Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne

13.10.05, 17:13
    Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Asystent klienta. Poszukuje
    wszelkich informacji na temat atmosfery w banku, zarobków itd. Bardzo proszę o
    wszelką pomoc
    Obserwuj wątek
      • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 13.10.05, 20:00
        up
        • ewula1 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 13.10.05, 20:15
          2000 brutto; liczy sie tylko sprzedaz ;
          • Gość: lili Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.artnet.pl 13.10.05, 21:17
            200 brutto potwierdzam i zalezy gdzie trafisz czasami sa fajni ludzie i jest
            naprawdę extra ;-)
      • Gość: eks-mileludzik Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.chello.pl 13.10.05, 20:52
        w jakim miescie bedziesz pracowala?
        • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 14.10.05, 12:20
          Częstochowa
          • voodookid Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 14.10.05, 22:13
            o no proszę! znam 2 osoby z oddziałów częstochowskich :))
            • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:09
              Daj znać jak jest w oddziałach częstochowskich
      • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 13.10.05, 22:15
        te 2000 brutto to chyba Wawa, bo w pozostałych miastach płacą nieco mniej,

a atmosfera od naprawdę kapitalnej do koszmarnej, wszystko zależy od oddziału, w
        którym pracujesz (a nie od banku "w ogóle")

no i poszukaj na forum, o tym banku była tu maaasa watków
        • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 15.10.05, 00:28
          Rozmowa już za mną - efekty?? zobaczymy
          • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 15.10.05, 13:41
            to była rozmowa gdzieś w twojej okolicy czy już w Wawie?
            bo zazwyczaj są dwie, jedna z twoim przyszłym dyrektorem, druga z jednym z
            centrali (czasem też w terenie, nie zawsze w Wawie)

i nie jest tak źle, jak pisze ktoś niżej, Voodokid może coś ci napiszę o
            Cześtochowie, ale nie powinno być najgorzej - są gorsze oddziały (pod względem
            ludzi)
      • Gość: byly pracownik Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.w83-193.abo.wanadoo.fr 15.10.05, 11:26
        beznadziejny bank beznadzieje zarobki 1300 netto moza wyrocbi drugie tyle premi
        za zapierdzielasz po 48 h na dobe i jak nasz dobrych ludzi w oddziale... tylko
        ludzie tam tworza klimat, ,nawet koordynatorzy sa do dupy ... wiec cos o
        tym ... i najgorzej tam placa .... przyjnmniej w wawce ...
        • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:08
          Przeszłam pierwsze sito - zaprosili mnie do Katowic na kolejny etap.
          Po tym co czytałam na innych watkach sama już nie wiem. Co robić???
          • Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:48
            Zaprosili Cię na piątek?? Ja mam byc w pt. na drugiej rozmowie:) Też sie
            zastanawiałam, po przeczytaniu innych wątków,ale "co cie nie zabije,to cie
            wzmocni"
            • utunia Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 19:50
              He, he, pewnie się spotkamy (jeżeli pojadę)
              Skąd jesteś?
              • Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:35
                wczoraj nie zdązyałam odpisac:/ Byłam na II etapie:) Wsumie wyglądał jak
                I,teraz tylko czekanie,ciekawa jestem ile osób z pierwszego przechodzi do
                II,nooo i czy w tym II "oceniają" jakos surowiej...w przyszłym tygodniu sie
                okaże jak ocenili;)
                • margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 21.10.05, 22:32
                  dzięki za informację, sądziłam ,że pierwszy etap to test a II to rozmowa..
                  • Gość: KOT Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:33
                    tak jest w Eurobanku:)
          • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 20:38
            jedź, jeśli jesteś poważną i profesjonalną osobą, to jedź

nikt cię tam nie zje, przypuszczam, ze wiem, z kim będziesz rozmawiać - nie ma
            się czego bać (nie przestrasz się zawczasu, niech nikt cię też nie wybije z
            rytmu), jeżeli to drugi etap, to żeby odpaść musisz się naprawdę źle zaprezentować

Śląsk nie jest zły, jeśli tam masz pracować

jak masz jakiesz szczegółowe pytania, to maila znasz ;)
            • Gość: makal Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.akk.net.pl 19.10.05, 22:23
              hej, ja tez mam w katowicach w piątek 2 etap , po piewszym kompletna załamka
              sposobem prowadzenia rekrutacji i zachowaniem mojego przyszłego przełożonego,
              nie zachęciło to. Może się spotkamy.
              • Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:30
                do detalu czy do innej linii ?
                • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:10
                  Gość portalu: west napisał(a):

> do detalu czy do innej linii ?

do detalu pewnie, tam masowo rekrutują
                  • Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:19
                    fakt do innych linii ogłoszenia znikły z netu a do detalu zostały - czyżby
                    jakieś zmiany... ?
                    • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:42
                      nie sądzę, chociaż istotnie - właśnie sprawdziłem - został detal i 3 x centrala,
                      a kiedyś tej centrali było jednak więcej (plus czasem bizens), pewnie już
                      wszystko zapełnione

ale detal to największa linia, więc najwięcej tam zatrudniają
                      • Gość: west Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:45
                        czyżby rotacja poza detalem ustała - nie sądzę...
                        • zycie_po_zyciu Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 20.10.05, 20:56
                          ja też nie, ale może mają chwilową przerwę? :>
                          • margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 21.10.05, 16:38
                            Czy Ktoś może mi powiedzieć: jak wyglądał I etap rekrutacji? Bardzo mi zależy
                            na tej informacji...
                            • Gość: makal Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.akk.net.pl 21.10.05, 17:42
                              I etap( zresztą jak i 2) to zwylkła 20 min rozmowa, o twoich doświadczeniach,
                              czemu chceszcz pracować w millenium, twoje zalety i wady itp
                          • Gość: www Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:34
                            no chyba przerwę "techniczna" - ale juz po niej, znowu przybyło ofert...
          • margola2 Re: Millenium Bank - jakie zarobki?? - pilne 19.10.05, 22:30
            a jak wygląda I część rekrutacji?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka