Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Raben Straszyn

07.11.05, 15:08
    Witam.
    Czy ktoś wie, jak wygląda praca w Rabenie? Mam ofertę z oddziału w Straszynie
    i interesują mnie kwestie finansowe, klimat w firmie i wszelkie informacje na
    temat Rabena. Czytałem wcześniejsze wątki na ten temat, i mam trochę
    wątpliwości. Proszę o pomoc
    Obserwuj wątek
      • przemulo1 Re: Raben Straszyn 09.11.05, 08:39
        Nikt nic nie wie?
        • Gość: gosc Re: Raben Straszyn IP: 80.51.232.* 09.11.05, 10:01
          kolezanka pracuje w rabenie, ale od niedawna, bo od kwietnia 2005r, zarabia
          1700 brutto,sam ocen czy to jest fajne?
          • Gość: KSW Re: Raben Straszyn IP: *.foke.pl 12.11.05, 21:19
            BYLEM NA ROZMOWIE W TEJ FIRMIE NA STANOWISKO SPECJALISTY OD LOGISTYKI. OLALI
            MNIE CHOC MAM WYKSZTALCENIE KIERUNKOWE 6 LAT DOSWIADCZENIA I DWA LATA
            ZARZADZALEM ODDZIALEM..... POWIEDZIELI MI ZE 2000 BRUTTO TO ZAMALO DLA MNIE A
            WIECEJ MI NIE DADZA. A JA NAWET ZA 900 ZL BYM WZIAL PRACE!!! NIEDALO BABIE SIE
            WYTLUMACZYC ZE JESTEM CHETNY!! TAM JAKIES "ZNAJOMOŚCI" MUSIALY DECYDOWAC A TO
            BYLA POKAZOWKA!!! JA NIE LUBIE MIESZKAC W POLSCE........
      • Gość: Gość Re: Raben Straszyn IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.14, 12:58
        Praca tam to tragedia. Atmosfera taka, że ludzie muszą się później leczyć a pieniądze takie, że płakać się chce. Dlatego tak często kadra się zmienia. Logistycy pracują po pół roku bo robią nadgodziny po 2-3 dziennie a nie dostają za to grosza złamanego. Pracodawcy oczywiście mówią "Jak się nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma". Firma niby dobra, duża i rozwijająca się ale to wszystko żeruje właśnie na pracownikach, którzy nie mają nic do gadania. Jak ktoś wytrzyma tam 2 lata to trzeba mu tylko gratulować a zarazem współczuć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka