Gość: Creative IP: *.icpnet.pl 05.07.05, 20:37 Witam! Zosatlem zaproszony na testy o BZWBK, ktos moze byl i wie jak one wygladaja?? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koti Re: Testy BZWBK IP: *.artnet.com.pl 05.07.05, 21:03 ale jak??? Jakie znowu testy wymyśliła ta chora instytucja?? Jeżeli idziesz tam do pracy to się dobrze zastanów, bo ja ciesze się ze mam to juz za sobą, 1.5 roku stresu, moobingu, podkładania kłód pod nogi...ufff, dobrze pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creative Re: Testy BZWBK IP: *.icpnet.pl 05.07.05, 21:08 A gdzie pracujesz?? W jakim dziale??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: Testy BZWBK IP: *.artnet.com.pl 05.07.05, 21:10 nie pracuje juz w BZWBk, a pracowałam jako Osobisty Doradca Klienta, tzn. zajmowałam się ViP-mi, ale szczęsliwie jestem w innym normalnym banku i pracuje ze swietnymi ludzmi, a nie zdebilami pseudobankowcami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creative Re: Testy BZWBK IP: *.icpnet.pl 05.07.05, 21:13 Rozumiem, nie startuje jednak do pracy przy obsludze klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: Testy BZWBK IP: *.artnet.com.pl 05.07.05, 21:15 i twoje szczęście, jezli idziesz do departamnetów w centrali to ok, dobrze płacą, praca od 8 do 16.00-tej jest ok, chyba ze będziesz w BKd ( biuro kredytów) wówczas weekendy praca , gdyż gwarancja terminu rzecz święta..napisz gdzie idziesz w jaki dział... Odpowiedz Link Zgłoś