Gość: Dobra kasa IP: *.chello.pl 01.05.05, 18:39 Kto zna jakąś dobrą firme MLM gdzie jest dobry produkt i plan marketingowy mój sąsiad jest w jakiej firmie mlm i trezpie ciężką kase ale nietety nierozmawiam z nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 01.05.05, 18:42 Szukaj firmy tianshi ja nierobie marketingu ale znam ludzi ktorzy tam zarabiają niezłe pieniądze, a preparat kiedys od nich kupiłem na żołądek i pomógł mi niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tienspl@wp.pl Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 01.05.05, 18:44 napisz pomoge ci zarabiać kase pod warunkiem ż e bedziesz to robić uczciwie i rzetelnie tienspl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: kto zna dobry MLM IP: *.aster.pl 02.05.05, 00:58 Tak jak dla mnie - ukryta reklama. Trzy maile jeden po drugim, co 2 minuty, niby to od różnych osób, pochwała tego T-coś tam. Prosimy o inteligentniejszą kryptoreklamę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra kasa Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 02.05.05, 01:00 jakos niema nazwy ale tez cie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: kto zna dobry MLM 02.05.05, 10:32 Agulho, nie pierwszy to młodzian w ten sposób szukający bardziej naiwnych od siebie samego :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 01.05.05, 19:20 spróbuj w tej formie co ci polecają znam kogoś z tianshi rzeczywiscie zarabia ile niewiem ale raczej niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepiej_uwazaj Re: kto zna dobry MLM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.05.05, 20:07 www.fda.gov/foi/warning_letters/g4714d.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: kto zna dobry MLM 02.05.05, 00:11 Tianshi to taka sama lipa jak rewelacyjna maszyna OBERON, która za pomocą jednego badania powie Ci wszystko o Twoim zdrowiu. Daj sobie spokój z Tianshi. Jedne wielkie wciskanie kitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty mlm Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 01.05.05, 21:33 byle nie alveo to lipa jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra kasa Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 02.05.05, 00:16 nieznam maszyny oberon ale pewnie masz racje to wszystko lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra kasa Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 02.05.05, 00:17 a moze znasz cos ciekawego chetnie sie zapoznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: kto zna dobry MLM IP: *.chello.pl 02.05.05, 01:57 szukaj warto w mlm jest niezła kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNUDZONY!!! Re: kto zna dobry MLM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 07:27 Daj juz chlopie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilejesteście Re: kto zna dobry MLM IP: *.fangor.local / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:50 Wszyscy jesteście lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus Re: kto zna dobry MLM IP: *.aster.pl 27.05.05, 12:34 dobry MLM ?? firma: oriflame produkt: kosmetyki plan: prosty i przejrzysty ile moge stracić? 20zł (wpisowe) ile moge zyskać? tyle ile pracy w to włożysz. ogólnie jak sie przyłożysz to w pół roku bedziesz miał troche kasy a za rok możesz pożegnać sie z pracą :-) szczegóły? pewniak6@vp.pl gg:1194601 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbc Re: kto zna dobry MLM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:50 Promuj produkty i zgarniaj 40% prowizji... e-rozwiazania.webpark.pl/spec/promuj.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bueheh Re: kto zna dobry MLM IP: *.crowley.pl 27.05.05, 13:26 Mówisz mail pewniak6??? a może raczej lipa8?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek_Dobra_Rada Ja znam idealne Multi Level IP: *.crowley.pl 27.05.05, 13:29 Najpierw zgodnie z regułami sztuki robisz Level 1 czyli dobrą edukację-jakaś szkoła wyższa najlepiej prestiżowa. Potem robisz Level 2 czyli jakąs praktykę dzięki czemu zdobędziesz troche doświadczenia. Potem robisz Level 3 czyli szukasz dobrej roboty z której będziesz zadowolony a jako że masz wykształcenie i troche doświadczenia nie powinno być trudno. Po wszystkim możesz robić Level 5 i Level 6 czyli dokształcac się i zmieniac prace na coraz lepsze. Napewno wyjdziesz na tym lepiej niż na tych pseudo MLM. Odpowiedz Link Zgłoś