Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:35
    Nie orientujecie się gdzie wysyła się dokumenty aplikacyjne do Telekomunikacji
    Polskiej S.A. ?
    Chciałbym pracować u nich w departamencie obsługi klientów biznesowych, z tym
    że nie wiem czy nie wysyła się dokumentów gdzieś do jakiegoś działu kadr czy
    moge na przykład bezpośrednio do tego działu.
    Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym?
    Chyba nie wysyła się na 9394 , czyli fax z Błekitnej :]
    Obserwuj wątek
      • marghot Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? 02.02.05, 15:12
        na ichstreonie jest zakładka z adresem mailowym działu kadr, ale nie pamiętam
        czy to nie dotyczy przypadkiem jedynie warszawy
        na "błekitną" to lepiej nic nie wysyłać, bo jak kamień w wodę ;)
      • Gość: gs Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? IP: *.chello.pl 09.02.05, 23:26
        Zgłoś się do Jarka Panasiuka w Łodzi
        • Gość: mariusz_robert Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? IP: 80.51.232.* 10.02.05, 10:56
          nie wiem ile masz lat i jakie wyksztalcenie i skad jestes
          z reguly odpowiedz na ogloszenie w prasie lub ogloszenie o staz
          wiem kto zajmuje sie rekrutacja w gda wiec moglbym cie nakierowac,
          na zbiorcze adresy nikt nie odpowiada, a twoja aplikacja zaginie...
          zastanow sie dobrze czy chcesz pracowac w tp...tp to gowno w zlotym papierku
      • Gość: pracowałam w TP Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 18:41
        firma jest zamknięta nie ma szans przynajmniej przez następny rok nie zatrudnią
        nikogo, chyba ze po znajomości albo korpupcja, niestety tam za kase można dużo
        załatwić, poza tym gwarantuje że większośc szefów to czystej wody barany.
        Lepiej zapomiec! o TP dla swojego zdorwia psychicznego
        • Gość: mariusz robert Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? IP: *.chello.pl 24.04.05, 19:21
          ja jeszcze tam oram ale zgadzam sie
          • Gość: Jarek Panasiuk Re: Jak wysłac "papiery" do TP S.A. ? IP: *.chello.pl 24.04.05, 23:41
            Miałeś dzwonic do mnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka