waldenoc2 06.04.02, 21:07 POSZUKUJE LEGALNEJ PRACY DLA ABSOLWENKI KONSERWATORIUM MUZYCZNEGO W ODESSIE KIERUNEK FORTEPIAN WIADOMOSCI NA WALDENOC@INTERIA.PL LUB NA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rybka Re: SZUKAM PRACY DLA ABSOLWENTKI KONSERWATORIM MUZYCZN IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 07.04.02, 05:49 waldenoc2 napisał(a): > POSZUKUJE LEGALNEJ PRACY DLA ABSOLWENKI KONSERWATORIUM MUZYCZNEGO W ODESSIE > KIERUNEK FORTEPIAN > WIADOMOSCI NA WALDENOC@INTERIA.PL > LUB NA FORUM Poderwałeś ukrainkę...? wow.. brawo... Ja mam w Warszawie koleżankę, absolwentkę konserwatorium w Warszawie, kierunek fortepian... (no to właściwie Akademia, ale na jedno wychodzi i też nie ma ona lekko, aby znaleźć coś naprawdę dobrego...)... Ale już jej kolega, fruwa i daje koncerty... Aha... mnie kiedyś w szkole średniej uczył jeden pan Evgenij Rzhanov po koserwatorium w Kijowie (wygrał nawet jakiś konkurs w Brukseli), więc może poszukaj w szkołach muzycznych, ale lepiej tych średnich...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldenoc Re: SZUKAM PRACY DLA ABSOLWENTKI KONSERWATORIM MUZYCZN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 07.04.02, 12:47 nie rybka nie poderwałem,istnieje jeszcze na świecie (na całe szczęście bezinteresowna pomoc-ot ciężko tam ludziom nie to co u nas) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ryba2002 Re: SZUKAM PRACY DLA ABSOLWENTKI KONSERWATORIM MUZYCZN 08.04.02, 16:50 Gość portalu: waldenoc napisał(a): > nie rybka nie poderwałem,istnieje jeszcze na świecie (na całe szczęście > bezinteresowna pomoc-ot ciężko tam ludziom nie to co u nas) > pozdrawiam Ojej.. :-) żartowałem... Sam mam znajomych na Ukrainie... :-) Bezinteresownie poradziłem też, niech zaczepi się w jakiejś szkole muszycznej, a najlepiej średniej i niech daje koncerty, na początku za darmo, albo za grosze. Niech wysyła kasety do konkursów pianistycznych. Niech spróbuje zostać asystentką na akademii muzycznej... Niech jeździ na warsztaty, np do Słupska, Bydgoszczy, abu jak najwięcej ludzi ją słuchało... Ja miałem kiedyś kosultacje u pana z Akademii Krakowskiej. Obecnie widzę, że ten pan lata i koncertuje w Japonii, USA, po Europie... W wiedniu sam widziałem plakaty z jego nazwiskiem. A na początku był skromnym asystentem Żmudzińskiego (który wygrał konkurs szopenowski). Odpowiedz Link Zgłoś