Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrutacji

IP: *.bs.katowice.pl 26.04.05, 16:17
    tak jak w treści. Jeżeli ktoś przez takie przechodził proszę o informację,
    kontakt: agel@poczta.fm
    Obserwuj wątek
      • Gość: mewka Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut IP: *.net / *.pl 26.04.05, 17:14
        A co z elementem zaskoczenia?:> PwC ma na swojej stronie przykładowe testy...
        Czasem wystarczy wrzucić hasło do wyszukiwarki...Ale to już wiąże się z wysiłkiem.
        • onaaaaa Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut 27.04.05, 11:30
          niektórzy ludzie są banalni. Nie chodzi o to żeby sięgać tylko o to co w
          zasięgu ręki. o testach na stronach PWC wiem, ale to nie wystarcza.
          • Gość: mewka niektórzy ludzie są głupi... IP: *.net / *.pl 27.04.05, 13:02
            Aha, czyli: gdy ktoś poda Ci inny adres lub książkę, o której teraz nie wiesz,to
            nie będzie to już wyciąganie ręki po to, co w jej zasięgu... Cóż, może zatem
            warto napisać te testy na "setkę" - bez wcześniejszego przygotowania. Nie będzie
            to na pewno banalne.

Eh, albo po prostu napisz do firmy, do której startujesz, przyślą Ci cały zestaw
            - wtedy na pewno wystarczy...
            • Gość: Lucky Luke Re: niektórzy ludzie są głupi... IP: 195.205.156.* 27.04.05, 14:10
              Temat testów widze powraca co kilka dni, wiec po raz kolejny piśze żebyście
              poszukali w necie terstów firmy SHL to one dominuja w procesach rekrutacji
              wielkich korporacji. pozdro. PS. Ja bez przygotowania jakoś te testy zaliczyłem
              z nadspodziewanie dobrym wynikiem, wiec nie ma sie czego bać .:D
      • gloria25 Re: pilne!!! testy numeryczne potrzebne do rekrut 27.04.05, 14:30
        Poza tym... zdolności numeryczne są raczej stałe. Ich poziomu nie można w jakiś
        wyraźny sposób zwiększyć. Można ćwiczyć, rozwiązywać różne testy... wtedy jakiś
        typ zadań mniej zaskoczy w trakcie rekrutacji. Ale jeśli pojawi się inny typ
        zadania, niż ćwiczone wcześniej... mogą pojawić się problemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka