Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    02.03.05, 13:10
    Witam
    Czy ktos zna wyzej wymieniona firme?
    Ktorys raz widze, ze szukaja pracownika do dzialu obslugi klienta. Ogloszenia
    sa cykliczne, co miesiac mniej wiecej. Moze sie ktos orientuje czy poprzedni
    pracownik sie nie spradza czy firma w kolki leci , ze taka rotacje maja?

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • tuomas76 Re: Hilding 16.03.15, 22:52
        Różnie, niestety często bywa że ludzie przychodzą i myślą że im zapłacą za siedzenie. Hilding stawia na wysokie standardy pracy i osoby pracowite, które przychodzą i wiedzą po co tam są. Ja szczerze polecam tę firmę, ale widzę masę wpisów nieciekawych, które moim zdaniem biorą się od ludzi zawiedzionych tym, że ktoś nie chce im płacić za to, że są. Hilding zatrudnia tylko rzetelnych.
        • gucek_lbn Re: Hilding 17.03.15, 10:22
          Na pewno pomogłeś swoją wypowiedzią udzieloną po 10 latach od zadania pytania.
          • spectrumv Re: Hilding 25.03.15, 09:57
            ja polecam hilding. jest ok
        • dooj_ci_w_hoope Re: Hilding 25.03.15, 10:37
          chyba nudzicie się w tym Hilding, skoro jak nie ma co robic, przeglądacie wpisy sprzed 10 lat, po to tylko, żeby dołozyć pelny peanów wpis, nic nie wnoszacy (zero merytorycznych uwag w temacie zapytania, czyli pracy w dziale obsługi klienta).
          Ja osobiscie, nie znam, zadnych leniwych pracownikow w PL, prócz moze jakichś ochroniarzy bram, ale pewnie wybierali i wiedzieli na co się piszą w tym zawodzie. Wszystkie inne od projektów na wczoraj po kasjerki czy sprzedawczynie mające tysiac spraw w niepisanych obowiazkach, robiace 2w1 etacie, nie da rady wpisać ich w stwierdzenie "płacenia za to, że sa".
      • jane-cki7 Re: Hilding 08.04.15, 10:24
        Najlepiej krytykować. Wejść na forum, napisać kto jaki jest. A idźcie ludziska powiedzcie to samo ludziom prosto w twarz. To nie, strach obleciał.
        Hilding spoko, polecam. Chcesz pracować i zarabiać to zarobisz. Będziesz się lenić to nigdzie nie zapłacą. Pracuję dwa lata w Hilding i nigdy nie narzekałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka