utunia 13.10.05, 17:13 Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Asystent klienta. Poszukuje wszelkich informacji na temat atmosfery w banku, zarobków itd. Bardzo proszę o wszelką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula1 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 13.10.05, 20:15 2000 brutto; liczy sie tylko sprzedaz ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.artnet.pl 13.10.05, 21:17 200 brutto potwierdzam i zalezy gdzie trafisz czasami sa fajni ludzie i jest naprawdę extra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks-mileludzik Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.chello.pl 13.10.05, 20:52 w jakim miescie bedziesz pracowala? Odpowiedz Link Zgłoś
voodookid Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 14.10.05, 22:13 o no proszę! znam 2 osoby z oddziałów częstochowskich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:09 Daj znać jak jest w oddziałach częstochowskich Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 13.10.05, 22:15 te 2000 brutto to chyba Wawa, bo w pozostałych miastach płacą nieco mniej, a atmosfera od naprawdę kapitalnej do koszmarnej, wszystko zależy od oddziału, w którym pracujesz (a nie od banku "w ogóle") no i poszukaj na forum, o tym banku była tu maaasa watków Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 15.10.05, 00:28 Rozmowa już za mną - efekty?? zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 15.10.05, 13:41 to była rozmowa gdzieś w twojej okolicy czy już w Wawie? bo zazwyczaj są dwie, jedna z twoim przyszłym dyrektorem, druga z jednym z centrali (czasem też w terenie, nie zawsze w Wawie) i nie jest tak źle, jak pisze ktoś niżej, Voodokid może coś ci napiszę o Cześtochowie, ale nie powinno być najgorzej - są gorsze oddziały (pod względem ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.w83-193.abo.wanadoo.fr 15.10.05, 11:26 beznadziejny bank beznadzieje zarobki 1300 netto moza wyrocbi drugie tyle premi za zapierdzielasz po 48 h na dobe i jak nasz dobrych ludzi w oddziale... tylko ludzie tam tworza klimat, ,nawet koordynatorzy sa do dupy ... wiec cos o tym ... i najgorzej tam placa .... przyjnmniej w wawce ... Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:08 Przeszłam pierwsze sito - zaprosili mnie do Katowic na kolejny etap. Po tym co czytałam na innych watkach sama już nie wiem. Co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:48 Zaprosili Cię na piątek?? Ja mam byc w pt. na drugiej rozmowie:) Też sie zastanawiałam, po przeczytaniu innych wątków,ale "co cie nie zabije,to cie wzmocni" Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:50 He, he, pewnie się spotkamy (jeżeli pojadę) Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:35 wczoraj nie zdązyałam odpisac:/ Byłam na II etapie:) Wsumie wyglądał jak I,teraz tylko czekanie,ciekawa jestem ile osób z pierwszego przechodzi do II,nooo i czy w tym II "oceniają" jakos surowiej...w przyszłym tygodniu sie okaże jak ocenili;) Odpowiedz Link Zgłoś
margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 21.10.05, 22:32 dzięki za informację, sądziłam ,że pierwszy etap to test a II to rozmowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:33 tak jest w Eurobanku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 20:38 jedź, jeśli jesteś poważną i profesjonalną osobą, to jedź nikt cię tam nie zje, przypuszczam, ze wiem, z kim będziesz rozmawiać - nie ma się czego bać (nie przestrasz się zawczasu, niech nikt cię też nie wybije z rytmu), jeżeli to drugi etap, to żeby odpaść musisz się naprawdę źle zaprezentować Śląsk nie jest zły, jeśli tam masz pracować jak masz jakiesz szczegółowe pytania, to maila znasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makal Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.akk.net.pl 19.10.05, 22:23 hej, ja tez mam w katowicach w piątek 2 etap , po piewszym kompletna załamka sposobem prowadzenia rekrutacji i zachowaniem mojego przyszłego przełożonego, nie zachęciło to. Może się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:30 do detalu czy do innej linii ? Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:10 Gość portalu: west napisał(a): > do detalu czy do innej linii ? do detalu pewnie, tam masowo rekrutują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:19 fakt do innych linii ogłoszenia znikły z netu a do detalu zostały - czyżby jakieś zmiany... ? Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:42 nie sądzę, chociaż istotnie - właśnie sprawdziłem - został detal i 3 x centrala, a kiedyś tej centrali było jednak więcej (plus czasem bizens), pewnie już wszystko zapełnione ale detal to największa linia, więc najwięcej tam zatrudniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:45 czyżby rotacja poza detalem ustała - nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:56 ja też nie, ale może mają chwilową przerwę? :> Odpowiedz Link Zgłoś
margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 21.10.05, 16:38 Czy Ktoś może mi powiedzieć: jak wyglądał I etap rekrutacji? Bardzo mi zależy na tej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makal Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.akk.net.pl 21.10.05, 17:42 I etap( zresztą jak i 2) to zwylkła 20 min rozmowa, o twoich doświadczeniach, czemu chceszcz pracować w millenium, twoje zalety i wady itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:34 no chyba przerwę "techniczna" - ale juz po niej, znowu przybyło ofert... Odpowiedz Link Zgłoś
margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 22:30 a jak wygląda I część rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś