Gość: jona IP: *.bs.katowice.pl 26.04.05, 16:17 tak jak w treści. Jeżeli ktoś przez takie przechodził proszę o informację, kontakt: agel@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mewka Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut IP: *.net / *.pl 26.04.05, 17:14 A co z elementem zaskoczenia?:> PwC ma na swojej stronie przykładowe testy... Czasem wystarczy wrzucić hasło do wyszukiwarki...Ale to już wiąże się z wysiłkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
onaaaaa Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut 27.04.05, 11:30 niektórzy ludzie są banalni. Nie chodzi o to żeby sięgać tylko o to co w zasięgu ręki. o testach na stronach PWC wiem, ale to nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewka niektórzy ludzie są głupi... IP: *.net / *.pl 27.04.05, 13:02 Aha, czyli: gdy ktoś poda Ci inny adres lub książkę, o której teraz nie wiesz,to nie będzie to już wyciąganie ręki po to, co w jej zasięgu... Cóż, może zatem warto napisać te testy na "setkę" - bez wcześniejszego przygotowania. Nie będzie to na pewno banalne. Eh, albo po prostu napisz do firmy, do której startujesz, przyślą Ci cały zestaw - wtedy na pewno wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Luke Re: niektórzy ludzie są głupi... IP: 195.205.156.* 27.04.05, 14:10 Temat testów widze powraca co kilka dni, wiec po raz kolejny piśze żebyście poszukali w necie terstów firmy SHL to one dominuja w procesach rekrutacji wielkich korporacji. pozdro. PS. Ja bez przygotowania jakoś te testy zaliczyłem z nadspodziewanie dobrym wynikiem, wiec nie ma sie czego bać .:D Odpowiedz Link Zgłoś
gloria25 Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut 27.04.05, 14:30 Poza tym... zdolności numeryczne są raczej stałe. Ich poziomu nie można w jakiś wyraźny sposób zwiększyć. Można ćwiczyć, rozwiązywać różne testy... wtedy jakiś typ zadań mniej zaskoczy w trakcie rekrutacji. Ale jeśli pojawi się inny typ zadania, niż ćwiczone wcześniej... mogą pojawić się problemy. Odpowiedz Link Zgłoś