Gość: juiceman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Kumple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:35 Mowili, że ich strasznie na kasę pojechali... Wszystko pieknie , ale płatności nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: KTO PRACOWAŁ W DS-MAX W WAWIE???????? 01.10.05, 16:20 ja pracowałam.... rok wycięty z życiorysu... nie pamiętam ludzi, nie pamietam imion i nazwisk... chodziłam do supermarketu się najeść, zarobków nie było, informacje od rodziny nie były przekazywane, każdego ranka pranie mózgu... nie przypomina Ci to czegoś??? moja rodzina dopiero od specjalistów dowiedziała sie ze jest coś takiego jak "sekta gospodarcza"... a kiedy wróciłam do domu pół roku pracy z psychologiem.... po serii telefonów z pogróżkami, rodzice zmienili i zastrzegli numer telefonu... po interwencji policji zmienili nazwę i siedzibę... każdemu radzę... z dala od DS-MAXU....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juiceman Re: KTO PRACOWAŁ W DS-MAX W WAWIE???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:15 Hmmm, też pracowałem, ale nie było tak źle, fakt, rok przeleciał nie wiem kiedy, ludzi też się przewinęło mnóstwo a pamiętam raptem kilka imion...W którym byłaś "biurze"? Ja na Wawelskiej, u Maliny i walniętej Anki T. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: KTO PRACOWAŁ W DS-MAX W WAWIE???????? 01.10.05, 17:31 na początku we wrocławiu u Rafała Komudy... chyba tak się nazywał.. potem zabrał nas do Wawy.. do Szredera.. jezeli pamiętasz jakies 4 lata temu w warszawie były sprzedawane na ulicach karty rabatowe do knajpy Michalczewskiego.. Bardzo źle wspominam ten czas, bardzo mi zamieszali życie, bardzo złamali psychikę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.05, 20:02 Jestem z Wrocławia. U nas werbowali z Wyborczej i Słowa: "praca w hurtowni". Na hostessę lub Przedstawiciela Handlowego. Siedziba w firmie jakiejśtam (chyba apollo), koło byłej Reduty. Przed "rozmową kwalifikacyjną" wszyscy zebrani tam kandydaci słyszeli owe "pranie mózgu". Obecnie sprzedawali zegarki i perfumy na Rynku. Zwą się specjalistami od reklamy itd. Po kilku konkretnych pytaniach z mojej strony, na które nie chcieli odpowiedzieć (np. zarobki, forma umowy) uciekłam w dniu próbnym. I - jak widzę po Waszych wypowiedziach - dobrze zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jassi Re: KTO PRACOWAŁ W DS-MAX W WAWIE???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:33 Ja pracowałam w DS-MAX ale nie w wawie Moja opinia to TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD NICH BO TO JEDEN WIELKI PRZEKRET A NIE FIRMA!! bedziesz zasówac z akwizycja od 7 rano do 7 wieczorem i nic z tego miec nie będziesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: KTO PRACOWAŁ W DS-MAX W WAWIE???????? IP: 62.233.138.* 18.10.05, 11:44 ludzie z daleka od nich to akwizycja pracowałem w Radomiu tam byla sprzedaż książek Odpowiedz Link Zgłoś