Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Philip Morris PH

IP: *.devs.futuro.pl 29.05.05, 21:54
    Mam dylemat: mam dwie propozycje pracy, jedna w PM jako PH i druga praca jako
    asystentka zarządu za mniejsze pieniadze. Nie wiem co wybrać - boje sie że w
    PM bedzie zamordyzm i rotacja. Mam dylemta co za 5 lat dajmy na to jak
    skończe juz robote w papieroskach? Gdzie ponad 30 letnia kobieta z
    doświdczeniam w PH moze szukać roboty? Bo nigsy nie widziałam kobiety PH
    powyżej 35 roku zycia, a o awans ,myslę że niełatwo...
    może pracujecie w PMorris i możecie mi doradzić czy warto wiązać z tym swoje
    plany, czy może lepiej wybrać spokojna prace asystentki z mniejszym
    uposażeniem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adek Re: Philip Morris PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:03
        Sa ph kobiety po 30 ce i wyzej.
        Jakies inne branze mozesz wtedy probowac.
        Jednak polecam druga opcje tobie.
        Chyba , ze to asystentka jaiegosik malusiego pierdziprezesika z stodoły
        pzdr
        • Gość: ksenia Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 29.05.05, 22:07
          no firma niezbyt duża bo ok. 11 osób.
          • Gość: ksenia Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 31.05.05, 21:21
            jakoś brak odzewu z waszej strony:(((
            a ja jednak chyba wybiore Morrisa bo prezesik zaproponował mi dziś 800 zł z
            możliwoscią podwyżki za pół roku do 1000.Fajnie nie? i dodał że to dobra pensja
            dla absolwenta. coż, proponuje mu aby przez miesiąc pożył sobie za 800 stów i
            zobaczymy jaki bedzie zadowolony.
            • Gość: Mike Re: Philip Morris PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:50
              Za takie pieniądze to bym gościa tylko opier...lił ze mi czas zabrał.
            • Gość: Adek Re: Philip Morris PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:30
              Pracowalas kiedys jako pH ??
              Masz pewna te robote?
              Skad Pani , z ktorej czesci Polski?
              • Gość: ksenia Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 08:03
                Jako PH pracowałam ale w innej branży. Roboty nie mam pewnej - na 100% bede
                wiedziała w piatek, ale muszę zaryzkowac.
                w każdym razie jeśli nie wyjdzie w PM to wiele nie stracę odnośnie tej drugiej
                firmy - 800 zł jak już pisałam i codzienne herbatki dla prezesa + obowiązkowo
                opie..i jednogodzinny monolog, jaką to oni nie są świetną firmą.
                Jak już na wstepie chce mi sie rzygać to co bedzie dalej?
                • Gość: A Re: Philip Morris PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:15
                  A ile zarabia PH ?
                  • Gość: ksenia Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 08:54
                    ok 2000 netto z tego co mi wiadomo
                    • adek28 Re: Philip Morris PH 01.06.05, 12:05
                      W jakiej brazny?
                      Bo to istotne.
                      W PM to raczej merchendising niz handel.
                      Moze na zasadzie próby i walki o lepsze jutro warto sprobowac.
                      Napewno PM daje dobre papiery , to extraliga bez znaczenia od stanowiska.
                      Tak wedle mnie oczywiscie,
                      nie pale
                      nie pracuje tam
                      • Gość: paweł Re: Philip Morris PH IP: 212.244.29.* 01.06.05, 12:10
                        hej, za PM duzo przemawia. dobra inwestycja w przyszłość.
                        • Gość: ks Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 13:16
                          w baranży farmaceutycznej pracowałam. wizytowałam lekarzy i apteki.
                    • ankaaa Re: Philip Morris PH 01.06.05, 13:32
                      A tak - ogólnie - jakie trzeba mieć doświadczenie, wykształcenie etc. ?
                      • Gość: ksenia Re: Philip Morris PH IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 13:49
                        nie ma sprecyzowanych wymagań co do kierunku wykształcenia - musi być wyższe.
                        doświadczenie też nie jest konieczne. oni najchętniej mimo wszystko przyjmują
                        świeżych absolwentów.
                        sam proces rekrutacji nie jest łatwy - wyciągna od Ciebie wszystko.
                        pozdrawiam wszystkich!
                        • Gość: Adek Re: Philip Morris PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:31
                          Znam temat,
                          napiosz jakie region kraju,
                          ma to "jakies" znaczenie.
                          pzdr
      • Gość: ojciec2000 Re: Philip Morris PH IP: *.radom.pilicka.pl 02.06.05, 20:39
        Jakieś wskazówki co do rozmowy na ph w PM???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka