Gość: bolo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.05, 14:48 Slazaczka z Krapkowic najpiekniejsza dziewczyna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Slazaczka z K........ 22.09.05, 14:50 hej bolo ! jak ci się udał sparing na Rynku ? mocno oberwałeś ? jakoś długo leczyłeś rany, nic nie opowiadasz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Slazaczka z K........ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.05, 15:37 Miales szczescie chloczyku ze mi sie tesciowa w Krakowie rozchorowala.Co sadzisz o tej najpiekniejszej dziewczynie (slazaczce) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Slazaczka z K........ 22.09.05, 16:53 aom Tysz najfajniejsze, kazdy uo tym wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.05, 18:20 A co, moze warszawianka????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:13 Ona jest hadziajka:-) To ,ze urodzila sie na Slasku nie oznacza ,ze jest Slazaczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:40 Salma Hayek tysch Niymka! -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) 23.09.05, 09:48 żadno niymka ino naszo dzioucha z Gleiwitz - Sabina Hajok! Salma Hayek tysch Niymka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Tylko ze ona nie jest Slazaczka:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:40 Fszyskie miis Polski i Niemiec bouy niymieckimi Slonzoczkami! -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Chodzilem do jednej klasy z Sabina Hajok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:34 Nie zartuje! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 15:07 Następny sukces naszej Ślązaczki -Miss Baltic Sea :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2950289.html Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 15:18 Uważajcie, może spowodować wypadek, zranić nożem męża, albo co innego, czy wtedy też będziecie mówić, nasza ślązaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Slazaczka z K........ IP: 150.254.85.* 04.10.05, 15:21 aqua napisał: > Uważajcie, może spowodować wypadek, zranić nożem męża, albo co innego, czy > wtedy też będziecie mówić, nasza ślązaczka? Dobre pytanie Aqua. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 15:22 nie przesadzaj ... Slaskosc jak widac nie wyklucza Polskosci ;))) Ona promuje Polske podobnie jak zespol Myslovitz promuje polska muzyke w swiecie. To sa wlasnie nasi Slazacy ;) i chwala im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Slazaczka z K........ IP: 150.254.85.* 04.10.05, 15:25 braid napisał: > > nie przesadzaj ... > Slaskosc jak widac nie wyklucza Polskosci ;))) > Ona promuje Polske podobnie jak zespol Myslovitz promuje polska muzyke w > swiecie. To sa wlasnie nasi Slazacy ;) i chwala im za to. Braid, Aqua mial na mysli ino szlyzjerskich szowinistow. Ci akurat nie maja sie czym chwalic ino nienawiscia do wszystkiego co polskie. A najbardziej nienawidza Slazakow co odczuwaja jkakolwiek wiez z Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 15:46 Ech Pit, znasz mnie dobrze, wydaje mi się, ze hektolitry piwa wypiliśmy za młodu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Slazaczka z K........ IP: 150.254.85.* 04.10.05, 15:47 aqua napisał: > Ech Pit, znasz mnie dobrze, wydaje mi się, ze hektolitry piwa wypiliśmy za > młodu:))) Aqua, ja tylko tlumaczylem to Braidowi. A piwa to bym sie napil, ino roboty mam od groma. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 15:49 To tak jak ja, czekam na sobotę, a w sobotę, hmmmm , piwo się poleje:) serwus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Slazaczka z K........ IP: 150.254.85.* 04.10.05, 15:53 aqua napisał: > To tak jak ja, czekam na sobotę, a w sobotę, hmmmm , piwo się poleje:) > > serwus. Bywaj Aqua. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Slazaczka z K........ 04.10.05, 16:44 aqua napisał: > Uważajcie, może spowodować wypadek, zranić nożem męża, albo co innego, czy > wtedy też będziecie mówić, nasza ślązaczka? Jesteśmy tylko ludżmi ,niestety "kryształem "nikt nie jest,osoby publiczne są narażane na ostrą krytykę(cenimy kogoś za zasługi a potępiamy za lekkomyślność ,głupotę itp.)Oceniamy zawsze człowieka,a nie pochodzenie.Swoich korzeni nie zmienimy,ale jesteśmy kowalami swego losu. Odpowiedz Link Zgłoś