Gość: daria IP: *.lewin-brzeski.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 19:14 szukam pracy przez internet ale nie wiem jak to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veteran Re: Kto szuka pracy przez Internet 11.07.02, 19:25 Gość portalu: daria napisał(a): > szukam pracy przez internet ale nie wiem jak to zrobic www.gazeta.pl/praca/ jak również: www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.praca.szukana (tu możesz dać swoje ogłoszenie) www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.praca.oferowana (tu możesz czytać ogłoszenia o pracy oferowanej przez pracodawców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Kto szuka pracy przez Internet IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:37 Przeglądaj: gratka.pl anonse.pl jobs.pl cvonline.pl pracaonline.pl gazeta.pl jobpilot.pl i wiele innych. Każda wyszukiwarka znajdzie Ci mnóstwo lepszych lub gorszych portali z pracą. W wielu możesz zamówić powiadamianie o ofertach spełniających ustanowione przez użytkownika kryteria. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautka Re: Kto szuka pracy przez Internet IP: 62.233.201.* 27.08.02, 20:19 Z własnego doświadczenia wiem jak uciążliwe jest szukanie pracy... Oprócz powyższych wskazówek polecam także wysyłanie ofert do firm, które Cię interesują. Nie należy się zniechęcać. Tylko zmasowany atak przyniesie skutki :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aari Re: Kto szuka pracy przez Internet IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 12:16 Daria i co znalazłaś cos .. Bo ja tez szukam takiej pracy ...siedzę w domu i zajmuję się małym dzieckiem .. niestety zasiłek wychowawczy to trochę za mało by przezyć ... a nie mam z kim dziecka zostawić .. szukam pracy, która mogłabym wykonywać w domu. Przeglądałam wymienione wyżej portale ..ale pełno tam ogłoszeń typu : zapisz się na listę emailową ..ogladaj reklamy itp. A ja szukam uczciwej pracy ... najlepiej biurowej ... eh zycie Odpowiedz Link Zgłoś