kolonagolo
19.08.14, 18:05
oto forum zakłucane i zagłuszane zapewne przez moderatorów ponieważ nie można tam znaleźć wpisów tyczących konkretów . są same sprośne i świńskie wstawki i nic o warunkach pracy i stosunkach przełożony -pracownik . ale dziś pojawiły się ze dwa jakieś sensowne .
www.pracadokitu.com/temat/179/sonoco-strykow/strona/710/#odpowiedz_10649
ktoś się poskarzył . ciekawe jak długo to się uchowa ,bo nie moge znaleźć tego wpisu o wizycie inspekcji pracy z początku lipca 2014 . może przeoczyłem ale znalezienie jest niezwykle trudne .
to są dzisiejsze wpisy
anonim · 19.08.2014 00:53:24
facetem jestem inteligencie ,o czym Ty do mnie rozmawiasz ? dziwki,kasztany i cygany nara prostaki kupta se wiesmaki
anonim · 19.08.2014 09:38:09
Taka była sytuacja z Wojno kiedyś na Lego jak próbował podrywać Kinge z Lego
Rozmawiali wspólnie na magazynie bo ona tam ma swój pokój a on bezczelnie się specjalnie ustawiał żeby ona na niego zawsze natrafiła. No i później jak przechodzili obok siebie to ani cześć ani nic , widocznie pozbyła się łacha
anonim · 19.08.2014 11:27:52
nieźle sie dzieje w tym sonoco a zwłaszcza na bateriach . ludzie są tak doceniani ,że aż miło popatrzeć i posłuchać . są tacy magazynierzy na bateriach a zwłaszcza taki niski i pyskaty . to u kacpra na zmianie .kiedyś wchodzę tam a ten ma podkrążone oczy i jakieś krosty na ustach i nawija jakieś teksty do liderki ; coś w stylu co malutka na co masz ochotę powiedz mi . a ona mu krótko oj dobra k....wa masz tu kamban i ma to być raz raz .
ponoć tak się tam szanują ,że w podziekowaniach muwią sobie podobne słodkości .
nieraz się zdarzało ,że kolesie odchodzili z roboty kiedy notorycznie słyszeli takie odzywki .
a ten opieprzony przez liderkę to chyba faktycznie na psy schodzi . gdzieś musiał być w nocy skoro takich syfów nałapał .
anonim · 19.08.2014 11:39:03
na bateriach są tacy łysi i wiliniali kopmletnie . z parchami na dziobach . do tego niscy to się zgadza . a potrafią nawijać tylko jak żule . o bogatym życiu seksualnym chyba ze swoimi zaniedbanymi konkubinami bo zona by z takim nie wytrwała długo . ponoć takich tam przyjmują bo nikt się nie godzi za te pieniądze ani w takich chamskich warunkach pracować. porządny magazynier podobno odszedł jakiś miesiąc temu z baterii bo go objeżdżali za dobrą robotę . podobno na swojej zmianie robił to czego na drugiej (nie mówiąc o śpiących królewnach z nocnej )nie mogli zrobić dwaj nowi do obsługi produkcji . żenada . to jest świadectwo sonoco - niedocenianie i opluwanie solidnych . kto tylko coś porządnie potrafi robić niech stamtąd ucieka . nie zarobi i jeszcze zrobią z niego wariata .
chyba ,że ktoś chce być skazany na psychiatryk i obsesyjne objeżdżanie dupy innym na forum . też rozwiązanie .odbić sobie na koleżankach i kolegach na tym forum . bo nic więcej się nie da zrobić .
anonim · 19.08.2014 13:56:29
Kurcze smutne co napisałeś. Ale to prawda, jak ktoś sienmocno stara pracuje i jest dobry to w ludziach budzi się zawiść zazdrość ze ktoś pracowity...więc trzeba go zgnebic żeby się nie nczul doceniony..lepszy. Zdepyac go, ośmieszyć żeby stracił wiarę w siebie.. Świat woli dziffki szmaty wredne mordy wulgarne teksty.. Agresja! rządzi..niebliczy się dobro szczerość zaangażowanie... Trzeba być podłym koootasem i wstretna szmata suka....taka wulgarna prymitywna...ibchamskim fiuatem... Inaczej zginie się w tym chorym brudnym świecie patalogicznych osobliwości.... :((
Teraz nie wiem czy iść tam pracować...żeby mnie ktoś mieszal z błotem.