Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hotel campanile

17.02.06, 22:15
    moja narzeczona zaczęła dzis prace w tym hotelu w szczecinie jako
    pokojówka ma skończone studia historyczne policealne studium reklamy a jako
    pokojówka w tym hotelu za 550zł dostaładzis prace ja sie pytam czy ten
    kraj jest normalny czy nie koniecznie jak wyrobi norme w miesiącu powyżej
    300 pokoji to dostanie za każdy pokuj 1,80 zł ja pier.... ludzie o co tu
    chodzi moze mi ktoś wyjaśni
    Obserwuj wątek
      • skorpionica11 Re: hotel campanile 17.02.06, 22:27
        wysysk w bialy dzien
        polacy sa jak biali murzyni
        ale to tez wina naszej polityki gdyby nie bylo trzeba tyle placic naszemu
        panstwu za pracownika, to bysmy mieli lepsze pensje,a nie najnizsze krajowe.
        • ksiazemaly Re: hotel campanile 18.02.06, 12:02
          Moim zdaniem powinno się totalnie ograniczyć możliwość zatrudniania ludzi na wszelkiego typu "umowy-zlecenie", "umowy o dzieło". Jest to totalne naciąganie prawa i pozbawiaie pracownika chociażby gwarantowanej najniższej krajowej pensji. A na takich wyzyskiwaczy jest tylko jeden sposób- nie godzić się na taką pacę. OK- może to jest czasem dobre rozwiązanie dla studenta, czy emeryta, ale nic poza tym. Powiedz dziewczynie niech lepiej nauczycielką zostanie!:)
      • Gość: Segal Re: hotel campanile IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.06, 23:02
        ale jest chyba jakieś minimum, które musi zarobić? to jest chbya poniżej tego
        minimum??? jak to mozliwe
        • Gość: miś Re: hotel campanile IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.02.06, 11:18
          a czy wiesz dlaczego tyle płaca???
          Ja ci odpowiem - własnie dlatego ze taka dziewczyna jak twoja - losowy frajer
          idzie i zgadza sie na taką stawkę, za kilka miesięce znajdzie jeszcze lepszy
          frajer co bedzie orała ta samą robote za 450 i tez sie taki debil znajdzie.
          Wybij jej ta robote - niech sie dziewczyna szxanuje - co ona potem co CV-ki
          wpisze??? wstyd!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka