Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w TP SA.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:54
    Uważam że firma jako pracodawca jest OK, pełen socjal auta służbowe komórki
    sprzęt komputerowy wszystko na wysokim poziomie, tylko system premiowy do
    bani, jedyna rzecz której muszę się przyczepić. Dużym plusem jest wysoka
    podstawa wynagrodzenia. Może ktoś pracuje w tej firmie i coś napisze??
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Praca w TP SA. IP: *.chello.pl 03.02.05, 11:56
        ja pracuje i nie jestem zadowolony
        wszystkim odradzam

• Gość: Adam Re: Praca w TP SA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:08
        Grozi Ci zwolnienie w tym roku??
        • Gość: %% Re: Praca w TP SA. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 16:57
          Z choinki sie urwałes?
          Zwolnienie grozi ok 4000 ludzi.
          Tak poza tym, to dziwi mnie postrzeganie TPSA jako przykładowo dobrej
          firmy..........ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia......

• Gość: ?? Re: Praca w TP SA. IP: 195.68.232.* 03.02.05, 19:13
            tj. 11-13 %, obcinany budzet np. na długopisy itp " narzędziem pracy jest tylko
            komputer", zero bonów na święta, tak wiec jest średnio, co do komórek i
            samochodów - mają je tzw. opiekunowie firm, ale samochody - jeden na kilku
            opiekunów
            • Gość: ?? Re: Praca w TP SA. IP: 195.68.232.* 03.02.05, 19:15
              trzeba jeszcze dodać pracę w godz. nadliczbowych za darmo, ale to już chyba
              standard na polskim rynku pracy (nie pisze tu o stanowiskach administracyjnych,
              księgowych itp. nie związanych z podstawową działalnością TP, jak się tam
              pracuje nie wiem)
              • Gość: Niewolnik PZU SA jest tak samo IP: *.altec.pl / *.altec.pl 03.02.05, 21:26
                W PZU SA jest tak samo, firma na zewnatrz ładna, gładka i wogóle a w środku: z
                pracy nie wychodzi sie wczesniej niz po 11 godzinach choc 13 godzin też się
                zdarza, oprócz tego kilka godzin w prawie każdą sobote (ogólnie tydzień pracy
                wynosi około 60-65 godzin). Centrala jest oczywiście przekonana, że nowa
                struktura organizacyjna i zadaniowa sprawdza się świetnie.

Wszystko trzeba przynosic z domu - długopisy,ołówki,nawet papier do drukarki bo
                firma wydaje na sztuki (dosłownie kilka sztuk papieru na tydzień) choć żeby
                pracowac trzeba non stop cos kserowac i drukować.

Co jakiś czas przyjeżdza kontrola z Warszawy - z góry wiadomo o co będą pytać i
                na polecenie dyrektorki trzeba to wykuć i kontrola wraca zadowolona. Koleżanka
                kiedyś nawrzucała komisja, że nie zdają sobie tak naprawdę prawy jak tu wygląda
                pracy (zwolnili ją po 2 tygodniach:).

Ta sama koleżanka pisała wcześniej dwa razy do PIP-u, zero reakcji z ich
                strony.
              • Gość: %% Re: Praca w TP SA. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 00:06
                chyba teraz łatwiej wlaczyc o prawa pracowników w hipermarketach niz w tych
                gładkich "eleganckich" firmach z misja, wizją, kultura korporacyjną i licho wie
                jakim jeszcze bzdeciarstwem..........
      • Gość: andzia Re: Praca w TP SA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:38
        niestety musze potwierdzic ze w TPSA jest coraz gorzej
      • Gość: shaq Re: Praca w TP SA. IP: *.class147.petrotel.pl 04.02.05, 01:56
        załatw mi tam pracę to będziemy mogli o tym popisac na tym forum :) u know what
        imma talkin` about ?
        • Gość: andzia Re: Praca w TP SA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:13
          obecnie brak zatrudnien, zwalniaja
      • Gość: ER 102 Re: Praca w TP SA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:33
        Pracuje w telepunkcie . Niby ok ale bez premii lipa , a premii moze nie byc
        nawet pol roku. Nawet ziębi mnie to ze klienci psiocza na bylejakosc . Ciekawe
        ilu ludzi wypi.... w tym roku ??
        • Gość: jj podobaja wam sie zarobki? IP: *.aster.pl 05.02.05, 08:38
          byłam na rozmowie zrezygnowalam, chcieli mnie przyjac, dajcie spokuj, wypłata
          starczyłaby z ledwoscia na ochłapy.nie moge zrozumiec ze tacy przystojni
          mezczyzni pracuja w tych kołchozach i to jeszcze za marne grosiki.
          • Gość: Waldek Ziomek Re: podobaja wam sie zarobki? IP: *.chello.pl 09.02.05, 23:18
            Jak robiłem czystkę z Kaweckim to było lepiej co ?
            Jeszcze wrócę i szczyszcze WAS !!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka