Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca przez internet e-mail

IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.05, 22:44
    Przegladam ostatnimi czasy zasoby internetu w poszukiwaniu pracy on-line i
    zastaje tam najczęściej prace polegającą na czytaniu e-maili. pytanie moje
    brzmi: czy ktoś się już tym zajmował i czy warto sobie tym zawracać głowe? No
    i oczywiście jakie pieniążki można z tego mieć?
    Obserwuj wątek
      • new_face Re: praca przez internet e-mail 25.04.05, 00:51
        Powiem Ci co możesz na pewno szybko zyskać: mnóstwo trojanów, spyware'u i innych
        śmieci...
        • szuwarek75 Re: praca przez internet e-mail 24.07.05, 18:04
          nie zgodzę się z tym - bawię sie w takie zarabianie od kilku lat, i przez ten
          czas przypadki wirusa zdarzały się bardzo sporadycznie - w znacznie mniejszej
          ilości niż na moich innych skrzynkach z których korzystam codziennie.

praca to zbyt duże określenie - można wyciągnąć góra 400 PLN/miesiąc, więc
          raczej kieszonkowe, a i to dopiero po jakimś czasie. Wszelkie ine hasła
          typu "15 000 w miesiąc" traktuj jako bzdurę
      • Gość: łowczy Re: s.ranie w banie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:46
        jeleni łapanie !

Nic nowego :)
      • adi771 Re:lipa 23.07.05, 16:29
        oj, to adres który nie jest godny zaufania.
        nie dajcie sie nabrać
      • Gość: internauta Ja zarobiłem na samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:41
        Witam. Dorabiałem sobie na poczatku roku przez internet. Wyszukiwałem w europie
        kontrahentów jednej firmy polskiej, wysyłałem im oferty (spam jak kto woli) i
        po 4 miesiącach szef zabrał zabrał mnie do niemiec i kupił mi auto. Używane
        wprawdzie ale jest moje. Dostałem jeszcze kase na wszystkie oplaty urzędowe w
        Polsce. Jedyny mój koszt to wymiana płynów w Polsce. Ale to jest ewenement i ja
        nie wierzę w żadne zarabianie na czytaniu meili , pełno tego w sieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka