aniazm 23.08.05, 21:07 czy 2500 brutto to dużo, czy mało?? obowiązki: obsługa klienta ind. i korp., sprzedaż, kredyty, TFI, karty... pzdr, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotyrybek Re: płaca w oddziale banku 23.08.05, 21:09 Pytanie nie brzmi czy to dużo czy mało. Pytanie brzmi : a co umiesz ?Masz doświadczenie? Ile miesięcznie sprzedajesz tego typu usług? Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: płaca w oddziale banku 23.08.05, 21:15 nie pracowałam w oddziale, nie sprzedawałam, pracowałam tylko w back-upie front- linów:) czyli w dziale obsługi klienta, robiłam te zlecenia, których w oddziale nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyrybek Re: płaca w oddziale banku 23.08.05, 21:32 To ciężka praca - ludzie są różni... Nie wiadomo czy Tobie się spodoba. Ślubu nie bierzesz - spróbować można. Mam tylko nadzieję, że zaraz ktoś tego banku nie wykupi, albo się nie połączy z innym... praca w tym sektorze to tak trochę z granatem w kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: płaca w oddziale banku 23.08.05, 21:33 z tego co wiem, na razie bank idzie na giełdę. a praca na zastępstwo, na pół roku, więc chyba wytrzymam:) pzdr, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś