje z nimi od dluzszego czasu. Moge tylko
          powiedziec, ze ilosci wszelkich poprawek czesto zblizaja sie do granic wytrzymalosci organizmu
          ludzkiego.
      • alfredo_wawa Re: Prace dla Ery - czy... 12.08.04, 16:29
        Generalnie duze firmy, takie jak m.in. wspomniana przez CIebie PTC traktuja
        podwykonawcow "z buta" a inaczej mowiac "ja place, ja wymagam .... i ja zawsze
        mam racje".
        Kiedys dla nich przygotowywalem prezentacje strategiczna przez swieta, bo
        chlopakom na niedlugo wczesniej przypomnialo sie (wiedzieli o tym juz kilka
        tygodni wczesniej), ze musza dokonczyc projekt i nie zwazajac na kolendarz
        zlecili projekt.....

• jasmina_tdi Re: Prace dla Ery - czy... 13.08.04, 10:01
          z tego tez powodu mam totalną alergię na całą reklamową działkę, styl pracy,
          podejscie do tematu, o samych "dziełach" nie wspominając.
          A wspomniane wyzej "poprawki" faktycznie mogly doprowadzić conajmniej do
          lekkiego szaleństwa ;-).

alfredo_wawa napisał:

> Generalnie duze firmy, takie jak m.in. wspomniana przez CIebie PTC traktuja
          > podwykonawcow "z buta" a inaczej mowiac "ja place, ja wymagam .... i ja
          zawsze
          > mam racje".
          > Kiedys dla nich przygotowywalem prezentacje strategiczna przez swieta, bo
          > chlopakom na niedlugo wczesniej przypomnialo sie (wiedzieli o tym juz kilka
          > tygodni wczesniej), ze musza dokonczyc projekt i nie zwazajac na kolendarz
          > zlecili projekt.....
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka