tosia35 26.11.04, 15:25 Ja zbierałam truskawki. Miałam całe paznokcie czarne i plecy mnie bolały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monka79 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.aster.pl 26.11.04, 18:11 Nauczycielka!!! Z jednej strony banda idiotów, z drugiej rutyniarze, rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.11.04, 23:49 Zaraz po studiach miałem pół etatu na uczelni i wpadłem na pomysł, że dorobię sobie w szkole. Po dwóch dniach miałem ochotę pisać sam na siebie donosy, żeby mnie tylko wywalili z tej posady. Wolałbym transzeje kopać niż być nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.kalisz.mm.pl 05.12.04, 18:03 pie..sz nauczyciele to najwieksze nieroby smierdzace nygusy Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 06.12.04, 11:53 czyżbyś pałę dostał? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 20:45 nauczyciele to nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: 80.50.174.* 28.11.04, 12:50 kelnerka - wspolpracownice leniwe, ze sie slabo robilo, klienci marudni i bezczelni do granic mozliwosci -rzucilam to po miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.11.04, 17:00 agent ubezpieczeniowy w CU. Nabawiłam się nerwicy i przestałam wierzyć w siebie. Na szczęście koszmar dawno minął. Odpowiedz Link Zgłoś
aqwert Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 29.11.04, 09:26 Marchendiser w hipermarketach (kierownikiem działu była stara panna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:05 telemarketer-klepanie tych samych formułek w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:41 taak, ja też próbowałam być telemarketerką. Szefem był karzełek, który miał się za człowieka sukcesu (buhahaha) no i te akcje motywacyjne - w tym miesiącu najwięcej atlasów sprzedał ten i ten - oklaaaaaaaaaaaaaaski!!!! Żenada! Nie wytrzymałam ani jednego dnia - wyszłam na przerwę śniadaniową i tyle mnie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 08.12.04, 16:53 telemarketer w PCM-ie. rzuciłem prace po 10 dniach Obecnie pracuje w dobrej firmie, na dobrym stanowiski, za dobre pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
aya10 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 05.04.05, 21:13 doradca klienta na "błękitnej linii" - od telemarketera rózni się tym, że to nie ja dzwoniłam do klientów lecz do mnie dzwonili wściekli klienci. Osiem godzin ze słuchawkami z kablem na głowie - jak na smyczy - trzeba klepać regułki i jeszcze na koniec coś sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ja Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 29.11.04, 10:15 Magazynier. Praca w nieoświetlonym, nieogrzewanym, brudnym magazynie na peryferiach miasta. Do najbliższego "normalnego" budynku około 1,5 km. Obok było cuchnące "jezioro". Byłem tam sam, co jakiś czas podjeżdzał samochód i trzeba było go załadować paczkami, nie tyle ciężkimi co dużymi. Ale najgorzj było w zimie śniadanie jadłem w rękawiczkach. Firma nie kupiła mi nawet odzieży ochronnej.Mój szef (kawał chama) powiedział żebym bardziej uważał aby się nie wybrudzić. Wytrzymałem tam 8 m-cy. A firma znana, duża i podobno bogata ale płacili kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:52 Nauczyciel-koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 30.11.04, 16:07 nauczyciel i myślę, że gorsza mi się nie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Ekonomii Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:16 Pomopcnik murarza w Kanadzie, praca 7 -18 poł godziny przerwy na lunch( w czasie którego widzi sie trójwymioarowa ze zmeczenia)Masz 5-6 sześciu murarzy na scianie i gonisz z cegłamni i zaprawą non stop.Po miesiącu 10kg straciłem a potem sie juz przyzwyczaiłem porobiłem jeszce troche i wróciłem do Polski obecnie jestem mgr.Ekonomii.TO JEST TA ROBOTA KTÓREJ SIE NIE ZAPOMINA. Ostrzezenie: B.dobrze płaca ale jak nie masz doswiadczenia i siły to nie idż bo cię zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
akitainu Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 29.11.04, 14:11 praca w firmie Franpress; niezorganizowanie, balagan, smrod w firmie. paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:07 USA, Trek, robienie dziurek w obręczach do kół rowerowych. KOSZMAR. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka262 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 29.11.04, 18:39 Mycie kibli w Polskiej placówce edukacyjnej, w porównaniu z myciem kibli we Francji KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:50 przecinanie kilkudziesięcio kilogramowych bali drewna w 36 stopniowym upale w parny dzień (Wisconsin Dells, USA), na szczęscie wyrzucono mnie z tej qrewskiej harówki po kilku godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 29.11.04, 18:50 Praca w poligrafii: składanie konstytucji, wkładkowanie, składanie gazet, klejenie książek a wszystko nocami na akord. Smród, syf i hałas. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:55 a propos postu przede mną jescze gorsza jest praca w drukarni, zapierda..asz na akord w otępiającym hałasie 12- godzin jako przedłużenie maszyny -KOSZMAR!!!!!! (3 godziny- Baraboo, USA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.asternet.pl 29.11.04, 18:55 Roznoszenie "politycznych" ulotek w zeszłej "kampanii buraczanej"- sorry- wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.man.rsk.pl 29.11.04, 19:14 Pracuję w gimnazjum od września, przychodze tak zmęczona jakbym cały dzień np. kopała doły. W piątek mam ledwo siłę dojść do domu. Chamstwo i bezczelnośc dominują. Dobry czy dobrze zachowujący się uczeń to perełka wśród morza leserów, kombinatorów i co gorsza zwykłych bandziorów. Uczeń rządzi szkołą, a nauczyciel nie ma żadnych praw. To jedna z najtrudniejszych prac jakie wykonywała w swoim życiu. Tylko nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:30 Niestety masz racje... Ale czasem uczniowie doceniaja ciezka prace nauczyciela i wtedy wlasnie ukazuje sie to swiatelko w tunelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 19:43 a ja stalam na bramce i sprawdzalam id w klubie w usa. nuuuuuda niesamowita, praca otepiajaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.net / 80.48.244.* 29.11.04, 21:04 przy odkrywce archeologicznej kopałem doły i latałem z pełnymi taczkami co 2 minuty, dodam,że "współpraca" z jakimis wiejskimi żulami... porażka, wyszedlem po 2h na przerwie i tyle mnie tam było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 29.11.04, 21:16 nauczycielka! paranoja goni paranoje.bezczelnośc bachorów , bezczelność i postawa wiecznie roszczeniowa rodziców i pojeb.....dyrektorzy którzy srają przed ku..torium i poniewierają nami.Oddam wakacje ,18 godz tygodniowo swieta i ferie za 3 tygodnie urlopu i 8 godzin pracy!blehhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udzielaczka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:53 Mialam ich kilka: najgorzej wspominam praktyki w doradztwie personalnym, po pierwszym dniu poszukiwan ofert pracy w internecie dla jakis menedzerow mialam dosc, po miesiacu juz nie wytrzymalam, nie umialam zapanowac nad samoistnym poplakiwaniem. Pozniej szkola jezykowa (tak mi zamieszali w glowie, ze ciagnelam to jakies pol roku, a potem okazalo sie, ze tylko doplacam do interesu, prowadze sama lekcje (nie jestem filologiem) aby ratowac wizerunek firmy, swoja droga firma robi przekrety po dzis dzien, to jakis koszmar byl jak teraz o tym mysle), kampania wyborcza... do licha, sporo tego bedzie, mozna powiedziec, ze przyciagam same "wspaniale" fuchy! Najchetniej wymazalabym z pamieci jeden rok zycia i czasem zastanawiam sie skad u mnie taka ufnosc... czy raczej naiwnosc :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 30.11.04, 16:20 ja pracowałam w szkole tylko przez rok. oto bilans; nienawidzę bachorów, jestem nerwowa, niecierpliwa, czasem agresywna. Dobrze, że mam to za sobą, to był prawdziwy kopniak w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 30.11.04, 17:48 trzy miesiace z niezrownowazonym kierownikiem (nie umial ustac w jednym miejscu, ciagle przytupywal i wykonywal dziwne ruchy rekami) - jego teksty typu: wiesz co sie robi z gownem ? spuszcza z woda (do 30letniej kolezanki) tudziez ogolna nerwowka przez niego wywolywana byly na porzadku dziennym. na szczescie mnie wywalili ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zigia DO WIESI!!!!!!!!!!!! 30.11.04, 19:26 powiedz kobito jak uciekłas ze szkoły BŁAGAM! gdzie teraz pracujesz ,mam te same objawy co ty .boszeee jak ja nienawidze tej roboty!odpisz koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:14 Nie ma czegoś takiego jak "odkrywka archeologiczna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Firma kurierska IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 29.11.04, 21:37 Całodobowa obsługa służbowej komórki. Telefon dzwonił nawet w o 3.00 w nocy. Po pół roku na dżwięk dzwonka miałam napady histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
indira Terror w pracy 29.11.04, 23:12 Dla mnie najgorszą pracą jest taka, dokąd przychodzi się z niechęcią i z duszą na ramieniu. Gdzie panuje mobbing, a szef wykorzystuje każdą sposobność, aby poznęcać się nad podwładnym. A jeszcze gorzej, gdy ma wobec pracownika seksualne zachcianki, które wciela w życie. Ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arth Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:32 Czyszczenie rur ciepłowniczych drucianą szczotą. Malowanie ich specjalną farbą, umycie się z tej farby odczuwałem jakbym sam miał się rozpuścić - piekło jak diabli żywym ogniem (był jakiś specjalny rozpuszczalnik do tego). Następnie zakładanie na te parszywe rury izolacji cieplnej w postaci otulin, kaleczyłem się plastykowymi zapinkami. Wytrzymałem tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula praca w samorządzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:03 praca w urzędzie, pensja i nagrody za dobre kontakty z szefem (czytaj: przynoszenie słodyczy, donoszenie na współpracowników, przytakiwanie na każdym kroku, przyjmowanie szefowej w domku). Niestety ja tego nie robię, wychowałam się na prywatnych firmach - niestety jestem wrogiem publicznym nr 1, bo jak można nazwać osobę, która ciężką robotę pani Marysi odwali w jeden dzień, a ona biedaczka spędzała nad nią cały miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD najgłupsza robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:24 1.PILNOWANIE WYSTAWY, NA KTÓRĄ PIES Z KULAWĄ NOGĄ NIE CHCIAŁ PRZYJŚĆ!!!2tygodnie 2.PISANIE PISM URZĘDOWYCH, KTÓRYCH NIKT NIE CZYTA-polecenia dyrekcji 3.ZBIERANIE TRUSKAWEK-miało być 6 dni , wytrzymałem PSYCHICZNIE: 5 ! czerwone, zielone,czerwone,zielone,czerwone,zielone...chryyyyyyyyyste .... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 30.11.04, 15:55 czyszczenie zbiornika olejowego pod silnikiem głównym dużego tankowca. praca w siedemdziesięciostopniowym upale (zatoka perska + zamknięte, nagrzane metalowe pomieszczenie + pełen kombinezon olejowy na grzbiecie). do dziś się dziwię jak to przeżyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 30.11.04, 19:22 To rzeczywiście "strasne"!!! Spróbuj kiedyś wiązania pomidorów (od 7 rano do 7 wieczór z godzinną przerwą, każdy krzaczek w ósemkę do palika i to na wyścigi, bo rządek obok wiąże właścicielka pola i trzeba za nią nadążyć) to się przekonasz, że truskawki mały pikuś. Rączki do łokci pokryte skorupą osadu z pędów pomodorowych, szorowało to się ostrą szczotką dobre 15 minut, a ręce i tak wyglądały na niedomyte. Na takim miłym zajęciu i innych podobnych spędzałam większą część wakacji w podstawówce i się z tego cieszyłam, bo potem miałam pieniądze. WŁASNE. PRZEZ SIEBIE ZAROBIONE. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 PS. mój post nie odnosił się do postu powyżej 30.11.04, 19:24 Deltalima akurat ma prawo nazywać tamta prace parszywą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.warszawa.tktelekom.pl 30.11.04, 20:06 Tak, zdecydowanie praca w gimnazjum. Tego chyba nic nie pobije. Teraz jestem tlumaczem i w porownaniu z poprzednim zyciem jako nauczycielki to jak niebo i pieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 30.11.04, 20:13 Mnie to chyba nikt nie pobije,bo pracowałam na linii 0700 (jakby ktoś nie wiedział,co to jest , to informuję,że był to seks-telefon). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.netday.pl / 62.233.148.* 01.12.04, 13:46 Praca w szkole. Koszmarny sen.Na szczęscie wczoraj złozyłam wymówienie.Po 15 latach.Najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:34 oczywiście nauczyciel niestety nadal ją wykonuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarinka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: 81.219.167.* 30.11.04, 21:46 Kasjer w markecie. Niestety dalej ja wykonuje, bo ze znalezieniem innej pracy mam problem. Współpracowncy, klienci, pracodawca wszystko jest ok. Ja nienawidze tego zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:38 Nic nie pobije, przyjemnoscia rozniose ta opinie wielu innych bylych pracownikow, pracy w Miejskim Osrodku Pomocy Rodzinie. Najmniej ma to wspolnego z pomoca rodzinie, zburzyc tego typu placowki, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 30.11.04, 22:52 Miejski Osrodek POmocy SPolecznej tez nie jest miejscem idealnym:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:12 milka może napisz coś więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik We "Wprost" u psychopatów Króla i Gabryela IP: *.chomiczowka.net.pl 30.11.04, 23:03 ich powinno sie zamknac.To sadysci.Ich ulubiony numer to zbiorka do pracy na 9 rano w niedziele (po 6 dniach po 12-14 godzin), sprawdzenie listy przez gabryela i czekanie do 12 az przyjedzie Cysorz by... zyczyc kolektywowi udanej niedzieli.KL sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:07 Pakowanie ksiazek telefonicznych do reklamowek przez caly dzien. Nuuuuuuudno. Caly czas ta sama czynnosc, bierzesz ksiazke, wkladasz do reklamowki, bierzesz nastepna, wkladasz... koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: najgorsza praca jaką wykonywaliście 01.12.04, 14:16 telemarketng,akwizycja 100lat temu,ale było... I jeszcze za marne pieniądze na recepcji.;/ Odpowiedz Link Zgłoś