Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rozmowy kwalifikacyjne

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.11.02, 17:21
    Rozmowy kwalifikacyjne prowadzące do upragnionego celu ( niekoniecznie ) -
    pracy. Podajcie swoje doświadczenia związane z rozmowami kwalifikacyjnymi .
    Firmy , kryteria ocen potencjalnych kandydatów w tych firmach .Jest wiele
    ogłoszeń .Każda firma (lub osoba za to odpowiedzialna )posiada swoje
    kryterium lub podkryterium ocen potencjalnego kandydata .Takie doświadczenia
    mogą pomóc mnie i każdemu który w danej firmie będzie miał zaszczytną
    możliwość udowodnienia swoich walorów.Gdybym miał cokolwiek przed swoją
    pierwszą rozmową może (jest wprawdie rozmyte )ale jednak , zdecydowanie
    szansa byłaby wększa .Dotychczas tej szansy żałuję .Pomóżcie innym .Na pewno
    wspólnie uda się ujażmić kwalifikatorów .
    Obserwuj wątek
      • vesuvio Re: rozmowy kwalifikacyjne 03.11.02, 18:20
        No nie wiem, czy będzie duży odzew... idea bardzo mi sie podoba, ale chyba
        dotyczy to tylko osób, które zostały "odrzucone".
        Ci szczęśliwcy, kt.órzy dostali pracę chyba nie będą tak chętnie odkrywać
        tajników pozytywnego "przebrnięcia" przez rozmowę... bo a nóż, a widelec
        przestraszą się... konkurencji.

Tak mi się wydaje, ale, oczywiście, mogę się mylić :) czasem :).
        pozdrówki
      • Gość: Maksym Re: rozmowy kwalifikacyjne IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.11.02, 01:37
        Gość portalu: paweł napisał(a):

> Rozmowy kwalifikacyjne prowadzące do upragnionego celu ( niekoniecznie ) -
        > pracy. Podajcie swoje doświadczenia związane z rozmowami kwalifikacyjnymi .
        > Firmy , kryteria ocen potencjalnych kandydatów w tych firmach .Jest wiele
        > ogłoszeń .Każda firma (lub osoba za to odpowiedzialna )posiada swoje
        > kryterium lub podkryterium ocen potencjalnego kandydata .Takie doświadczenia
        > mogą pomóc mnie i każdemu który w danej firmie będzie miał zaszczytną
        > możliwość udowodnienia swoich walorów.Gdybym miał cokolwiek przed swoją
        > pierwszą rozmową może (jest wprawdie rozmyte )ale jednak , zdecydowanie
        > szansa byłaby wększa .Dotychczas tej szansy żałuję .Pomóżcie innym .Na pewno
        > wspólnie uda się ujażmić kwalifikatorów .

Nie ma czegos takiego, jak jedna wlasciwa, bo z miejsca gwarantujaca Tobie prace, odpowiedz na chocby
        powtarzajace sie podczas rozmow o prace, pytania. Badz, po prostu soba. A idac na rozmowe spodziewaj sie
        oprocz pytan dotyczacych Twoich kompetencji, pytan dotyczacych samej firmy. Te ostatnie informacje musisz zebrac
        sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka