Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stan cywilny w CV

24.01.06, 19:07
    Czy wpisujecie stan cywilny w CV? Troche się boję, że jeżeli napiszę, że
    jestem mężatką, to potencjalny pracodawca pomyśli, że może mam dzieci i
    jestem niedyspozycyjna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mbanaszk Re: Stan cywilny w CV IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 24.01.06, 19:36
        Byyyyłooooo.... czytaj uważnie forum
        • losiu4 Re: Stan cywilny w CV 24.01.06, 20:29
          Gość portalu: mbanaszk napisał(a):

> Byyyyłooooo.... czytaj uważnie forum

kupe rzeczy juz tu było... gdyby tak wszystkie takie wycinac forum byłoby
          właściwie martwe

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: mbanaszk Re: Stan cywilny w CV IP: *.plk.vectranet.pl 24.01.06, 21:58
            Oczywiscie losiu4 masz absolutną rację... Tylko że wątek o tym samym temacie
            jest na tej samej stronie - nie trzeba nawet szukac :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=35488988
            Ale admini też mają to w d*** bo zero odpowiedzi na moje prosby SKASUJ - nawet
            jak prosze o skasowanie wlasnego watku
      • Gość: Olga A po kiego grzyba to piszesz???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.06, 19:46
      • Gość: A Re: Stan cywilny w CV IP: *.tkchopin.pl / 85.219.162.* 24.01.06, 20:13
        Ja nie wpisuję.
        • lootek1 Re: Stan cywilny w CV 24.01.06, 22:33
          A ja tak i nigdy nie bylo problemow :)
          Pzdr
          Lootek
          • Gość: Aga Re: Stan cywilny w CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:06
            Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i osoba pytała mnie w jakim wieku mam dzieci,
            czy są chorowite. W Polsce jest tak jakby tylko kobiety miały dzieci.
      • Gość: jacobs Re: Stan cywilny w CV IP: *.brda.net 24.01.06, 23:37
        Smialo wpisuj. Po pierwsze i tak tylko czesc geniuszy rekrutujacych do pracy
        czyta ze zrozumieniem CV, a po drugie po co ma ci jakis prymityw wypominac, ze
        czegos nie wpisalas.
        • Gość: ania Re: Stan cywilny w CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:14
          jestem panną.
          Na początku wpisywałam
          Później CV przestalo mieścić się na 1 str. i wyrzuciłam
          Teraz chyba wrzucę z powrotem bo i tak CV juz zajmuje 1,5 str. i ni jak nie da
          się go skrócić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka