Gość: listwak IP: *.net.autocom.pl 07.02.06, 15:16 jakie opinie? interesuje mnie wszytsko - atmosfera w pracy, szkolenia, zarobki, podejscie do pracownika itp itd ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: ComArch? IP: *.comnet.krakow.pl 10.02.06, 19:17 ja pracuje od niedawna - 3 miesiace, ale tak: atmosfera w pracy bardzo zalezy od zespolu, tak mówią, ja w każdym razie trafiłam świetnie, to dla mnie najwiekszy atut tej pracy: - spory luz, bardzo fajni ludzie.. z drugiej strony przy koncowce projektu moze byc ponoc sporo nadgodzin i firma chyba za nie nie placi zarobki w porownaniu z innymi firmami IT (erricpol np, juz nie mowiac o motoroli) raczej kiepskie. sporo ludzi zaczepia sie tu tylko na rok, dwa i przenosi gdzie indziej, tak mi sie wydaje. Tyle jak narazie moge powiedziec, pozdrawiam i powodzenia zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agmaa Re: ComArch? IP: 80.48.73.* 10.02.06, 22:10 Nie wiem jak teraz, ale atmosfera pracy była OK, fajni wspólpracownicy, młodzi ludzie, więc bardzo miło wspominam - moja pierwsza praca. Jednak ci wyżej nie szanują ludzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinity Re: ComArch? IP: *.net.autocom.pl 11.02.06, 00:25 proponuje znalezc te firme w tym serwisie: www.pracownicy.com/ chyba nikt nie napisal nic pozytywnego na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś