Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!!

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.05, 20:23
    jestem tu juz od tygodnia, prace zaczelam dzis. 6 godz dziennie jako
    frühstückservice w hotelu ****. wlasciciele hotelu szaleni mili, a obsluga
    rownie sympatyczna. jesli ktos chce sie spotkac i wypic piwko w biergarten to
    zapraszam. figlara007@wp.pl albo niemiecki kom: +49 1784871476
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tom Re: JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 16.07.05, 11:37
        Mam pytanie? Można juz legalnie pracowac w Niemczech z tego co wiem to Niemcy
        przeiciez wprowadzili okresy przejściowy dla Polaków i innych nacji? Na jakiej
        zasadzie to działa? Z góry dziękuję za odp ;)
        • Gość: Folksdojcz Re: JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 11:46
          Zarozki w poniydzialek melduja to do Arbeitsamtu.
          • Gość: Folksdojcz Re: JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 12:17
            Abo jesze dzisioj zadzwonia na Polizei. Co tu bydom te szlonkwy z polski
            przijezdzac , i robic kanty.Raus do polski zuruck.Mysli tako motyka , ze w
            polsce kantowala to tu tyz moze.Juz dzwonia i podaja tyn nomer telefonu. Moze
            dostana jako nagroda,Belohnung abo co.
            • Gość: Folksdojcz Re: JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 17:14
              Chyba juz cie maja i wkrotce opuscisz moje München.Dostalem w kazdym razie od
              Polizei ladny Anruf z podziekowaniem.Take szmaty , ino by kantowali w zyciu
              tukej u nos.
              • Gość: Chemical imbalance Re: JESTEM JUZ W MONACHIUM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:10
                Mach dich aus dem Staub, Trottel!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka