Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca Generali - jakie zarobki??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:23
    Mam od nich oferte pracy jednak pod warunkiem założenia własnej dzial.
    gospod. i nie wiem czy warto w to wchodzić. Miałabym pracować jako
    specjalista ds kontaków z klientami. Czy ktoś na jakie zarobki moge liczyć
    Obserwuj wątek
      • Gość: aa Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: 217.149.242.* 21.12.05, 14:03
        Kolejne ciekawe określenie agenta "specjalista"
      • Gość: kkkkkk Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: *.chello.pl 21.12.05, 15:28
        nie wiem ile płacą w akwizycji ubezpieczeniowej chodzi ale moim zdaniem to nic
        ciekawego.Byłam tam kiedyś na rozmowie i zrezygowałam.Wszystko jednak zależy od
        tego czy taki charakter pracy Ci odpowiada.
        • Gość: Agentka Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:30
          Zaczyna mnie to juz WKURZAC!
          jEST ZASADNICZA ROZNICA MIEDZY AKWIZYTOREM , AGENTEM A BROKEREM
          UBEZPIECZENIOWYM I SIE KURNA TEGO WKONCU NAUCZCIE!
          • Gość: aa Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: 217.149.242.* 21.12.05, 18:42
            Widzisz "Agentko" tak się składa, że jestem po pozytywnie zdanym egzaminie brokerskim jeśli coś Ci to mówi i nazywanie agenta ubezpieczeniowego "specjalista ds kontaków z klientami" jest zwyczajnym łamaniem prawa. Po prostu w ustawie nie ma takiego określenia !!
            Znajdź sobie znaczenie słowa "akwizytor" i nie będziesz się wkurzać.
            Natomiast zarobki, na jakie może pytająca osoba liczyć, to jest to różnica między wypracowaną prowizją a kosztami poniesionymi na jej uzyskanie.
            • Gość: Agentka Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:51
              ja nie nazwalam agenta "specjalista ds kontaków z klientami"- tylko jesli nie
              umiesz czytac: chcialam zwrocic uwage na roznice miedzy akwizytorem a agentem,
              jesli jej nie widzisz to nie wiem jak zdalas egzam !
      • Gość: rodrigez Re: Praca Generali - jakie zarobki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:50
        Agentka to kolejna osoba dorabiająca jakąś filozofie sprzedaży. śmieszna.
        • dureksis Re: Praca Generali - jakie zarobki?? 24.12.05, 22:55
          Zgadzam sie z agentka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka