joasia24 01.04.05, 16:50 Czy da sie na tym zarobic?Moze ktos prowadzi taka działalnosc i wie czy da sie z tego wyzyc.Mam na mysli taki biznes ns swiezym powietrzu tzn. piwko,kawka,cos z grilla, czy to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia24 Re: Ogródek piwny IP: *.chello.pl 03.04.05, 15:56 moze ktos ma jakies wiadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Ogródek piwny IP: *.alan.krakow.pl 03.04.05, 16:53 logika wskazuje ze ma sens i to ogromny - niestety ja to wiem tylko jako klientka:) mysle ze powodzenie w duzej mierze zalezy tu od lokalizacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijok Re: Ogródek piwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:25 Na moim osiedlu zarobisz krocie Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia24 Re: Ogródek piwny IP: *.chello.pl 04.04.05, 10:14 Ja juz posiadam teren i uwazam,ze to bardzo dobra lokalizacja.Mam obawy,poniewaz w sasiedztwie sa tylko takie dzialalnosci i zastanawiam sie czy to plus czy minus.Dodam,ze to bardzo znane i uczeszczane miejsce w Warszawie.Zastanawiam sie czy oplaca sie wkladac w taki biznesik pieniadze,bo to tylko praca sezonowa. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ogródek piwny 04.04.05, 10:40 powiem jak nasz b. prezydent: są plusy dodatnie i plusy ujemne ;) Plus dodatni jest m.in. taki, że ludzie wiedzą iż w tej okolicy takie przybytki są, więc będą tam przychodzić. Plus ujemny jest natomiast taki, że niekoniecznie do Twojego ogródka trafią. Może poobserwuj jak to jest z frekwencją w sezonie i poza nim w tej okolicy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś