Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a propos bez_mapy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:35
    słuchajcie, a nie przyszło wam do głowy, że są ludzie, którzy nie maja co
    robić w robocie, a chcieliby? W każdej pracy sa przestoje, zwłaszcza w
    biurowej - sekretarskiej. Wszystko zależy od szefa, jak da robote, to ok,
    gorzej jak nie da i trzeba liczyc godziny do wyjścia z pracy.
    Może nie do końca prawie wszyscy na nia najechaliście?

Fakt, pograła głupio, że ujawniła niechcący nazwe firmy. ja ja po części
    rozumiem. Tez jestem typem człowieka, który woli wykonywac swoje a czasem i
    cudze obowiązki, byle nie siedziec i sie nudzić. i to jej głównie chyba
    chodziło. 3 dni to niezbyt wiele jak na rozruch, być może teraz ma zbyt duzo
    zajęć.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawski Re: telefon do bez_mapy, dzisiaj jej zrobie fotke IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 10:57
        TIM SA
        Sekretariat Zarządu

54-156 Wrocław
        tel. 71/37 61 621

ul. Stargardzka 8a
        tel. 71/ 37 61 600

z ich strony www:
        ...Ciągłe przemiany i innowacje sprawiają, że praca w TIM SA nie jest nudna i
        monotonna ale stawia przed pracownikiem ciągłe wyzwania i rozwija kreatywność.
        Nowo zatrudniony pracownik może liczyć na profesjonalne wprowadzenie do
        czekających go zadań, a także na wsparcie przełożonych mające na względzie jego
        rozwój i doskonalenie...

• cheri-bibi Re: telefon do bez_mapy, dzisiaj jej zrobie fotke 26.10.05, 11:31
          to ja poprosze na maila gazetowego, ciekawe czy jest taką pieknoscią jak sama o
          sobie pisze :o)
        • Gość: trawka Re: telefon do bez_mapy, dzisiaj jej zrobie fotke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:32
          ale ja nie chce dziewczyny gnoic i tak sobie juz piwa nawarzyła, na drugi raz
          pomysli zanim cos klepnie w klawiaturę.
          tylko, że po części ma rację. u mnie w firmie jak ktos nie ma co robić to
          krzyczy, kręci sie po korytarzu narzekając ile roboty, pije kawkę i czas mija.
          a ja jak nie mam co robić to sobie gazety poukładam, byle nie siedzieć
          bezczynnie, widocznie bez_mapy miała z tym problemy, albo liczyła, że od razu
          dadza jej odpowiedzialną robote...
          • singielek1 Re: telefon do bez_mapy, dzisiaj jej zrobie fotke 26.10.05, 12:14
            Do Ciekawskiego.
            Jeśli nie musisz to tego nie rób, w imię zasady: nie czyń tego, czego byś nie
            chciał, aby tobie ...
            Otrzymała wystarczającą zbiorową reprymendę, dostarczyła nam bezpłatnej
            rozrywki, niektórym podbiła ciśnienie. Możesz nieopatrznie spowodować (jeśli
            ona już lub jeszcze tam pracuje) wypowiedzenie wg art. 52 KP. Stała się
            forumowym obiektem kpin, oburzenia i krytyki. Kto jest bez grzechu, niech
            pierwszy rzuci ...
            Chyba potrafi z tego wyciągnąć wnioski na przyszłość, zanim na nowym nicku
            wejdzie na jakieś forum.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ciekawski Re: telefon do bez_mapy, dzisiaj jej zrobie fotke IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 12:37
              ale słuchaj ...
              najpierw można zadzwonić, a ona jak odbierze , to sama się przedstawi...
              Potem skocze na AE , wydział GN i porozmawiam z jej promotorem , czy podczas
              pisania pracy mgr wykazywała oznaki podniecenia po stosunku seksualnym z 17
              latkiem (o którym przecież pisała) , któremu dawała korepetycje z języka....i
              tu uwaga panie i panowie....(myślicie teraz o francuzie..., hehe)
              ANGIELSKIEGO!!!!!
              pozdrawiam
      • Gość: Samorząd AE Re: a propos bez_mapy IP: *.ok.ae.wroc.pl 26.10.05, 18:24
        my, Samorząd Uczelniany AE zgłosimy to naszemu Rektorowi.
        Stosunek seksualny z 17 latkiem to przestępstwo!!!
        W najblizszych dniach wyślemy do TIM SA naszą delegację!
        Chcemy , aby Rektor odebrał jej dyplom mgr!

Z poważaniem,
        Samorząd AE Wrocław
        • kerrmit20 MAM PROPOZYCJE 27.10.05, 11:47
          nasz samorząd kominiarzy wybzyka wasz i będzie ok? chyba macie więcej jak 17
          lat? to ide powiedzieć chłopakom..
        • Gość: Rafał Re: a propos bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:29
          Stosunek seksualny z 17-latkiem to NIE jest przestępstwo.
          Co innego z 14-latkiem...
      • madlaine Re: a propos bez_mapy 26.10.05, 19:37
        uważam, że dziewczyna jest taka glupia i bezmyslna że kare musi ponieść. Mam
        nadzieję, że ten samorząd AE naprawde się tam wybierze i zalatwi sprawe do
        końca.
        Tepić głupote.
        • Gość: dajcie spokój Dajcie spokój dziewczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:55
          Dostała taką lekcję, jakby co najmniej kogoś zabiła. Wasze wątki na jej temat
          zapewne i tak pociągnęły za sobą konsekwencje niewspółmierne do debilnych
          postów, jakie umieszczała na tym forum.

Jesteście okrutni, cieszy Was nie tylko punktowanie głupoty (w tym również ja
          się lubuję - przyznaję), ale Wy odczuwacie sadystyczną przyjemność z pastwienia
          się nad głupiutkim dziewczęciem, które plecie z nudów, co jej ślina na język
          przyniesie.

A najbardziej w tym wszystkim śmieszy mnie post kogoś, kto podpisał się
          jako "samorząd AE" - uwiedzenie nieletniego to przestępstwo podlegające
          ściganiu z mocy prawa przez prokuraturę, ale co ma piernik do wiatraka?
          Odebranie dyplomu??? Jesteście rozkosznie zabawni! Uczelnia może jej odebrać
          dyplom na przykład z powodu udowodnienia plagiatu, ale nie dlatego, że
          popełniła przestępstwo z zupełnie innej dziedziny prawa karnego. Możecie ją
          skazać na infamię, możecie potępić, zgłosić sprawę do odpowiednich władz, ale
          trzeba chyba poczytać regulamin własnej uczelni...

Zastanówcie się, czy sami nie macie podobnych przejawów głupoty na sumieniu,
          zanim sami zaczniecie człowiekowi pchać się z buciorami w życie w imię źle
          pojmowanej "walki z głupotą".
          • billy.the.kid Re: Dajcie spokój dziewczynie 26.10.05, 20:06
            łojezuniu. jak głupia, to inna ,madrzejsza będzie muiała tę robote. nic w
            przyrodzie nie ginie.
            • monia_wr Re: Dajcie spokój dziewczynie 27.10.05, 09:08
              słuchajcie mam fotke bez_mapy.
              Wpisujcie e-maile, a moze lepiej wkleje na forum?
          • wjerny Szczucie 27.10.05, 09:42
            Nadzieje tych, którzy chcą zobaczyć bez_mapy
            na ławie oskarżonych są zapewne płonne.
            O ile się orientuje, to sankcjom prokuratorskim
            podlegają osoby, które uwiodły nieletnich do 15
            roku życia. W przypadku gdy osoba uwiedziona
            skończyła 15 lat, lecz nie przekroczyła 18 roku życia
            to ściganie uwodziciela może nastąpić jedynie
            na wniosek osób pokrzywdzonych.
            Cała ta kampanie przeciwko bez_mapy, która jest
            młodą, niedoświadczoną choć zarozumiałą osobą,
            przekroczyła już pewne granice i przeistoczyła się
            w szczucie.
            Bez_mapy poniosła już zapewne bolesne konsekwencje
            swej obecności na forum. W ten sposób to forum
            straciło jedną z najciekawszych osoobowości.
            Tytuł tego forum to Praca a nie Bezrobocie.
            Bez_mapy poruszała tematy związane z pracą w
            sposób zapewne kontrowersyjny, ale interesujący.
            Swymi listami wkładała kij w mrowisko, denerwując
            wielu forumowiczów choć przede wszystkim forumowiczki.
            Domorośli detektywi bez trudu wytropili miejsce
            pracy bez_mapy i bez skrupułów rzucili ją na pożarcie
            forumowym szakalom. I wydaje mi się, że TO postępowanie
            jest wysoce naganne. Naganne również było podawanie
            "dowcipnych" linków do jej wypowiedzi.
            Teraz mamy następny etap - domaganie się imienia,
            nazwiska i zdjęcia bez_maby.
            Przypopminam, że ta akcja już dawno zakrawa na
            naruszanie dóbr osobistych. A nikt tak do końca
            nie jest na tym forum anonimowy.
            Kto jest bez winy niech nadal rzuca kamienie.
            Ludzie, opamiętajcie się!
            • Gość: trawka Re: Szczucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 09:50
              i to było własnie zarzewiem pierwszego posta.

zaatakowano osobe, która po prostu napisała, że nie ma co robic w pracy i nie
              wynikało to ze złej woli, tylko braku zadań zleconych. A wyszło na to, że po
              prostu zajmuje komus ambitniejszemu miejsce...
              ech ten naród...
              • Gość: kasiek Re: Szczucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:18
                Jeju Jeju, ja się zaraz popłaczę....Gdzie byli ci obrońcy bez_mapy w
                poście "płacą mi za nicnierobienie" w którym to wszyscy tak gnębili tę
                dziewuszkę??? A teraz co, taki front zjednoczenia? Bo co? Bo przez jej głupotę,
                brak wyobraźni, nieumiejętność trzymania języka za zębami każdy głupi mógł
                dojść do tego, gdzie ona pracuje??? Nie jest mi jej żal! Mam nadzieję, że to ją
                czegoś nauczyło! A problem bez_mapy to pryszcz w prównaniu z p-r-a-w-d-z-i-w-y-
                m-i problemami innych osób. Ci, którzy śledzili uważnie tamten post i poczytali
                przygotowane "kompendium" wiedzą, że bez_mapy jest egocentryczna, często
                arogancka, nie znosi krytyki na swój temat i zawsze wszystko wie najlepiej. To
                było powodem, dla którego ten post sie tak rozwinął, a nie zazdrość czy
                nicnierobienie.
                • agis82 Re: Szczucie 27.10.05, 12:23
                  Zgadza sie:) Nie chodzi tu o zazdrosc, ale o jej arogancje. "Znam" ja jeszcze z
                  forum moda i tam bylo dokladnie to samo;)
                • Gość: trawka Re: Szczucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:24
                  napisz prosze gdzie konkretnie ujawnił sie egocentryzm kogos kto narzeka, że
                  nie ma co robic w pracy, a chce robić.. please, czekam
                  • Gość: kasiek Re: Szczucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:44
                    Wrzuć na forum Praca w wyszukiwarkę bez_mapy, poczytaj w jak sposób odnosi się
                    do innych osób, w jakim mentorskim tonie udziela porad (przypominam-ma 25 lat i
                    wydaje jej się, że zjadła wszystkie rozumy); sama prosząc o radę neguje i
                    krytykuje większość odpowiedzi i rad. Wg niej wszystko co dotyczy jej samej
                    jest NAJ, a to co nie dotyczy jest BŁE (vide chociażby post o AE).
      • forgotten_realms apropos bez_mapy 27.10.05, 09:28
        Nie czytałem wątku założonego przez b_m. Jednak myślę sobie, że musicie być
        bardzo zakompleksieni, sfrustrowani waszą sytuacją życiową; być może macie także
        poczucie niespełnienia w pracy (szef, któremu boicie się powiedzieć co o nim
        myśliecie, lub co myslicie o jego koncepcjach). Pastwienie się nad słabszym
        (głupszym?) to naprawdę szczyt bohaterstwa. Zastanawiam się jak wielu z was
        pomiędzy jednym, a drugim "postem" - pełnym jedowitych wynurzeń - z uniżeniem
        "czapkuje" swojemu przełożonemu. Chyba nie będzie przesady jeśli napiszę, że
        jesteście wyznawcami maksymy: "Jak Polak i nie ja - to zlodziej; jak Polak i nie
        ja to - głupek".
      • monia_wr Re: jaką mamy pewność, że to ona??? 27.10.05, 09:30
        możesz sprawdzić idąc do TIM SA.Zresztą jak tam zadzwonisz to ona sie
        przedstawi.Sprawdzisz w książce tel. gdzie mieszka i nawet możesz ją odwiedzić
        w domu, hehe
        • Gość: Amelia Re: jaką mamy pewność, że to ona??? IP: *.chello.pl 27.10.05, 09:38
          Wchodze na forum, zeby znalezc informacje o pracy. Jednak chyba nie wszyscy
          maja taki cel. Zalozcie forum szpiegowskie, jesli macie tyle czasu (mniemam, ze
          niektorzy zagladaja tu ze sluzbowego komputera) i bawi was rozrywka w postaci
          zajmowania sie cudzymi sprawami. Forum Praca wyraznie zbacza z tematu.
          Proponuje te watki o bez_mapy przeniesc w inne miejsce.
      • Gość: Cadero jestescie zalosni IP: *.lodz.msk.pl 27.10.05, 21:15
        Wszystko jedno czy bez_mapy pisze prawde czy nieprawde (jak jej to wiekszosc tu
        obecna zarzuca). Zazdroscicie jej ze ma dobra posade i nie ma kompleksow,
        jestescie chorzy z zawisci. Udalo wam sie odkryc gdzie pracuje i teraz wszyscy
        chrzanicie jak to mozecie jej zaszkodzic, jakie to poniosla konsekwencje swego
        haniebnego czynu i jak to wy nie mozecie jej ukarac.

A tak naprawde, to mozecie jej naskoczyc! :D
        Pracy przez was nie straci, ani dyplomu i nie liczcie ze ja nawrocicie. Bedzie
        nadal dobrze zarabiac a wy nie, bo zamiast zajac sie swoim zyciem wolicie
        obgadac cudze.
        Zal mi was
        • semijo Re: jestescie zalosni- to prawda 27.10.05, 21:37
          Zgadzam się z Cadero. Osobicie też mnie dziewczyna trochę drażni, ale to co sie
          teraz dzieje na forum to szok. Macie tak chorą satysfakcje z odkrycia jej
          miejsca pracy, że co po niektórzy w majtki z radości prawie porobili. Teraz
          połowa zamiast szukać pracy siedzi i mysli jakby tu dziewczynie zaszkodzić.
          Taki kraj jacy w nim ludzie siedzą...dlatego w Polsce jak tak bardzo źle....
          • monia_wr Re: jestescie zalosni- to prawda 28.10.05, 10:48
            z tego , co wiem , to bez_mapy dostała właśnie wymówienie.
            Rzeczywiście w siedzibie TIM SA pojawili sie studentci z Samorządu , a jej
            kierownik być może był w złym humorze, ale po krótkiej rozmowie z nią dał jej
            wymówienie.
            • nikitos Re: jestescie zalosni- to prawda 28.10.05, 12:03
              A skad masz takie informacje? Moglabys mi przeslac jej fotke?;)
              • monia_wr Re: jestescie zalosni- to prawda 28.10.05, 12:08
                napisz na forum, jak sie wkleja fotki, to wkleje i każdy zobaczy jak wygląda
                zakompleksiona, niedowartościowana 25 latka....
                • nikitos Re: jestescie zalosni- to prawda 28.10.05, 12:13
                  Nie mam pojecia jak sie wkleja:( Przeslij mi na maila gazetowego bo jestem
                  baaardzo ciekawa;)
                • semijo Re: Moniu 28.10.05, 21:24
                  monia_wr napisała:

> napisz na forum, jak sie wkleja fotki, to wkleje i każdy zobaczy jak wygląda
                  > zakompleksiona, niedowartościowana 25 latka....

A ja ciekawa jestem jak wygląda Monia...wyslij fotkę żebyśmy mogli wszyscy
                  zobaczyc jak wygląda pusta bezmyślna lala, która leczy swoje kompleksy upajająć
                  się czyimiś porazkami
                  • madlaine Re: Moniu 28.10.05, 22:00
                    ja poprosze fotkę na maila:)
                    zaciekła sprawa z tą bez_mapy
                    • nikitos Czy ktos juz ma te fotke??:) 28.10.05, 22:30
                      bo ja nic jeszcze nie dostalam buuu
                      • monia_wr Re: Czy ktos juz ma te fotke??:) 31.10.05, 11:36
                        napiszcie jak się wkleja fotkę to wkleje, możecie mi napisac na e-mail. Czekam
                        i fotka bez_mapy też:)
                        • nikitos A dlaczego nie mozesz wyslac na maile? n/txt 31.10.05, 12:51
            • Gość: no to macie Re: jestescie zalosni- to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:16
              Macie, czego chcieliście! Nie dziwi mnie, że w tym kraju wybory wygrywają
              moherowe berety, triumfy święcą ludzie kierujący się żądzą zemsty, gotowi do
              końca życia tropić każdego, byle mu tylko zaszkodzić.

Gratuluję sukcesu i życzę Wam, żeby kiedyś znalazł się ktoś, kto się na Was tak
              samo uwiesi, jak Wy zrobiliście to w przypadku bez_mapy. Uważajcie od dziś na
              każdy swój krok, bo nie znacie dnia ani godziny, gdy do Waszych czterech liter
              dobierze się ktoś, kto z życia uczyni Wam jesień średniowiecza.

Taka mentalność Polaczków - sam nie mam, to nikt inny nie będzie miał. Wykolę
              oko sąsiadowi, bo mnie wkurza, że zarabia kasę za nic, nasr** mu na
              wycieraczkę, bo ma za ładne drzwi, narobię mu smrodu, bo mi się jego facjata
              nie podoba, bo spojrzał krzywo, bo powiedział nie to, co trzeba i tak dalej.

Nic głupoty nie usprawiedliwia, ale zastanawiam się, kto w tej chwili jest
              głupszy. Odnoszę wrażenie, że tym razem oprawcy prześcignęli w swej głupocie
              ofiarę.

Czekam teraz na wpisy wszystkich zadowolonych z obrotu sprawy - tego
              chcieliście, prawda?
        • natashaa2 Re: jestescie zalosni 03.11.05, 09:49
          Cadero, pytanie tylko ile z tego co pisala bez_mapy jest prawda: nie chodzi mi
          o samo miejsce zatrudnienia, ale o place, wyksztalcenie, pojecie swojej
          wartosci. Moze byc przeciez i tak, ze majac bardzo wysokie mniemanie zawyza z
          lekka swoje umiejetnosci. I to nie chodzi o to ze jestesmy zawistni
          (przynajmniej ja ani troche), tylko o to, ze nikt nie lubi arogancji i
          ponizania innych: stad chec dania jej nauczki, bo nie mozna nikogo zle
          traktowac, a nawet go ponizac tylko dlatego ze samemu, wg wlasnego mniemania,
          ma sie lepiej.
          • madlaine Re: jestescie zalosni 04.11.05, 12:20
            ja mam gorzej więc potepia takich debili jak bez mapy i innych:)
      • magnollia11 Re: a propos bez_mapy 28.10.05, 12:14
        ja tez poprosze na meila
        chociaz zobacze jakie to laski zatrudnia sie na stanwoisku asystentki - bo sama
        staralam sie tez o taka prace no ale nic z tego nie wyszlo
        • Gość: Karolina Re: a propos bez_mapy IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.05, 12:25
          Wklejcie zdjecie tutaj, też bym chciała ja zobaczyć
          • natelly Re: a propos bez_mapy 28.10.05, 12:35
            Ja również poproszę zdjęcie tej Pani. To niewątpliwie najbardziej odjazdowa
            osoba na tym forum. Myślę, że w przyszłym tygodniu powinna się pojawić w
            tokszole Wojewódzkiego, a póżniej to już poleci szybko
            • Gość: Iga Re: a propos bez_mapy IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.05, 12:37
              Jeśli ktos ma, to niech wkleji linka do zdjecia owej osóbki :)
              • cheri-bibi Re: a propos bez_mapy 28.10.05, 14:15
                i ja tez, ja tez! :o)
      • Gość: Kacha Re: a propos bez_mapy IP: *.pl / *.smsnet.pl 28.10.05, 13:47
        Zastanówcie się Ludzie co robicie. Ja też prowadziłam polemikę z bez_mapy w
        wątku „płacą mi za nic nie robienie” i próbowałam jej udowodnić że pisze
        fanaberie ale to co czytam tu to przechodzi ludzkie pojęcie. Zachowujecie się
        gorzej niż ona. A jeśli bez_mapy startowała na to stanowisko i już wyobrażała
        sobie, że tam pracuje, popadła w paranoje a okazało sie, ze wybrali kogoś
        innego, a ona nie mogła sie z tym pogodzić i zaczęła wymyślać takie bzdury a Wy
        w tym momencie pogrążacie niewinną osobę. Hm.. ktoś się nad tym zastanowił?
        • Gość: endo Re: a propos bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:18
          hahahahahaha

post Kachy to chyba największa głupota w tych wszystkich wątkach dotyczących b_m
      • laura.x Re: a propos bez_mapy 29.10.05, 11:44
        A mi się chce śmiać z tego wszystkiego :) Częśc nagle broni bez_mapy i
        naskoczyła na niektórych zarzucajac im, ze zazdroszą bez_mapy i że niby są
        zawisnymi, okrutnymi Polakami bla bla bla. Według mnie chyba nikt jakichś
        misternych planów nie knuje, to chyba raczej tylko takie ogólne pisanie dla
        samego pisania i fajnie czyta się to wszystko później. Wątpię by ktoś zaczął
        szpiegować bez_mapy, żle jej życzył, zadawał sobie trud, zeby wydzwaniać do jej
        firmy, zakradać się itd itp. To taka mini-powieść tu do poczytania i tyle :)
        • laura.x Re: a propos bez_mapy 29.10.05, 11:49
          oczywiście zawisTnymi, a nie zawisnymi. Poprawiam, bo moze mi ktos powiedziec,
          ze głupia jestem, bo 'orty walę' :)
        • nikitos Re: a propos bez_mapy 29.10.05, 12:30
          Zgadza sie:) Niektorzy chyba zbyt serio traktuja to, co inni pisza. Nie jestem
          ani wielbicielka bez mapy, ani jej zazarta przeciwniczka, smieszy mnie po
          prostu cala ta sytuacja i ten netowy lincz na nia:) Jakby nie patrzec sama
          zgotowala sobie taki los;)
          • Gość: jacobs Re: a propos bez_mapy IP: *.brda.net 03.11.05, 09:31
            bez_mapy zrobila bardzo duza reklame swojej firmie. Mysle, ze wiekszosc z nas
            nigdy by o niej nie uslyszala. Nazwa firmy za kazdym razem byla pisana
            prawidlowo, zatem wszystko odbylo sie zgodnie z prymitywnymi, acz skutecznymi,
            zasadami rynku.
            • Gość: Agnes Re: a propos bez_mapy IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 09:48
              I co z tą fotką? Bo ja ciekawa jestem. Ma ktoś?
              • Gość: rutkowsky Re: a propos bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:07
                Wiecie co, ona chyba już tam nie pracuje!

praca.tim.pl/tim_step_1.xml?id=15310
                i żeby nie było: ja się nie cieszę z ludzkiego nieszczęscia...
                • Gość: Ja Re: a propos bez_mapy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.11.05, 15:22
                  az poufnosc dodali do wymogow....oj, glupiutka dziewczyna...
                  • Gość: jacobs Re: a propos bez_mapy IP: *.brda.net 21.11.05, 18:43
                    "atrakcyjną aparycją"
                    Ojej, jednak intelektualna porazka, az dziwne, bo to firma o charakterze
                    technicznym. Widocznie ludzie z wyksztalceniem scislym sa tam od pracy, a o
                    takich porazkach decyduje 'wybitny' humanista po marketingu i zarzadzaniu.
                • Gość: Monika Re: a propos bez_mapy IP: *.futuro.pl 21.11.05, 15:36
                  Niekoniecznie. Nie ma zadnej wzmianki, ze rekrutacja na to stanowisko trwa.
                  Poza tym zauwaz, ile tam jest roznych stanowisk. Myslisz, ze na wszystkie
                  rownolegle prowadzona jest rekrutacja? Bo ja nie sadze
                  • Gość: rutkowsky Re: a propos bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:55
                    A myślisz, że ilu asystentek potrzebuje firma TIM do prowadzenia biura Zarządu
                    Spółki? Poza tym gdy bez_mapy "szukała" kogośtam do pracy w tej firmie i
                    ogłaszala to wszem i wobec tego ogłoszenia nie było na stronie rekrytacji. Więc
                    albo nie pracuje, alebo jeszcze pracuje, ale już nie długo.
                    • Gość: Monika Re: a propos bez_mapy IP: *.futuro.pl 21.11.05, 16:23
                      Chodzilo mi bardziej o to, ze strona nie jest uaktualniana. O tym, ze szukaja
                      informatyka i specjalisty ds. marketingu info widnialo u nich na stronie
                      jeszcze za czasow, gdy bez mapy grasowala na forum praca. I do tej pory jest
                      napisane, ze rekrutacja trwa. Myslisz, ze jeszcze nikogo nie znalezli lub tez
                      szukaja Bog wie ilu osob? Po prostu nie uaktualniaja strony, ot co.
                      • up_2_u Re: a propos bez_mapy 21.11.05, 17:54
                        banda, niedowartosciowanych pajacow, typowi Polacy -zeby wszystkim działo sie
                        gorzej od nas, mam nadzieje , ze nikt nie wywalil jej z pracy przez Was, całe
                        szczescie ze otworzyli granice z praca dla Polakow -blagam Was wyjedzcie z tego
                        kraju i leczcie swoje kompleksy daleko od Polski,
                        wstyd mi za Was, to że dziewczyna pisze co pisze nie upowaznia Was do takiego
                        jadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Monika Re: a propos bez_mapy IP: *.futuro.pl 21.11.05, 19:07
                          zeby wszystkim działo sie
                          > gorzej od nas, mam nadzieje

Przepraszam, ale w ktorym miejscu mojej wypowiedzi doszukales sie stwierdzen,
                          ktore pozwolilyby wydawac ci takie osady? Naucz sie czytac ze zrozumieniem, a
                          dopiero potej klikaj
                          • up_2_u Re: a propos bez_mapy 21.11.05, 19:10
                            sorry to bylo do wszystkich nadetych dupków nie do Ciebie

Gość portalu: Monika napisał(a):

> zeby wszystkim działo sie
                            > > gorzej od nas, mam nadzieje
                            >
                            > Przepraszam, ale w ktorym miejscu mojej wypowiedzi doszukales sie stwierdzen,
                            > ktore pozwolilyby wydawac ci takie osady? Naucz sie czytac ze zrozumieniem, a
                            > dopiero potej klikaj
                            • madlaine Re: a propos bez_mapy 26.11.05, 19:55
                              NIE JESTESMY NADĘTYMI DUPKAMI TYLKO LUDŹMI MYSLĄCYMI,KTORZY TO NIE POTRAFIĄ
                              PATRZEC OBOJĘTNIE NA GŁUPOTĘ LUDZKĄ
      • wiecznie_zdziwiona Re: a propos bez_mapy 26.11.05, 22:55
        Chyba pora na terapię. Real się wam myli z netem. Tu nie ma obowiązku pisania
        prawdy i mądrości. Tu możena napisać co się chce. Można być długonoga
        blondynką, kochanką Kulczyka i kto co sobie tylko wymyśli.

Czy nigdy nie przyszło Wam do głowy, że to wszystko ściema ? Że na przykład
        sfrustrowany koleżka, który nie dostała tego co chciał wypisuje takie brednie ,
        żeby komuś zaszkodzić?

Zanim ,mnie oplujecie zastanówcie się moment - czy taka teza jest wykluczona???

Net to nie real - a jeśli komuś się tak wydaje to przypominam o licentia
        poetica. Słowo pisane zezwala na wyobraźnię - niestety. Odważni jesteście też
        dla tego, że nikomu się nie chce usiąść i polecieć po waszych postach , które
        zawsze są mądre, inteligentne, pełne erudycji i do szpiku prawdziwe.
        Come on...
        • Gość: jacobs Re: a propos bez_mapy IP: *.brda.net 27.11.05, 00:58
          > prawdy i mądrości. Tu możena napisać co się chce. Można być długonoga
          > blondynką, kochanką Kulczyka
          'kochanką Kulczyka'. Az takiego marszu rownosci robic nie bede.
          Jesli powyzsze slowa sugeruja, ze jestesmy anonimowi, wiec sobie tu dowoli
          konfabulujemy, to oczywiscie brak jest w nich sensu, bo wiemy, ze anonimowosci w
          sieci nie mamy.
          > Net to nie real
          Jak najbardziej 'real'. Zwykle rozmowy, jak to w zyciu.
          • wiecznie_zdziwiona Re: a propos bez_mapy 28.11.05, 00:32
            Net to nie real - bo w realu nie da sie tak sobie wyrywać z kontekstu co się
            chce :):)Dear Jacobs.
            • Gość: jacobs Re: a propos bez_mapy IP: *.brda.net 28.11.05, 00:42
              I think, you're wrong. It's real indeed, dear Wiecznie_zdziwiona :):).
              • dawid.kingloff Re: a propos bez_mapy 28.11.05, 16:44
                popracuj nad interpunkcja. ang. tez jezyk. :P
                • Gość: jacobs Re: a propos bez_mapy IP: *.brda.net 28.11.05, 17:57
                  Na forum okrutniej niz w realu. Nakazuja pisac lepiej od Anglikow :).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka