Gość: agnieszka IP: *.chello.pl 12.10.05, 00:57 właśnie uzyskałam dyplom SGH studia zaoczne. mam pytanie do Was, czy mam szanse na prace? jak najlepiej się zarać za szukanie pracy, internet, gazeta, roznoszenie CV? bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też po SGH Re: ABSOLWENTKA SGH IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.05, 01:39 co mówi student SGH do absolwenta SGH? -hamburgera i colę poproszę. tak to mniej więcej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: ABSOLWENTKA SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:37 A studiujac zaocznie, pracowalas gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ABSOLWENTKA SGH IP: *.chello.pl 12.10.05, 23:37 pracuję przez całe studia, ale to nie jest praca jaką chciałabym nadal wykonywac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: ABSOLWENTKA SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:04 Jesli praca byla powiazana z kierunkiem jaki studiowalas, to juz na wstepnie masz +, praktyke. Nie powiem, ze latwo znalezc prace, bo to nie jest prawda. Czasem sie szuka dluuugo i nie wiadomo, czy szukac ciekawszj, czy brac co jest... Czasem ma sie sporo szczescia. Przeszlam przez obie wersje i gdy juz mialam zwatpic, Opatrznosc dala o sobie znac ;-). Zycze powodzenia. I szczescia - bo od niego tez sporo zalezy. Przygotuj porzadne CV, pisz dobre listy, wysylaj podania, badz cierpliwa...Wierze, ze sie uda. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ABSOLWENTKA SGH 12.10.05, 09:43 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > właśnie uzyskałam dyplom SGH studia zaoczne. mam pytanie do Was, czy mam > szanse na prace? jak najbardziej masz szanse na pracę, choć niekoniecznie taką, która by Cię satysfakcjonowała. > jak najlepiej się zarać za szukanie pracy, internet, gazeta, > roznoszenie CV? próbuj wszelkimi kanałami, ale zwróc uwagę na poszczególne firmy i pod nie staraj sie przygotowac "papier". Także rozpuść wici wśród znajomych, do UP zajrzyj... tak z ciekawosci: szukasz "w świecie" czy jesteś przywiązana do jakiegos miejsca? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ABSOLWENTKA SGH IP: *.chello.pl 12.10.05, 23:36 jestem warszawianką od urodzenia, bardzo lubię to miasto, dlatego chciałabym pracować w wawie:) ale nie wiem jak to wyjdzie z tą pracą.. w końcu jest tylu absolwentów i to po studiach dziennych... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ABSOLWENTKA SGH 13.10.05, 07:05 jak już napisałem - pracę pewnie znajdziesz, choć niekoniecznie odpowiadającą Twoim aspiracjom. Życzę Ci, byś jednak znalazła cos odpowiedniego dla Ciebie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś