Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nie mam problemów:-)

IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 00:05
    postanowiłem zmienić prace i musze wam powiedziec ze jest to bardzo proste,
    prościejsze niż mysłałem gdyż jak większość z nas kupiłem poprostu Wyborczą i
    wysłałem 10 ofert i w następny poniedziałek podobnie. efekt tego taki ze
    przeszedłem 2 rozmowy (jedną 2 etapową i jedną 5 etapową) i mam 2 propozycje
    pracy! We wtorek jest zaproszony na jeszcze jedną rozmowę i juz sie boje iść
    ze znowu zostane przyjęty i będe miał dylemat co wybrać:-))
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: nie mam problemów:-) 03.12.05, 00:17
        Sadze, ze jestes na wznoszacym sie etapie rozwoju zawodowego.
        Wydaje mi sie, ze w takim przypadku chyba najsensowniejsze bedzie wybranie pracy najbardziej rozwojowej, podnoszacej kwalifikacje i twoja przyszla wartosc na rynku pracy. - nawet, jesli bylaby to ta praca mniej platna przy wiekszych obowiazkach.
      • Gość: Kola Re: nie mam problemów:-) IP: *.chello.pl 03.12.05, 00:43
        To super. A na jakie ogłoszenia odpowiedziałeś? Przedstawiciel handlowy?
      • Gość: Olga Och boshe, jestem po prostu the best!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 14:58
        • deltalima Re: Och boshe, jestem po prostu the best!!!! 03.12.05, 15:09
          zawiść - piękne uczucie. my, polacy, słyniemy z tego.
      • Gość: majka Re: nie mam problemów:-) IP: *.mtvk.pl 03.12.05, 15:14
        mówisz, że jest to "prościejsze"? Pewnie rzeczywiście chodziło o
        przedstawiciela handlowego:)
        Albo to podpucha..
        • Gość: eric Re: nie mam problemów:-) IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.05, 22:23
          jedna to przestawiciel handlowy w Citibanku a druga to przedstawiciel handlowy
          w Polskiej Telefonii Cyfrowej. Widze z niektórzy są zawistni ze nie mają takich
          kwalifikacji w życiu żeby pracować w tak renomowanych firmach ale tacy są juz
          polacy:-)
          • Gość: Marek Re: nie mam problemów:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 07:24
            Ale wiedzą, że się mówi "prostsze", a nie "prościejsze". ;-)
          • Gość: dzinek Re: nie mam problemów:-) IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 05.12.05, 11:11
            i pzredstawiciel CITI i PTC to są te super stanowiska buehehe, zwykły akwizytor
            który musi wazeline wciskac ludziom zeby zarobić i tyle , masa takich ogłoszeń
            jest dzis w GW chyba z 10 ztron sami pzredstawieciele handlowi bo nikt tego
            robic nie chce hehe
          • Gość: renata Re: nie mam problemów:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:28
            przedstawiciel w Citi - wspólczuje
            znam ten bank od podszewki, tez pracowałam - kiszka
            bedziesz musiał szukać "leszczy" na kredyty itp.
          • Gość: Kola Re: nie mam problemów:-) IP: *.chello.pl 05.12.05, 13:06
            Czemu od razu zawistni? ja spytałem czy to praca PH bo tych ogłoszeń jest
            najwięcej w Wyborczej, ktorą kupuję od 1,5 misiąca co tydzień i tylko otrzymanie
            takiej pracy wydawało mi się realne w takim terminie, jak podałeś. Pytałem z
            czystej ciekawości i życzę powodzenia w nowej pracy :)
      • Gość: ernie Re: nie mam problemów:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:10
        Gratulujemy panie ministrze. Do Kulczyka radzę nie iść, Krauze lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka