Gość: DK IP: 193.201.167.* 19.04.05, 15:07 CZy ktoś może był w ostatnim czasie na rozmowie w KredytBanku ? MOże ktoś pracuje i może cos powiedzieć na formum na temat pracy w KB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baska291 Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.almel1.ov.home.nl 20.04.05, 11:26 co konkretnie chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadik Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.artnet.com.pl 20.04.05, 11:52 znam troche ludzi z kredyt banku..pracuja tam bo musza, podobno tragedia, zarobki nedzne strasznie, kolesiostwo i mobing..ale moze ty dobrze trafisz, zawsze trrzeba sie gdzieś załapać...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: ?KREDYT BANK ? IP: 193.201.167.* 20.04.05, 14:25 Chciałbym wiedzieć czy: 1. Ludzie są kompetentni ? 2. Atmosfera jest normalna ? 3. Jakie sa pensje na stanowiskach menadżerskich Jeśli możesz odpowiedzieć ta te pytania byłoby świetnie. Dzięki DK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachel Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 21:42 > 3. Jakie sa pensje na stanowiskach menadżerskich Zależy, czy pytasz o szefa małego oddziału, czy o managera w centrali. Jeśli o to drugie, to raczej dobre. Ale po pracy w oddziałach nie spodziewałabym sie kokosów. > 1. Ludzie są kompetentni ? > 2. Atmosfera jest normalna ? To zależy od konkretnego zespołu. Przecież KB ma mnóstwo placówek. Zależy jak trafisz, w każdej firmie znajdziesz zarówno kompetentnych, jak i niekompetentnych, miłych jak i niemiłych. Ja miałam do czynienia prawie wyłącznie z fajnymi ludźmi w KB. Jednakże minusem, w kwestii atmosfery, była niedawna restrukturyzacja. Jakbym miała podsumować, to pracownikom dałabym piątkę za sympatyczność, a systemowi trójkę lub mierną. To samo odnosi sie do kompetencji. Kompetentni managerowie średniego szczebla i niekometentna góra. Ale może nie mi oceniać jej kompetencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla KB-owiczka Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:09 Ad1 NIE Ad2 NIE Ad3 2050 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: ?KREDYT BANK ? IP: 193.201.167.* 21.04.05, 12:19 Dzięki za wszystkie info - i prosze o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
izasmi1 Re: ?KREDYT BANK ? 27.04.05, 20:02 Moja przyjacółka pracowała bardzo długo-i miała dość- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 22:17 Ja też pracowałem dość długo w KB SA. Powiedz jako kto bedziesz pracował i gdzie (Oddział/Centrala - jaki Departament?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: ?KREDYT BANK ? IP: 193.201.167.* 28.04.05, 12:19 Centrala, stanowisko kierownicze - firmy Czy ktoś coś jeszcze może napisać na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 21:26 Ryzyko, czy sprzedaż ? Ja np pracowałem w ryzyku i bardzo sobię pracę chwaliłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: ?KREDYT BANK ? IP: 193.201.167.* 29.04.05, 11:10 (Do Dana) Ani to, ani to - zarządzanie produktami, marketing, PR ( to tego typu zagadnienia), a możesz cos iecej powiedzieć na temat pracy w Ryzyku lub Audycie (sam jestem analitykiem kredytowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 15:38 W ryzyku detalicznym atmosfera pracy jest bardzo fajna, w ryzyku korporacyjnym - taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candid Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:59 A ja zapytam o pensję dyrektorską w jednym w warszawskich oddziałów KB konkret Ursynów. To dla mnie ważne moja siostra aplikuje na te stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liść mały Re: ?KREDYT BANK ? IP: *.artnet.com.pl 29.04.05, 12:05 dostanie 7000 brutto Odpowiedz Link Zgłoś