Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BANK HANDLOWY !!!

IP: *.chello.pl 05.01.05, 19:50
    Kochane ludziska!
    wiecie coś o tym banku??? ide za tydzień na rozmowę kwalifikacyjną na
    stanowisko związane z telefoniczną obsługą klienta - może ktoś wie jak się
    pracuje w tym banku na takim stanowisku i ile się zarabia? rozmowa ma polegać
    na testach: na logikę, z języka angielskiego i zdolności matematyczne...
    przechodził to ktoś z Was?? i jak to wygląda??
    Z góry dziekuję za odpowiedzi:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Viki Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.chello.pl 05.01.05, 20:29
        a tak w ogóle to ten bank handlowy mieści się podobno (przynajmniej miejsce
        gdzie mam iść na rezmowę) przy ul. Goleszowskiej 6 - nie mogę znaleźć ich
        strony internetowej... i nie wiem w końcu o jaki bank chodzi... w biurze
        numerów pod tym adresem nie znaleźli żadnego...!? więc jak ktoś wie o co chodzi
        to helllp meee!!!
        • Gość: evillive [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Doradca... Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.spine.pl 05.01.05, 21:31
        polecam tą wypowiedź:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=19082893&a=19155323
        a tak przy okazji, to tak jak telemarketing praca w tzw. Citiphone - życzę
        powodzenia..........
        • Gość: Viki Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.chello.pl 05.01.05, 22:04
          Czy w takim razie Bank Handlowy na ul. Goleszowskiej 6 to to samo co CitiBank
          Handlowy?? bo w dalszym ciągu nie rozumiem...:/ a jeżeli mowa o odnogach to co
          jest odnogą czego? a skoro mówisz że centrala w Warszawie to co innego - to czy
          znaczy to że tam jest lepiej? jeżeli tak to proszę o adres;) pozdrówka
          • Gość: ja Re: BANK HANDLOWY !!! IP: 199.67.140.* 06.01.05, 10:51
            Viki,
            siedze wlasnie w tym banku na goleszowskiej i mnie doslownie krew zalewa, jak
            czytam twoje pytania, musisz byc mocno ciemna i niekumata, wiec pewnie cie nie
            przyjma :(
            a testy z angielskiego sa trudne wiec boj sie!!!
            • Gość: zdesperowana do Viki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:57
              No to może się spotkamy. Ja zostałam umówiona na 13 stycznia. Także na ul.
              Goleszowskiej 6.
      • Gość: ola Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:58
        Praca nie jest łatwa i przyjemna.po pierwsze pracujesz na zmiany odbierasz telefony od klientów jak maszyna.Jesli chodzi o kase to jest średnia.testy są trudne i na nich nie kończy sie reekrutacja,kolejnym etapem są rozmowy.A jak juz cie przyjmą to czeka cie długie szkolenie.Jeśli jesteś przygotowana na rozmowy z różnymi klientami i lubisz rozmawiac z ludźmi, a na dodatek umiesz wykonywać wiel czynności na raz to próbuj.Życze powodzenia.
        • Gość: Viki Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 18:03
          średnia kasa to znaczy jaka?? bo dostałam już prace więc nie wiem czy w ogóle
          iść na tą rozmowę - chyba że większa kaska... pozdrawiam!
          • Gość: kalwa Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.01.05, 18:39
            kochana, jeśli masz już pracę to olej rozmowę w bh (citibank), zostaniesz
            zatrudniona przez outsourcing, będziesz wykorzystywana i nic tam nie
            osiągniesz, a zwolnią cię z dnia na dzień, kasa może być wieksza w zależności
            od wyników (zawyżonych), zmieszają cie z błotem, nie bedziesz wiedziała jak się
            nazywasz i co jest w życiu ważne, przeżyłam to więc odradzam, teraz tam już nie
            pracuję i strasznie Bogu dziekuję że mnie tam już nie ma :)
            • Gość: Beata Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:58
              Powiedzcie mi dlaczego wszyscy ludzie którzy pracowali w citi-ja też się do nich zaliczam-żle wspominają tą instytucje? A pisze się że tym Bankiem zarządza najlepsza kadra menadżerska-chyba buraków cukrowych?A może problemem pracowników citi i outsourcingu w citi powinna się zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy.Z tego co czytam, i co sama widziałam mobbing jest tam na pożądku dziennym.Ja tam za żadne pieniądze nie wróce i radze wszystkim omijajcie tę instytucje z daleka.
              • Gość: b Re: BANK HANDLOWY !!! IP: *.sbi.com 24.01.05, 13:33
                z Twoją ortografią nikt Cię nie będzie chciał z powrotem... hihihi.
                i jeszcze jedna sprawa: od marca 2003 roku doradcy Citiphone są zatrudniani
                przez bank a nie żadne firmy zewnętrzne.
      • Gość: Pracownik Re: BANK HANDLOWY !!! IP: 217.153.90.* 15.01.05, 21:47
        Wiadomości z 1. reki:
        1. okres próbny 1500 brutto, 3 miesiace
      • Gość: Pracownik Re: BANK HANDLOWY !!! IP: 217.153.90.* 15.01.05, 21:57
        Przepraszam, światło wyłaczyli;)
        Kontynuując:)
        2. po okresie próbnym, 2300 brutto, umowa na 10 lat, plus prowizje za sprzedaż
        i premie. Jak dotąd mniej niz 3000 netto nie dostałem, ale podobno jestem w
        mniejszości. Zazwyczaj na reke jest około 2000 pln.
        Testy, owszem, trudne są, ale do przejscia. Podobno tylko 5% wszystkich
        składajacych aplikację przechodzi cały proces rekrutacji...a wyglada tak:
        najpierw te testy, potem dwie rozmowy z dwoma osobami. I potem juz wiesz. Jeśli
        chodzi o Citiphone, to sa duze plany zatrudnienia, wiec zawsze i szanse sa
        większe.
        I dobra rada: z tego co napisałas, to Ty nic nie wiesz o firmie, w której
        chcesz pracowac, a to duzy bład juz na wstepie. Obejrzyj sobie stronke
        www.online.citibank. pl, tam dowiesz sie przynajmniej jaka jest oferta dla
        klientów detalicznych, a tym miałabys sie zajmować własnie w pracy.
        I cóż, powodzenia życze. Acha, i módl sie o rozmowy kwalifikacyjne z
        mężczyznami- o wiele łatwiej, przyjemniej i stres mniejszy. I jeśli Cie przyjma-
        lepiej rokuje na przyszłosc:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka