Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilskiego

IP: *.cro.citynet.pl 26.02.05, 14:16
    jest jakas praca dla ludzi z srednim wykształceniem??ktorzy chcą sie isc
    uczyc np na studia zaoczne praca z mozliwoscią zarobku 850 na rękę??Obsługa
    kompa bardzo dobra tylko ten ynnnglisssz:( ma ktos jakis pomysł?? czy jakies
    namiary na miejsca czy firmy cokolwiek godnego
    Obserwuj wątek
      • Gość: anka Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.chello.pl 26.02.05, 14:39
        próbuj, zawsze można się wkręcić do jakiegoś wpisywania danych, albo obsługi
        biura, gdzie nie wymagają angielskiego (żadkość), generalnie 90% ofert wymaga
        znajomości jakiegoś języka.
        Często zdarza się tak, że wymagają języka obcego, a później przez parę lat nie
        masz okazji zamienić choć jednego zdania w języku obcym...
        Powodzenia
        • Gość: slodka dziurka Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.cro.citynet.pl 26.02.05, 14:45
          a masz jakies namiary na firmy .. ??
          • Gość: anka Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.chello.pl 26.02.05, 15:18
            żadnego ciepłego nieformalnego kontaktu... sama szukałam z gazet, z wpisywaniem
            danych jest gorzej, ale na przeczekanie możesz spróbowac w telemarketingu, w
            prasie aż roi się od ogłoszeń, płaca ok 800 zł (uważaj na prowizje, lepiej jest
            mieć jakąkolwiek stałą stawkę, zawsze lepsze to niż nic...
            Pozdrawiam :-)
            • Gość: słodka dziurka Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.cro.citynet.pl 26.02.05, 15:29
              dzieki
              • r.richelieu Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk 26.02.05, 16:21
                tylko na boga nie użyj maila słodka_dziurka@gazeta.pl kiedy będziesz wysyłać
                aplikację
                • Gość: gość Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.sm-rozstaje.pl 26.02.05, 16:24
                  a może właśnie to zachęci pracodawcę;)
                • Gość: ania Re: r.richelieu IP: *.chello.pl 26.02.05, 16:26
                  słuszna uwaga, wiele osób przysyła maile z dzikich adresów, tak jakby założenie
                  jednego oficjalnego coś kosztowało, albo było wyczynem informatycznym, ja na
                  codzień widzę loginy typu: bydlakus, psica...
                  tego typu oferty w poważnych firmach nie są rozpatrywane.
                • Gość: słodka dziurka Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.cro.citynet.pl 26.02.05, 17:09
                  nie nie :) mam aktualny e- maila co mam z Nazwiskiem i Imieniem .. :) wiem ;)
                  spoko:*
                  • Gość: Richelieu* Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk IP: *.zyg.brewet.pl 26.02.05, 17:13
                    chyba że chcesz aplikować do cukierni jako nadziewaczka pączków z dziurką
                    • bond.jamesbond1 Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk 26.02.05, 18:45
                      :D
      • superlosiu Re: praca dla osob bez znajomosci Jezyka Angeilsk 26.02.05, 19:22
        A w rodzinie nie masz kogoś, kto prowadzi jakiś interes i potrzebuje pomocy? ;)
        Bo można przecież tak:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=279&w=16784794&a=20993989
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka