Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: 80.54.156.* 02.01.06, 18:06
    Czy ktoś pracuje w mbanku?Potrzebuje jak najwiecdej info na temat parcy w ww.
    wymienionej instytucji.Ubiegam si e o stanowisko konsultanta mlinii.Przeszam
    pierwszy etap rekrutacji i czeka mnie test.Kazda informacja na wage złota.
    Obserwuj wątek
      • Gość: :):) Re: mbank IP: 83.142.201.* 05.01.06, 18:52
        hej,
        kiedys tez staralam sie tam o prace i nawet ja dostalam ale niestety nie
        skorzystalam bo byla na pol etatu a mialam inna oferte na cały... 2 etap to
        test komputerowy..sprawdzaja jak szybko piszesz. daja ci do przepisania tekst,
        kaza zapisac to w jakims pliku utorzyc jakis katalog,poza tym beda kazali
        znalezc cos w internecie na ich stronie np. kurs jakiejs waluty czy jakis
        wskaznik poza tym sa testy pokazujace jak szybko sie uczysz. np. masz jakiejsc
        literce przyporzadkowana cyferke i na dole zdanie w ktorym musisz zamiast liter
        wpisywac cyfry... oprocz tego jest tez test dotyczacy wiedzy bankowej, nie
        pamietam pytan ale moze byc cos w stylu, czym rozni sie karta kredytowa od
        bankomatowej.... na streonie mbanku jest cos takiego jak slowniczek czy
        slownik wiec go poprzegladaj...
        po tych testach tego samego dnia byla jeszcze rozmowa, chyba z jakims
        przelozonym na temat poprzednich doswiadczen w pracy, pracy z klientem,
        standardowa i miła

ogolnie uwazam, ze jest do przejscia :))

powodzenia:D
        • Gość: gogo Re: mbank IP: 80.54.156.* 05.01.06, 22:01
          Dziękuję
      • kasia_kar Re: mbank 05.01.06, 22:11
        Nie wiem jak się pracuje w mbanku, ale ponieważ korzystam z jego usług to muszę
        przyznać, że konsultanci w mlinii są najlepszymi konsultantami jakich znam.
        Zawsze są bardzo uprzejmii, pomocni, ja dzwonię to pytają "W czym jeszczę mogę
        Pani pomóc?". Zawsze wiedzą bardzo dokładnie jak rozwiązać każdy próblem z
        którym się zwracałam, znają doskonale usługi oferowane przez firmę dla której
        pracują itd. (co nie jest normą np. jak się dzwoni do Orange) i nigdy nie
        musieli mnie odsyłać do jakiegoś innego konsultanta. Są bardzo kompetentni w tym
        co robią.
        • Gość: iga Re: mbank IP: 80.50.65.* 07.01.06, 22:37
          A wiesz dlaczego sa mili do bólu? Niech by tylko spróbowali nie być. Kazda
          rozmowa jest nagrywana i oceniana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka