mamkakai1 25.04.05, 15:41 Może są osoby, które skończyły ten kierunek jaka jest szansa na pracę w tym zawodzie?? dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: co po rosjoznastwie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:57 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krutikow Re: co po rosjoznastwie?? 26.04.05, 12:18 A mozesz przyblizyc ten temat, gdzie, kiedy to skonczyles, z jakim dyplomem, tzn. mgr czy licencjat , itd. ? To bardzo ciekawe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gburek Re: co po rosjoznastwie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:00 zajmij się polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkakai1 Re: do krutikow 30.04.05, 16:04 dopiero chcę rozpocząć takie studia ( kończy się je z tytułem magistra, UJ) Rosja pasjonuje mnie pod każdym wzgędem, ale przecież z samej pasji nie wyżyję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztrzepana Re: IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 01.05.05, 19:37 ja tez myśle o tym kierunku ale tez za bardzo nie mam pojęcia co mogłabym po tym robić, nauka rosyjskiego jest jednak moim marzeniem które zamierzam zrealizować, a o pracę po wszystkich studiach jest teraz ciężko Odpowiedz Link Zgłoś