Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EXPANDER, DORADCA FINANSOWY

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.05, 15:04
    Witam!
    Ponieważ w najbliższym czasie rozpoczynam pracę jako Doradca Finansowy w
    firmie EXPANDER, czy ktoś z szanownych "forumowiczów" mógłby mi napisać kilka
    słów o pracy w w/w firmie lub na w/w stanowisku w innej konkurencyjnej firmie?
    Dużo pracy? Stres? Atmosfera? Szkolenia? Płaca?
    Serdecznie dziękuję za odpowiedza. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxxxxxx EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 21:34
        nikt nic nie wie???
        • Gość: kkkkkkk Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:43
          Ja tylko moge Ci pogratulować.Ponoć dobra firma.Może ty mi powiesz jak zarabia
          się w agencjach nieruchomości bo właśnie szukam pracy.pozdrawiam
        • Gość: kamil Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:56
          Nieźle , ale wątpie ,że ktoś ci powie ,miałeś farta.Musisz tylko być lepszy od
          innych.Niesamowicie lepszy.Duże pieniądze i duża konkurencja,powodzenia
      • Gość: xxxxxxx Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 11:10
        dzieki za posty, ale odnosnie pracy w agencji nieruchomosci nie mam zadnej
        wiedzy :(. Powodzenia
        • Gość: DF Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.05, 20:16
          super
          • Gość: angel Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.05, 18:37
            podbijam
            • Gość: Anty-klient Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:44
              W mojej ocenie, to trochę lepsza akwizycja, z doradztwem finansowym nie mająca
              nic wspólnego. Lepsza, bo jeśli siedziesz w biurze, nie musisz ganiać za
              klientami po kraju... "Doradca finansowy" sprzedaje to, co ma sprzedać, a
              jego "doradztwo" ogranicza się do stwierdzenia, że oferowane przez niego
              produkty są najlepsze. Znam takich "doradców finansowych", którzy skończyli
              szkołe średnią, a o ekonomii słyszeli tylko w telewizji...
            • Gość: zadowolony Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 19:11
              all OK
      • mjpietrzak Re: EXPANDER, DORADCA FINANSOWY 11.08.05, 20:52
        Gratulacje. Ja też się staram o pracę w tej firmie. Możesz zdradzić w jakiem
        mieście bedziesz pracował i tak na prawdę jak się załapałeś? Na co zwracają
        uwagę i po jakim czasie się odzywają?

Pozdrawiam

JP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka