Gość: Jaro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:37 Bo mam tylko jedno zdrowie, wypruwam sobie flaki ... ale to nic !!! Za mało! Mam dosyć, tylko gdzie tyle zarobię _ ( 7000 zł netto ?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdecydowalam Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 02:05 wiesz?a ja sie zwolnilam wlasnie dlatego ze zupelnie sie we wszystkim zatracilam nie potrafilam sie odnalezc...nie mialam na nic czasu ochoty weekend zawsze mijal jak pare godzin.do tego jakies problemy w pracy to przenosilo sie na zycie prywatne...szkoda gadac...wiem ze pozaluje tej decyzji bo potrzebne mi sa pieniadze ale poki co ciesze sie ze wreszcie mam czas na prozaiczne rzeczy:zakupy spacer film...odpowiedz sobie na pytanie czy to tylko zly okres czy praca powoli cie zjada...pamietaj JESTES ZA PIEKNY I ZA MLODY zeby sie marnowac dla pieniedzy :)pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.11.04, 08:51 coraz wiecej ludzi ma taka ochote.. w ktoryms z ostatnich Przekrojow byl artykol poswiecony takiemu zjawisku.. Ja tez mam ochote sie zwolnic i zaczac poswiecas sie czemus co kocham, lubie, co mi da satysfakcje.. jest tylko mala roznica :) ja nie zarabiam 7kola netto [tylko kilka razy mniej].. ale tak czy siak jestem coraz blizej do podjecia takiej decyzji.. zycze powodzenia i nie daj sie stlamsic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:08 > Mam dosyć, tylko gdzie tyle zarobię _ ( 7000 zł netto ?) Zwolnij się ! U mnie zarobisz więcej ( a ja podejmę Twoją pracę :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro ! Re: ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:22 Wytrzymasz cisnienie? Może tak, nie wiem... Jak usłyszłem o zarobkach to padłem!! Szybko! Praca praca,a gdzie dom i rodzina? a co oznaczają uciski w okolicy mostka??? Może to zawał? Warto dla 7000 zł, auta i kom bez limitu? chyba nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro ! Re: ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:29 Wiesz że żona i dziecko to coś bardzo ważnego?Picie wódy na "szkoleniach" i zabawa do rana, auto bez limitu km i komóra bez limitu - fajnie fajnie jak ktoś patrzy na to z boku, a i niestety jestem taki słaby że wypalam paczkę fajek dziennie. MAM DOŚĆ kocham swoją zonę i chcę być dla niej a nie codziennie 12 godzin. MAM DOŚC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ! ! ! IP: 81.15.252.* 07.11.04, 20:32 T....jesteś tak żałosny , że szkoda gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:59 ZGADZAM SIĘ Z XXX07!!!!!!!! PRACA Z 14 PRZEDSTAWICIELAMI TAK CIĘ MECZY? TO TY TEN OD PIWA? ZATRUDNIJ TRUDNIEJSZYCH W OBSŁUDZE! BARAN!!!!!!!!!! ALE ZGADZAM SIE ROBOTA W DZIALE SPRZEDAŻY TO NAJGORSZA ROBOTA W FIRMIE. CIEKAWE JAK TRAKTUJESZ SWOICH PRZEDSTAWICIELI. oBAWIAM SIE, ZE ONI CHĘTNIE ZWOLNILI BY SIE Z PRACY , ZARABIAJĄC 1000 PLNA NIE 7000 I PEWNIE DAWNO PREMII NIE WIDZIELI. A CIEBIE TO BY ODSTRZELILI ZA ROGIEM POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrekŁÓDŹ Chetnie zastapie za 1/2 tego co ty masz IP: 212.191.80.* 07.11.04, 23:06 Pozdrawiam Piotr Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:05 dla mnie też rodzina, hobby, przyjaciele to rzecz najważniejsza... ale... żyjemy w kraju (jak pokazują ostatnie statystyki) najbardziej zapracowanym w UE... we francji czas pracy wynosi bodajże 35 godzin tygodniowo... w polsce "średni" 44 godziny... a naprawdę są ludzi co w pracy spędzają nawet 72 godziny (12 * 6 ) tej pracy starczyło by na dwie osoby... ale muszą ustąpić ze względu na brak gdzie indziej... nadmiar pracy szkodzi, zawały, nerwice, pewnie i kłopoty łóżkowe, brak znajomych, alienacja, człowiek nie w jakie są filmy, kto wydał płytę... potem kobieta odchodzi bo nie masz czasu na spacer... ale Jaro pomyśl o tym, że kasa którą masz to szczyt marzeń wielu ludzi, ludzie w tym kraju muszą pracować za 700 i to nie są jakieś głąby, ale nawet ludzi po studiach, z językami... więc sorry, ale nie narzekaj, bo za taką kasę to trzeba "zaiwaniać", coś za coś... musisz zdać sobie sprawę co jest ważniejsze "dom" czy "utrzymanie domu" ? "rodzina" czy "utrzymanie rodziny"... znajdź "środek", tak aby był czas na rodzinę, hobby, kolegów i aby pieniądze starczyły... ludzie którzy całe życie pracują nie żyją, a potem część z nich umiera nawet nie wydając tego co zarobili... Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... 10.11.04, 07:03 O, jeszcze nie pisales o problemach zwiazanych z praca. Napisz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 09:12 A moze warto zaczac prace na swoim? Jesli przynosisz pracodawcy tyle zysku ze placi Ci 7tys. to byc moze samemu dalbys rade zarobic powiedzmy polowe tej kwoty ale nie zarzynajac sie przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raga Re: Mam ochotę zwolnić się z pracy ... IP: 213.17.234.* 14.11.04, 18:06 Mozliwe ale ja na twoim miejscu najpierw troche odłozyłabym kasy na zaś... aby wrazie czego mieć na rozkrecenie własnego biznesu Odpowiedz Link Zgłoś