Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

listy referencyjne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:25
    czy do wysylanych cv i listu motywacyjnego dolaczacie listy referencyjne od
    poprzednich pracodawcow czy tez pokazujecie je na ewentualnej rozmowie kwal,
    czy tez po tym jak poprosi o to osoba rekrutujaca??
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: listy referencyjne 17.09.04, 13:07
        Gość portalu: daffy napisał(a):

> czy do wysylanych cv i listu motywacyjnego dolaczacie listy referencyjne od
        > poprzednich pracodawcow czy tez pokazujecie je na ewentualnej rozmowie kwal,
        > czy tez po tym jak poprosi o to osoba rekrutujaca??

Ja zrobilem na potrzeby korespondencji "miniaturke" referencji, w ktorej na jednej stronie mam pomniejszone, ale czytelne skany dokumentow.
      • Gość: hippo Re: listy referencyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:56
        a ja daje dopiero jak zechca, ale rzezczywiscie ciekaw jestem jak robia inni
      • Gość: Oli Re: listy referencyjne IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.09.04, 09:28
        Witam
        Moze znacie jakies linki z wzorami takich listów referencyjnych, mój przełożony
        (dupa w korach) nie potrafi napisac takiego listu, dlatego stwierdził ze mam
        napisac sam a on mi wszystko podpisze.Bede bardzo wdzięczny i nie ukrywam ze
        bardzo mi na tym liście zależy bo wiem ze na niektórych rozmowach ludzie żądają
        takiego pisemnego potwierdzenia.
        pozdr
      • Gość: Dlaczego??? Re: listy referencyjne IP: *.neonet.slask.pl 18.09.04, 09:40
        Dlaczego Ty krytykujesz kogoś, a sam nic nie potrafisz.
        Kto Ci dał do tego prawo.
        Kto ma za Ciebie szukać w internecie i z jakiego powodu???

Myśl co piszesz, a nie pisz co myślisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka