Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rybka - pipka...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 16:33
    Wiem że nie na temat, ale... wkurza mnie ten gostek. Zabiera głos w każdym
    wątku, stara się udowodnić sam sobie jaki jest mądry i skromny (he, he), no i
    że kto nie jest z nim - to jest fuj i be. Rzygać mi sie chce, jak go czytam, a
    niestety musze - bo jak napisałem - żadnego wątku sq... nie pominie. Skąd sie
    tacy biorą? Lekarz go upuścił tuż po porodzie, czy cio? RYBY DO PUSZEK!
    Obserwuj wątek
      • Gość: L0pht Re: Rybka - pipka... IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 20:20
        He to świadczy o jego asertywnej postawie. Tacy ludzie są jak najbardziej
        potrzebni i zanim zaczniesz go krytykować rzuć okiem na swoje plecy - co na
        nich nosisz
        • basza a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he 07.04.02, 22:37
          ty jesteś z tej niby agencji, co chciała za friko
          wziąć czyjąś pracę jak swoją?
          nadepnął ci na odcisk?
          to sobie wyj z bólu i ze złości
          Szanuje wolność twoich wypowiedzi i wolność twoich cierpień z zazdrości i
          zawisci
          Tyle dodam, że często wchodzę na forum aby spotkać sie z Rybką, bo
          w przeciwieństwie do ciebie, niezaleznie od formy, tonu, treści itp. Rybka
          rzeczywiście ma coś do powiedzenia, co pobudza i mysli i daje inne ogląd spraw,
          zwyczajnie i lubię go i jestem ciekawa co powie
          Po twoim poście, nie mam ochoty odzywać się do nikogo nawet w realu,
          takie to sliskie, wredne i oblepiające, ciasnota umysłowa i samotnośc, której
          nie umiesz wyrazić a tylko produkuje ci żółć, ochyda
          klasyczny centus

• Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 23:28
            ja z agencji? nie baszo, z agencji to może ty jesteś? :-) mnie po prostu wq...
            ten sq... - i tyle
          • ryba2002 Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he 08.04.02, 15:46
            basza napisał(a):

> ty jesteś z tej niby agencji, co chciała za friko
            > wziąć czyjąś pracę jak swoją?
            > nadepnął ci na odcisk?
            > to sobie wyj z bólu i ze złości
            > Szanuje wolność twoich wypowiedzi i wolność twoich cierpień z zazdrości i
            > zawisci
            > Tyle dodam, że często wchodzę na forum aby spotkać sie z Rybką, bo
            > w przeciwieństwie do ciebie, niezaleznie od formy, tonu, treści itp. Rybka
            > rzeczywiście ma coś do powiedzenia, co pobudza i mysli i daje inne ogląd spraw,
            > zwyczajnie i lubię go i jestem ciekawa co powie
            > Po twoim poście, nie mam ochoty odzywać się do nikogo nawet w realu,
            > takie to sliskie, wredne i oblepiające, ciasnota umysłowa i samotnośc, której
            > nie umiesz wyrazić a tylko produkuje ci żółć, ochyda
            > klasyczny centus
            >
            >

Ja nawet mieszkałem w Krakowie przez jeden rok (Plac Mariacki 1/... dalej nie
            powiem), ale zupełnie przez ten rok nie mogłem dojść, czemu tyle ludzi tak wyje
            do tego Krakowa... Przecież tam jest totalna mutacja... wystarczy porozmawiać z
            miejscowymi... Każdy się czzegoś boi, pomijając już słowo: centusie które
            adekwatne, że aż strach.
            Skoro nasz centuś he he łączy się przez modem, to skąd on ma tyle czasu, aby tak
            duzo pisać. Nocny abonament...? 60 godzin ryczałtem...? A może szybko pisze?
            brawo... Ja jednak sądzę, że to właśnie nasz agent, ktory lubi kolekcjonować
            cudze prace...

Swoją drogą w Polsce niemal zawsze wzbudzają złość ludzie inteligentni. Tylko na
            głupotę większość ludzi godzi sie bez wahania. A że he he ma kompleksy, to cóż ja
            mogę poradzić. Każdy ma swoje własne chi.

Aha, teraz wszystko jasne, jak się pisze z Nowej Huty, to kulturą błyskać się
            raczej nie da... (bez urazy mojej znajomej, która ku swojej niechęci mieszka w
            Nowej Hucie).

Anyway... albo amway... albo noway czy yes way... he he najwyraźniej potrzebuje
            kuracji z użyciem Stokorbetó... Może to cokolwiek pomoże, ja w każdym razie życzę
            jak najlepiej wszystkim ludziom...

Co na to poradzę, że i siebie hurtem zaliczam do tych wszystkich... Aha.. jeden
            głupi he nie zmieni faktu, że na forum udało mi się przeczytać wiele różnych słow
            apianych przez mądrych i inteligentnych ludzi....

Idę zrobić sobie kawę....
            • Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 19:03
              ale ja młotku nie pisze z Nowej Huty - tylko z Ruczaja, he he
              Rybka - cipka jest inteligentny? Chyba inteligentny inaczej, he, he
              • ryba2002 Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he 08.04.02, 19:49
                Gość portalu: he napisał(a):

> ale ja młotku nie pisze z Nowej Huty - tylko z Ruczaja, he he
                > Rybka - cipka jest inteligentny? Chyba inteligentny inaczej, he, he

Czy to jakaś wieś na peryferiach?
                Nie wiem, ale Ruczaj nie jest raczej słynny na całą polskę, więc chyba raczej nic
                tam takiego się nie dzieje?
                • Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:49
                  no, racja, nic tu się nie dzieje ciekawego - podobnie jak w twojej pustej pale.
                  Ruczaj to osiedle w Krakowie. Kraków nie składa się tylko z Nowej Huty,
                  młotku...
                  • Gość: Rybka Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 09.04.02, 04:10

> no, racja, nic tu się nie dzieje ciekawego - podobnie jak w twojej pustej pale.
                    >
                    > Ruczaj to osiedle w Krakowie. Kraków nie składa się tylko z Nowej Huty,
                    > młotku...

Ale jak widze, wszyscy Nową Hutę macie w tych pustych główkach... przykre... ale
                    skoro Nowa Huta wytruła wam mózgi ołowiem przez te lata, o czym tu mówić...
                    Sam swoich możliwości umysłowych nie przeskoczysz, a więc nie mam się czego
                    spodziewać mądrego po tobie, a więc możesz sobie zacząć mówić do ściany...
                    To coś na twoim poziomie, bo ja się już znudziłem tą twoją głupotą...
                    Naprawdę tak ci szkoda tego CV...? Przecież możesz znaleźć setki w internecie,
                    poza tym dostaliście cos tam jednak...
                    • Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:36
                      Jesteś naprawdę żałosny. Przeczytaj sam siebie, dobrze ci to zrobi.
                      1. "...Ale jak widze, wszyscy Nową Hutę macie w tych pustych główkach... "
                      - zdajesz sobie sprawę dupku, że obrażasz przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy
                      ludzi za jednym zamachem? Co to k..., odpowiedzialność zbiorowa? Przy okazji - co
                      tam słychać u dziadka Adolfa?
                      2. "Naprawdę tak ci szkoda tego CV...? Przecież możesz znaleźć setki w internecie"
                      - jakiego k... cv? coś ty sie do mnie przypieprzył?
                      3. Nabierz dystansu flądro. Poczytaj swoje własne wypociny połączone z zachwytami
                      nad sobą i przeplecione elementami wizjonerstwa. Ty - pipko, skoro jesteś taki
                      mądry (he he) to może wiesz jakie numery totka padną w tym tygodniu, cio? Oddam
                      ci 90 % he he
                      4. Też jestem znudzony wymianą moich błyskotliwych odpowiedzi :-) z twoimi
                      żałosnymi stęknięciami, wiec po prostu - przełknij tą pigułę pipo - i nie
                      odpowiadaj - inaczej podbijasz temat "do góry" - i każdy wchodząc tutaj wie - że
                      jesteś pipką :-)
                      astalavista, dupku!

• Gość: Rybka Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 01:45

> Jesteś naprawdę żałosny. Przeczytaj sam siebie, dobrze ci to zrobi.
                        > 1. "...Ale jak widze, wszyscy Nową Hutę macie w tych pustych główkach... "
                        > - zdajesz sobie sprawę dupku, że obrażasz przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy
                        > ludzi za jednym zamachem? Co to k..., odpowiedzialność zbiorowa? Przy okazji -
                        > co
                        > tam słychać u dziadka Adolfa?
                        > 2. "Naprawdę tak ci szkoda tego CV...? Przecież możesz znaleźć setki w internec
                        > ie"
                        > - jakiego k... cv? coś ty sie do mnie przypieprzył?
                        > 3. Nabierz dystansu flądro. Poczytaj swoje własne wypociny połączone z zachwyta
                        > mi
                        > nad sobą i przeplecione elementami wizjonerstwa. Ty - pipko, skoro jesteś taki
                        > mądry (he he) to może wiesz jakie numery totka padną w tym tygodniu, cio? Oddam
                        >
                        > ci 90 % he he
                        > 4. Też jestem znudzony wymianą moich błyskotliwych odpowiedzi :-) z twoimi
                        > żałosnymi stęknięciami, wiec po prostu - przełknij tą pigułę pipo - i nie
                        > odpowiadaj - inaczej podbijasz temat "do góry" - i każdy wchodząc tutaj wie - ż
                        > e
                        > jesteś pipką :-)
                        > astalavista, dupku!
                        >

1. No fakt... ja faktycznie jestem błyskotliwy, ale to zwyczajnie wynik wysokiej
                        inteligencji, palanciku... Tylko 2% ludzi ma taką i na pewno nie jesteś w tej
                        grupie...
                        2. Jaka odpowiedzialność zbiorowa?? Przecież to nie ty jesteś temu winny, że masz
                        ołów w głowie... Tak już po prostu jest...
                        3. Zdaje się, że do Adolfa tobie bliżej z galicji... co? zabór austryjacki... Nie
                        zapluwaj się mocno, bo to może twój prapradziadek go zrobił...
                        4. Jaka piguła?
                        5. Myślę chłopczyku, że powinieneś kupić sobię książkę do języka polskiego...
                        6. Każdy widzi, ale co innego...
                        • Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 02:17
                          ...
                          A teraz przeczytaj swoje wydaliny - i to co jest nad nimi. Facet, przecież ty
                          nawet nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz (no, chyba że w
                          trakcie "klepania" się onanizujesz). Żenujące...
                          • Gość: Rybka Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 02:43

> ...
                            > A teraz przeczytaj swoje wydaliny - i to co jest nad nimi. Facet, przecież ty
                            > nawet nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz (no, chyba że w
                            > trakcie "klepania" się onanizujesz). Żenujące...

Jak masz gówno w mózgu, to i gówniane wnioski wyciągasz...
                            Nie wiem skąd się biorą takie tłumoki jak ty, ale co mi tam... Głupiutkie
                            malutkie gnojki też muszą gdzieś egzystować np. w ruczaju...
                            • Gość: he Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 03:29
                              he he - rybko - cipko, nerwy puszczają? trzymaj fason dupku :-)
                              poskarż sie mamie, niech ci wytrze nosek, he he
                              • Gość: Rybka Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 18:41

> he he - rybko - cipko, nerwy puszczają? trzymaj fason dupku :-)
                                > poskarż sie mamie, niech ci wytrze nosek, he he

Puszczają to chyba tobie zwieracze, nie powiem czego... hue hue
                                • _ryba2002 Re: a karasie , he, he, po ty ...... .... he he he 10.04.02, 22:46
                                  a kuku :-)
      • zlotyrybek Re: Rybka - pipka... 11.04.02, 16:08
        A propos Rybki - poczytajcie mój post na "Zróbmy manifestację
        bezrobotnych ...." Ja już mam wyrobione zdanie o Rybce. Pozdrawiam
        • Gość: he Re: Rybka - pipka... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 02:06
          no - ja też :-) To zwykły bufon i żałosna dupa wołowa :-)
        • Gość: Rybka Re: Rybka - pipka... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 12.04.02, 19:36
          zlotyrybek napisał(a):

> A propos Rybki - poczytajcie mój post na "Zróbmy manifestację
          > bezrobotnych ...." Ja już mam wyrobione zdanie o Rybce. Pozdrawiam

Gratuluję przenikliwości i psychologicznej głębi rozumowania... Rozumiem, że mam
          do czynienia z mgr albo nawet z dr psychologii forumowej...
          Jednak wielu ludzi twierdzi, że nawet całe życie nie starcza, aby wyrobić sobie
          zdanie na temat osób, któe widzimy na codzień.
          Ja osobiście nie oceniam ludzi tak szybko, ale to już inna sprawa...
      • Gość: leń Re: Rybka - pipka... IP: *.acn.waw.pl 12.04.02, 03:13
        www.emigracja.pl/dyskusja/forum.php?czytaj=6&&drzewo=&&id=&&strona=1

twoje Ryba odpowiedzi? Dobrze - utrzyj im nosa trochę - masz u mnie duże piwo

erigrekbeigrek są The Best!!!
      • lwiczek Re: Rybka - pipka... 12.04.02, 08:34
        No niezły numer. Rybka - obrońca bezrobotnych, wolnomyśliciel, rewolucjonista.
        Juz pół Polski jedzie na manifestacje bezrobotnych 1 czerwca. I wiecie kogo tam
        nie spotkacie ? RYBKI !!!!! a co sie ludzie nagadali na tym forum ? Historia
        zna określenie na takich gości.

zlotyrybek napisał:
        "MOi Kochani,

Kolega Rybka, który zapoczątkował ten światły wątek otrzymał ode mnie kilka dni
        temu pytanie (bo serduszko mi drgnęło, że tak bidula nie ma pracy) co robi,
        jakie ma doświadczenie i czy jest z Warszawy. Chciałam bidulce pomóc. Pracuję w
        korporacji , znam dużo różnych ludzi, może by się co znalazło. Dałam mu mój
        prywatny e-mail coby nie musiał tak publicznie na forum w ogóle.
        Do dziś misio się nie odezwał. Znaczy się badzo ciężko szuka pracy.
        Dalej dawajcie się nabijać prowokatorom. A tu już drukowanie ulotek za własne
        pieniądze (albo firmy...) szkoda słów.
        Wszystkiego dobrego Rybko. Ciekawe ilu jeszcze takich znudzonych "działaczy"
        mamy na tym wątku."
        • Gość: Rybka Re: Rybka - pipka... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 12.04.02, 20:05
          lwiczek napisał(a):

> No niezły numer. Rybka - obrońca bezrobotnych, wolnomyśliciel, rewolucjonista.
          > Juz pół Polski jedzie na manifestacje bezrobotnych 1 czerwca. I wiecie kogo tam
          >
          > nie spotkacie ? RYBKI !!!!! a co sie ludzie nagadali na tym forum ? Historia
          > zna określenie na takich gości.
          >
          > zlotyrybek napisał:
          > "MOi Kochani,
          >
          > Kolega Rybka, który zapoczątkował ten światły wątek otrzymał ode mnie kilka dni
          >
          > temu pytanie (bo serduszko mi drgnęło, że tak bidula nie ma pracy) co robi,
          > jakie ma doświadczenie i czy jest z Warszawy. Chciałam bidulce pomóc. Pracuję w
          >
          > korporacji , znam dużo różnych ludzi, może by się co znalazło. Dałam mu mój
          > prywatny e-mail coby nie musiał tak publicznie na forum w ogóle.
          > Do dziś misio się nie odezwał. Znaczy się badzo ciężko szuka pracy.
          > Dalej dawajcie się nabijać prowokatorom. A tu już drukowanie ulotek za własne
          > pieniądze (albo firmy...) szkoda słów.
          > Wszystkiego dobrego Rybko. Ciekawe ilu jeszcze takich znudzonych "działaczy"
          > mamy na tym wątku."

Lwiczek, pokaż pazurki... jakie ostre.... oj.. ;-(

Co do manifestacji to hmm... może zwróćmy uwagę nie tylko na tytuł tamtego wątku,
          ale i na treść i jak on się rozwinął. Nie sądzę, żeby ktokolwiek z was pisał się
          na nią na poważnie... Zapewne brak czasu a i dzięki paru "inteligentnym" replikom
          i informacjom od ludzi widzę lepiej jak to wygląda i jakie są szanse na taką
          akcję, a są mniej niż skromne, zresztą dzięki wam mądrzy ludzie - co da taka
          manifestacja...? Właśnie się kilka odbyło i pokazują tylko paru zestresowanych
          gości...

Jak ci górnicy, albo rolnicy, albo robotnicy, albo inni leniwi bezrobotni se
          protestują, to wszyscy ich olejmy równo z góry, oni sami są sobie winni, bo im
          się nie chce pracować i wolą się opierdalać. Jak by chcieli, to by pracę znaleźli
          i nie musieliby protestować. I mieliby kasę jak wszyscy uczciwi ludzie w Polsce,
          nawet ci uczciwi z nadania partyjnego i na zadupiu w Pcimiu Dolnym...

No coż... skoro historia zna takich ludzi jak ja, to cóż mogę powiedzieć. Może
          tyle, ża ktoś taki jak lwiczek raczej do historii nie przejdzie, ale kto to
          wie... doświadczenie zawodzi...

Aha, co do złotych rybek... misio jest zajęty, bo misio nie ma zaufania do kogoś
          kto ma takie zdanie na temat misia (zresztą jak można mieć zdanie nt. kogoś, kogo
          się na oczy nie widziało... ) i w ogóle wypowiada się w taki sposób. A jak ten
          ktoś poda dane misia? Misio szuka pracy, choć akurat teraz misio dostał zlecenie
          i będzie zajęty przez ok. 3 tygodnie. Za to ze zlecenia wyzyje przez 3 miesiące.
          Ale i tak misio cięzko szuka pracy stałej - oj, jak ciężko - i się dalej uczy, a
          w kwietniu nie ma on żadnego wolnego weekendu :-((

Aha... jak widzę nawet na forum większość obecnych to raczej mało aktywne
          intelektualnie osobniki, którym lepsze stabilne bagienko, niż aktywne
          działanie... No nic... może przeczytajmy sobie raport na temat stosunków
          międzyludzkich w Polsce. Wiele wyjaśni osobom, które jeszcze potrafią czytać, a
          jak rozumiem, 60% obecnych na forum to analfabeci funkcjonalni, jak to zresztą
          również wynika z paru badań na temat czytelnictwa w Polsce...

• Gość: he Re: Rybka - pipka... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 02:48
            sie porobiło... rybko-pipko, niedługo założymy twój fan-klub, he he...
            Proponuję nazwę "Menda z Akwarium"
          • paw_dady coz rybka sie samokreslil 13.04.02, 12:07
            " I mieliby kasę jak wszyscy uczciwi ludzie w Polsce, nawet ci uczciwi z nadania
            partyjnego i na zadupiu w Pcimiu Dolnym..."

[przyp red: rypek ma sie za miastowegfo i plwa na wsiowych, rypku miastowosc cie
            podnieca bo masz kompleksy]

" No coż... skoro historia zna takich ludzi jak ja, to cóż mogę powiedzieć. Może
            tyle, że "
            [rybek sie okresla jako postac historyczna, fakt takie lebiegi sa juz historia]

"... jak widzę nawet na forum większość obecnych to raczej mało aktywne
            intelektualnie osobniki, którym lepsze stabilne bagienko, niż aktywne
            działanie..."
            [przyp red: mimo deklarowanej aktywnosci rypek wciaz bezrobotny. a zna jezyki (a
            przynajmniej wystawia) i bywal. a jednak ci cholerni kapitalisci go nie chca
            zatrudnic. ciekawe czemu? taki dobry a tu dupa. moze cienki bolek ? ]

" No nic... może przeczytajmy sobie raport na temat stosunków międzyludzkich w
            Polsce. Wiele wyjaśni osobom, które jeszcze potrafią czytać, a jak rozumiem, 60%
            obecnych na forum to analfabeci funkcjonalni,

[przyp red. rypek inkluziw]
            • Gość: Rybka Re: paw-dady podsumował - szkoda, ze nie pomyślał IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 13.04.02, 12:13
              paw_dady napisał(a):

> " I mieliby kasę jak wszyscy uczciwi ludzie w Polsce, nawet ci uczciwi z nadan
              > ia
              > partyjnego i na zadupiu w Pcimiu Dolnym..."
              >
              > [przyp red: rypek ma sie za miastowegfo i plwa na wsiowych, rypku miastowosc ci
              > e
              > podnieca bo masz kompleksy]
              >
              > " No coż... skoro historia zna takich ludzi jak ja, to cóż mogę powiedzieć. Moż
              > e
              > tyle, że "
              > [rybek sie okresla jako postac historyczna, fakt takie lebiegi sa juz historia]
              >
              >
              > "... jak widzę nawet na forum większość obecnych to raczej mało aktywne
              > intelektualnie osobniki, którym lepsze stabilne bagienko, niż aktywne
              > działanie..."
              > [przyp red: mimo deklarowanej aktywnosci rypek wciaz bezrobotny. a zna jezyki (
              > a
              > przynajmniej wystawia) i bywal. a jednak ci cholerni kapitalisci go nie chca
              > zatrudnic. ciekawe czemu? taki dobry a tu dupa. moze cienki bolek ? ]
              >
              >
              > " No nic... może przeczytajmy sobie raport na temat stosunków międzyludzkich w
              >
              > Polsce. Wiele wyjaśni osobom, które jeszcze potrafią czytać, a jak rozumiem, 60
              > %
              > obecnych na forum to analfabeci funkcjonalni,
              >
              > [przyp red. rypek inkluziw]

paw-dady - jak nie zauważyłeś, określając bezrobotnych użyłem waszych kryteriów i
              waszego podejścia do bezrobotnych. Jeśli tego nie widzisz to jesteś analfabetą.
              Naprawdę, aż żal się robi ile czasem można spotać matołków, nawet tu... jak ty,
              he, i paru inych ludzi, którzy są po prostu za głupi aby powiedzieć coś
              konstruktywnego... Czytaj dokładnie i spróbuj rozumieć, to co jest napisane...
              Rzuć jakąś konkretną propozycję albo pomysł związany z tematem tego forum...
              zobaczmy co z ciebie za macho...

• paw_dady rypek masz naprawde kompleksy!!! 13.04.02, 12:19
                > paw-dady - jak nie zauważyłeś, określając bezrobotnych użyłem waszych kryteriów
                > i

waszego ? a ilu mnie widzisz ? cpales?

> podejścia do bezrobotnych. Jeśli tego nie widzisz to jesteś analfabetą.
                > Naprawdę, aż żal się robi ile czasem można spotać matołków, nawet tu... jak ty,

ja jestem matolkiem z praca, ty geniuszme bez. a moze to nie tak z tymi matolkami?

> he, i paru inych ludzi, którzy są po prostu za głupi aby powiedzieć coś
                > konstruktywnego...

a czytales to co napisales? podaj choc JEDEN konstruktywny pomysl?

> Czytaj dokładnie i spróbuj rozumieć, to co jest napisane...

wlasnei to robie czego ty jako 'geniusz tatusia' nie dostrzegasz.

> Rzuć jakąś konkretną propozycję albo pomysł związany z tematem tego forum...

mowisz o demonstracji bezrobotnych rybek?

> zobaczmy co z ciebie za macho...

macho mowisz? uuuuuuu mamy kompleksy? nt wielkosci? kto by pomyslal
                • Gość: Rybka Re: rypek masz naprawde kompleksy!!! IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 13.04.02, 12:53
                  paw_dady napisał(a):

> > paw-dady - jak nie zauważyłeś, określając bezrobotnych użyłem waszych kryt
                  > eriów
                  > > i
                  >
                  > waszego ? a ilu mnie widzisz ? cpales?
                  >
                  >
                  > > podejścia do bezrobotnych. Jeśli tego nie widzisz to jesteś analfabetą.
                  > > Naprawdę, aż żal się robi ile czasem można spotać matołków, nawet tu... ja
                  > k ty,
                  >
                  > ja jestem matolkiem z praca, ty geniuszme bez. a moze to nie tak z tymi matolka
                  > mi?
                  >
                  >
                  > > he, i paru inych ludzi, którzy są po prostu za głupi aby powiedzieć coś
                  > > konstruktywnego...
                  >
                  > a czytales to co napisales? podaj choc JEDEN konstruktywny pomysl?
                  >
                  >
                  > > Czytaj dokładnie i spróbuj rozumieć, to co jest napisane...
                  >
                  > wlasnei to robie czego ty jako 'geniusz tatusia' nie dostrzegasz.
                  >
                  > > Rzuć jakąś konkretną propozycję albo pomysł związany z tematem tego forum.
                  > ..
                  >
                  > mowisz o demonstracji bezrobotnych rybek?
                  >
                  > > zobaczmy co z ciebie za macho...
                  >
                  > macho mowisz? uuuuuuu mamy kompleksy? nt wielkosci? kto by pomyslal

Na twą głupotę nie ma rady...
                  Kolejny co brnie przez tanie książki o psychologii za 5 zł... kurcze... następny,
                  który usiłuje rozgryzać... wszystko o mnie wiesz... nie musisz już więcej się
                  trudzić...

• Gość: he Re: rypek masz naprawde kompleksy!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 01:57
                    rybko - cipko: nie pochlebiaj sobie, nikt tu nie próbuje cie rozgryźć, bo i po
                    jaki ch...? Przecież widzimy kim jesteś i nie potrzebujemy do tego
                    specjalistycznej psychologicznej wiedzy: jesteś po prostu biednym żałosnym
                    bufonem, tak zarozumiałym, nadętym i głupim - że nie potrafisz tego zrozumieć.
                    Lecz sie cipko na płetwy, bo na łeb, sam wiesz - to se ne wrati...
                    • Gość: delfin Re: rypek masz naprawde kompleksy!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 13:29
                      fakt jest faktem - jesteś rybka pojebany i tyle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka