Gość: pisania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:35 CZy ktos ma namiary na taka prace .???Która nie oszukuje i jest wypłacalna.Prosze o info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Praca Chałupnicza!!! 21.04.05, 07:34 cóż, wydaje sie to niemal nierealne. Abyś nie dal(a) się naciągnąć, 2 linki z ostatniego okresu czasu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=22978028&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=22982275 niestety podobnie brzmiących wpisów jest na forach znacznie więcej. Tak więc pilnie zwracaj uwagę na to, co tak naprawdę firma oferuje Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisania Re: Praca Chałupnicza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:46 Dzieki ,a myslałam że może uda mi sie coś znaleśc,ale powoli trace nadzieje.Dzieki za informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Praca Chałupnicza!!! 22.04.05, 10:05 jesli chodzi o ogłoszenia z gazet: niemal na 100% to oszuswo. Osobiście znałem jedną firmę dającą pracę chałuopniczą. Tyle że własnym pracownikom (bo sprawdzeni), marnie płatną, no i w końcu z tego co wiem firma padła. Choć jej właściciele mają się dobrze i założyli nastepną firmę w tym saym miejscu i zajmującą się mniej więcej tym samym :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś