Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    05.04.22, 12:23
    Dzień dobry.
    Od kilku lat pracuję w jednej firmie. W zeszłym roku przerzucono mnie do innego działu i niestety.. nowej przełożonej. Osoba ta nie panuje nad swoimi nerwami, każdego dnia neguje moją pracę, mimo że naprawdę się staram wykonywać ją najlepiej jak potrafię. Prawie każdego dnia wysłuchuję krzyków na swój temat. Zgłaszałam już sprawę do kierownictwa, przełożona miała rozmowę, ale nic się nie zmieniło. W tę sobotę przy pozostałych pracownikach znowu zaczęła mnie wyzywać, między innymi że "wszystkie spierdo*iłam". Doszło z jej strony również do rękoczynów, ponieważ złapała mnie za ramię i szarpnęła mnie, popychając mocno do przodu. Nie wiem już co robić dalej, nie mogę ot tak rzucić pracy, ponieważ mam studia do opłacenia i masę swoich wydatków. Ciągle wysyłam CV ale bez odzewu... Nie mam już siły psychicznej, przed pracą serce wali mi jak szalone... Proszę, doradźcie mi co mam robić dalej...
    Obserwuj wątek
      • li_lah Re: Mobbing? 05.05.22, 13:42
        inspekcja pracy moze pomoże? sąd pracy?
        nic nie zrobisz z taką osobą. jedynie jej kierownictwo gdyby chcialo to by zrobilo.
        ogolnie mozesz tez isc na L4 na depresj, albo wypalenie zawodowe, na depresje dostaniesz na 6 miesiecy i wychodzące, wiec mozna normlanie wyjsc z domu. w tym czasue poszukasz sobie lepszej pracy. szkoda życia i zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka