ir0n83 16.09.05, 20:54 próbował ktoś tego może?? jeśli macie jakieś doświadczenie albo adresy to będę wdzięczny za wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dortia Re: reklama na samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:43 ja kiedyś próbowałam . jakieś dwea lata temu. firma była z łodzi. warunki takie (o ile dobrze pamiętam) rachunki za pliwo z miejscowości po których sie jeżdzi i w przeliczeniu na przejechane kilometry co miesiąc zdjecie samochodu z przyklejoną reklamą i aktualny rachunek z firmy fotograficznej żeby uwiarygodnić zdjecia. ja odpadłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dortia Re: reklama na samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:44 aha i jeszcze trzeba było zapłacić za naklejki z reklamą jakieś 200.00 oczywiście bezzwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: reklama na samochodzie 16.09.05, 23:18 Trzeba uważać na firmy oferujące tą formę zarobku.Mój brat się zgłosił,podpisał umowę,zapłacił i tyle firmę widzieli.Póżniej tylko było prowadzone jakieś dochodzenie,bo go wzywali na policję,ale skończyło się niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: reklama na samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:20 Tez probowalam, dostalam jakies papiery do wypelnienie, ale uwazam, ze to sciema. Odpowiedz Link Zgłoś