Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CV- adres e-mail ???

IP: .1.* / 193.243.147.* 25.04.05, 09:42
    mam zapytanie,??

czy w CV mozna zamieszczac sluzbowy adres e-mail czy raczej podac inny adres
    skrzynki meilowej ? w sumie to nie wiem czy to w dobbrym tonie podawac adres
    sluzbowy czy tez inny ??? skrzynka sluzbowa jest dla mnie wygodniejsza,
    lepsza....

dziekuje za odpowiedz.

Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawy Rozsądek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:01
        Jeśli ktoś zamieszcza e-maila służbowego znaczy że gdzieś po drodze
        pogubiłkawałki zdrowego rozsądku:))) Lub po prostu nie myśli:)) Dlaczego?? Ano
        dlatego że skrzynki służbowe są bezproblemowo sprawdzane przez pracodawców.
        Wysyłanie, odbieranie "dziwnych" rzeczy jest wykrywane w przeciągu sekund. Co
        będzie jak sie Twój pracodawca dowie o wysyłaniu ofert pracy do innych
        firm..Hmm pewnie sie ucieszy i da ci z radości podwyżke że jesteś taki lojalny
        • Gość: Pracownik_25 Re: Rozsądek??? IP: .1.* / 193.243.147.* 25.04.05, 10:31
          tak tez myslalem, ale zapytalem i juz !!! z gory dziekuje !

mam jeszcze jedno zapytanie, Kieruje CV do jednej z firm tel. komorkowej.
          Posiadam nr tel. komorkowego ale w innej sieci niz w tej, do ktorej kieruje
          aplikacje. Czy wobec tego jaks "zlosliwa" pani lub pan z kadr nie skresli mnie
          z miejsca czy moze wobec tego pdoac nr tel; domowy (pod ktorym jestem rzadko)
          czy tez podac jeszcze adres e-mail ?? czy etz pdoac nr tel nie pzrejmujac sie
          tym wszystkim
          • Gość: mewka Re: Rozsądek??? IP: *.net / *.pl 26.04.05, 17:10
            Zmień sieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka